Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

QUOTE(nerile @ 2015 09 14, 20:45)
Turiu beda.
Vakar tvarkydama dukros kambari radau maisiuka su baltais minteliais, uzspaudziama, parasyta flamasteriu: "Nuo dylerio. Itrauk per nosi ar apsibarstyk spurgas". Nu taip issigandau, kad net suprakaitavau... Tipo dave pazistama mergaite skolindama dukraiknyga...... Ta mergaite nedrauge, tik pazistama, seima tokia idomiais gyvenimo keliais einanti, nezinau ka daryt, jei ten ir nieko, kaip maniske sako MILTAI, nemanau kad verta taipzaisti, o jau apsimeta ten socialiai pazeidziami, mat toji serga sunkia liga. Vis tiek ryt i policija uzsuksiu....

gal cia tik bajeris? gal viso labo tik kokia cukraus pudra?
pati pamastyk is kur pas vaikus toks dalykas- juk kainuoja arkli. dykai nieks nedalina.
Rasciau pas Ula- nepatikeciau.
Atsakyti
Joo..

Nerile, o tu dukros kambarį tvarkai? Aš jau nepamenu kada tą dariau g.gif Tik kartai peržiūriu kad tvarka būtų
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 09 15, 07:57)
pati pamastyk is kur pas vaikus toks dalykas- juk kainuoja arkli. dykai nieks nedalina.

As irgi taip pagalvojau.
Paragauciau pries einant i policija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2015 09 16, 13:40)
As irgi taip pagalvojau.
Paragauciau pries einant i policija lotuliukas.gif

Man įdomu kuo pasibaigė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 09 15, 10:57)

Taip ir buvo-palaize mentas lotuliukas.gif

Kad ten ne kvaisalai, tai man ir paciai aisku, nes kiekis tai didelis, bet is esmes nervas sueme, kad taip manoji but pajuokavus, tos mergaites mamele but puse miesto ant koju sukelus.
Nu ka-sake nueis patrule i mokykla ir pasakys, kad taip negalima juokaut, Gal dar ka. Bet juokingaiusia, kad pradejo klausinet, kaip mano dukros elgesys blink.gif SAkau: nevaroja, tikriausiai tongue.gif
Pareiskimo nerasiau, siaip pakalbejom, sake per savaite paskambins ir pranes naujienas.
Migliux, tvarkau as kambari, ta prasme siubliuoju, plaunu, nu daiktus susikisa i spintas unsure.gif

Atgaivinau tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 09 16, 21:46)
Taip ir buvo-palaize mentas lotuliukas.gif

nu inesei sviesos ir i policininku darba- jauciu visas poskyris iki vakaro kikeno lotuliukas.gif
o kad vaikai apsiviete ta tema- zino kaip kas atrodo ir gali atrodyt- faktas. telikas... telikas... telikas, o gal dar ir kur nete paskaito... zodziu, gerai papokstavo mergina....
---------------
o dickes kambario ir as netvarkau. bet kas savaitgali spaudziu susitvarkyti. yra alergiska dulkiu erkutems, tai turi viska issiplauti, issivalyti.
Atsakyti

Aš irgi netvarkau, nebent išvažiavus būna. Sūnaus taip pat netvarkau. Ir jų wc netvarkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 17 rugsėjo 2015 - 12:33
Vobla, as ne tiek norejau issiaiskinti kas ten per milteliai, kiek mane uzkniso faktas, kas tai padare. Ilga istorija, nenoriu nete plestis, bet ten verklena ir angelais dedasi savo teisiu LT mastu reikalaudami, o yra tokie patys mirtingieji kaip ir kiti, ne be nuodemiu.
Nu tai as bloga mamasa, tarnauju vaikams.... Bet kita vertus, kada jei ne dabar palepinsi, paskui ir taip prisidirbs:-))
Migliux, o jus jau name gyvenat, praleidau matyt ikurtuves.
Atsakyti
Aš tvarkau ir pykstu, bet tvarkau, nes esu durno būdo ir be kantrybės. Kambarį maniškė susitvarko. Užeina pedantiškumo momentai, kai internete prisižiūri visokių panelių kosmetikos staliukų ir stalčių, tai idealiai viską susirūšiuoja, susideda. Nelabai moka rūbus lankstyti, tai nervinasi. Neišeina tobulai spintą sutvarkyt. Tai laiks nuo laiko generalinę spintoj padarau.
Tik siurbiu ir plaunu aš. Dulkes irgi nuvalau arba reikia pasakyti, pati nelabai susipranta. Nebent per tuos užplaukimus tvarkytis. biggrin.gif

Bet kai namie yra brolis, kuriam viskas dlmp, kas liečia tvarką, tai Smltės kambarys - rojus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 09 17, 22:21)

Nu tai as bloga mamasa, tarnauju vaikams.... Bet kita vertus, kada jei ne dabar palepinsi, paskui ir taip prisidirbs:-))
Migliux, o jus jau name gyvenat, praleidau matyt ikurtuves.

Taip, name mes jau kuris laikas, bus 2 metai. Įkurtuvių nedarėm biggrin.gif nes dar iki normalaus įsikūrimo yra ką nuveikti, bet dabar kiekvienas turi savo wc, nesimaišom kartu, vaikai savo atskirus kambarius. Jeigu jie patys netvarkytų tai man būtų šakės biggrin.gif galėčiau mesti darbą ir vien tik tvarkytis. Aišku namas turi ir trūkumų - nėra patogu važinėti, važiuoju ilgiau, bet viską atperka ežeras ir miškas pro langą ir ateinačios stirnos bei laputės. Žodžiu pasidariau kaimietė - agurkai, pomidorai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2015 09 18, 09:28)
Taip, name mes jau kuris laikas, bus 2 metai. Įkurtuvių nedarėm biggrin.gif nes dar iki normalaus įsikūrimo yra ką nuveikti, bet dabar kiekvienas turi savo wc, nesimaišom kartu, vaikai savo atskirus kambarius. Jeigu jie patys netvarkytų tai man būtų šakės biggrin.gif galėčiau mesti darbą ir vien tik tvarkytis. Aišku namas turi ir trūkumų - nėra patogu važinėti, važiuoju ilgiau, bet viską atperka ežeras ir miškas pro langą ir ateinačios stirnos bei laputės. Žodžiu pasidariau kaimietė - agurkai, pomidorai biggrin.gif

o kurioj vietoj isikuret? gal sakau kur kaiminystej? biggrin.gif
pas mane irgi darzai, pomidorai doh.gif
-----------------
del tvarkymosi as kategoriska. kadangi ketverius metus gyvenau studentu bendrabutyje tai tiek prisiziurejau is tevu namu isejusiu nesavarankisku zmogystu, kad nusprendzau su savo vaikais tokiu klaidu nedaryti. baisu kai panos nei apie save apsikuopt, nei apsiskalbt nemokejo, o noras valgyt nemokant gaminti baigdavos isteriskais asaru fontanais. savo akim maciau kaip mergina is nevilies dauze saldyta zuvi i zeme nes nezinojo ka su ja daryt- o esti tai norisi. pati mokinau bendraamzes kaip nulipinti ir issikepti kotletus biggrin.gif absurdas...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 09 18, 11:19)
o kurioj vietoj isikuret? gal sakau kur kaiminystej?  biggrin.gif
pas mane irgi darzai, pomidorai doh.gif
-----------------
del tvarkymosi as kategoriska. kadangi ketverius metus gyvenau studentu bendrabutyje tai tiek prisiziurejau is tevu namu isejusiu nesavarankisku zmogystu, kad nusprendzau su savo vaikais tokiu klaidu nedaryti.  baisu kai panos nei apie save apsikuopt, nei apsiskalbt nemokejo, o noras valgyt nemokant gaminti baigdavos isteriskais asaru fontanais. savo akim maciau kaip mergina is nevilies dauze saldyta zuvi i zeme nes nezinojo ka su ja daryt- o esti tai norisi. pati mokinau bendraamzes kaip nulipinti ir issikepti kotletus biggrin.gif  absurdas...

Sudervėje mes, tai turbūt ne kaiminystėje smile.gif

Jo, aš irgi dėl tvarkos griežta. Pas mane vaikai tvarkosi savo kambarius, savaitės dienomis dar turi šluoti/siurbti valgomąjį ir holą, kartą per mėnesį turi stalčius bei drabužius tvarkytis. mane taip auklėjo, labai dėkinga mamai už tai, dabar užtai visada žinau kur kas padėta ir visada randu reikiamus drabužius ax.gif
Atsakyti