Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

Tai kaip atostogas leidziat?
Atsakyti
Manoji siandien grizta is Dainu sventes-is balso sprendziu, kad yra nusikalus nerealiai, vis gi 4d. karstyje, be mamos, be maitinimo ir nakvynes normalios... Bet gal su gerom emocijom?:-)
Atsakyti
Šiemet Smiltė išmoko plaukt.
Atsakyti
maniske ismoko pries kelis metus, tai dabar vaizduoja ase doh.gif nuplaukia nuo kranto toliausiai ir man tenka rekaut, kad gryztu. nemanau, kad tiek puikiai laikosi ant vandens, kad galetu i ezero viduri plaukiot g.gif vienas vargas.
Atsakyti
Sudie, vasarėle. Iš paprastos mokyklos po vasaros maniškė keliaus į inžinerijos licėjų. Pasikeitė pavadinimas. Ot mums, humanitarėms, išbandymas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 31 rugpjūčio 2014 - 17:42
QUOTE(Jurgytė @ 2014 08 31, 16:41)
Sudie, vasarėle. Iš paprastos mokyklos po vasaros maniškė keliaus į inžinerijos licėjų. Pasikeitė pavadinimas. Ot mums, humanitarėms, išbandymas  cool.gif

biggrin.gif

Mes irgi i nauja mokykla eisim. Nuo antradienio. Ir bijo, ir laukia cool.gif . As tiktai bijau. Nelaukiu biggrin.gif
Atsakyti
Ir mes i nauja, tiksliau- po metu pertvarkos i renovuota uz nemaza suma. Grazu. Tikiuos laikys 4m iki gimnazijos tie remontai:-) Vel isrinko seniune.
Jurgyte, oho, nu ir kaip cia taip-licejus?
Atsakyti
na va... maniske tai i sena mokykla tipena...
su Rugseju visas 4u.gif
sunku vel ieit man i ritma. kelimasis 6.20- zudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2014 09 02, 21:38)
Jurgyte, oho, nu ir kaip cia taip-licejus?

Tai va, kalbėjo kalbėjo direktorius, kad bus inžinerinė pakraipa. Bet kad po KTU vardu ir licėjus! Neblogai. Pernai po 4 kl atnešėm prašymus ir visus mielai priėmė. O šiemet visiems norintiems - jau stojamieji. cool.gif

QUOTE(Vobla @ 2014 09 03, 07:42)
sunku vel ieit man i ritma. kelimasis 6.20- zudo doh.gif

O taip. O pas mane dar pirmokas. Tai su Smilte viskas aišku. O jam viskas nauja. Keliuosi 6. Abu griežtai (bandau) guldyt iki 22 val. Sakau, pažiūrit "Rezidentus" ir į lovas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2014 09 03, 14:12)
Abu griežtai (bandau) guldyt iki 22 val.

Man tai tas prastai sekasi doh.gif . Mazam tik nuo kt savaites i mokykla, o Dominyka gali visus sumigdyt ir tik tada pati doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau susirinkime.
Yra toks penktokas kitoje klaseje, adaptuotoje mokymo programoje, nu keisto elgesio svelniai tariant. Istisai per pamokas ir pertraukas ji lydi moteris, nezinau, ar cia is mokesciu moketoju pinigu, nes mama tai negaletu sau to leiist. Keista ir mama, kiek girdejau, turinti savotiska poziuri i gyvenima... Tai va, tas vaikis vis uzkliuva kitus vaikus: mazesnius, bendraamzius ir didesnius-nesuziuri toji aukle visko. Pasirodo, anadien isspyres mano dukrai, dabar jos iesko, o dukros klasiokai meluoja, kad manoji serga... Nebezinau net ka daryt, jauciu dukra tuojau bijos i mokykla eit. Parasiau prasyma socialinei darbuotojai, nu bet cia formalumas-sake puse stalciaus jau tokiu pareiskimu guli... Nesuprantu as to integravimo prasmes, jei nuo to kencia normalus, o tas integruojamasis tik bujoja ir toliau savo nesamonem uzsiimineja...
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2014 09 17, 08:54)
Vakar buvau susirinkime.
Yra toks penktokas kitoje klaseje, adaptuotoje mokymo programoje, nu keisto elgesio svelniai tariant. Istisai per pamokas ir pertraukas ji lydi moteris, nezinau, ar cia is mokesciu moketoju pinigu, nes mama tai negaletu sau to leiist. Keista ir mama, kiek girdejau, turinti savotiska poziuri i gyvenima... Tai va, tas vaikis vis uzkliuva kitus vaikus: mazesnius, bendraamzius ir didesnius-nesuziuri toji aukle visko. Pasirodo, anadien isspyres mano dukrai, dabar jos iesko, o dukros klasiokai meluoja, kad manoji serga... Nebezinau net ka daryt, jauciu dukra tuojau bijos i mokykla eit. Parasiau prasyma socialinei darbuotojai, nu bet cia formalumas-sake puse stalciaus jau tokiu pareiskimu guli... Nesuprantu as to integravimo prasmes, jei nuo to kencia normalus, o tas integruojamasis tik bujoja ir toliau savo nesamonem uzsiimineja...

Joa, geriau i narva toki vaika.
Atsakyti