Hi
Aš bloga mama, visi mano vaikai turi fb paskyras, visems (dičkiams tai ne ) pati sukūriau prisijungimus visų žinau, visi su manim draugauja... Pakontroliuoju... Bet jie nelabai tuo fb ir domisi, tik kartais prisijungia. Aš net vaikų draugų savo drauguose turiu... Nė vieno nekviečiau, patys atėjo... dar ne visus ir priimu...
Vyresnieji irgi mano drauguose yra. Kažkaip nė vienas nesureikšminam to.
Mokslai. Na, čia kaip pažiūrėsi... Atrodo neblogai, bet gal galėtų ir geriau Klasėj velkasi prieš galą, bet vidurkis virš 8. Penktoj klasėj mano vaikui įvyko LŪŽIS, pradėjo pats, neraginamas daryti namų darbus. Būna, kad kartais pasibaram dėl rašinėlių, ar kokių projektinių darbų... bet kol kas pavyksta įkalbėti, kad Reikia. Šiaip, jis dar toks vaikiškas man atrodo, palyginus, išsiblaškęs, nenusėdintis vietoj... Bet aplamai, nepaisant to, džiaugiuosi, kad mokslai jam sekasi palyginus lengvai, per ilgai neužsisėdi prie namų darbų, juos atlieka maksimum per valandą, labai lengvai įsisavina informaciją
QUOTE(Vobla @ 2014 04 11, 07:57)
jega,o kodel bloga mama? kaip tik gera, jei vaikai nori draugauti
Tai kad fb taisyklės neleidžia vaikams iki 13 metų juo naudotis
QUOTE(Vobla @ 2014 04 11, 05:23)
bet tai geras tavo vaikis isaugo- matyt nelabai ka turi nuo mamos slept
Aha .
Ir apie mergaite jo pirma suzinojau. Viska kas rupejo . Tempt uz liezuvio nereikejo. Zinant, kad jis toks neplepys, nu kaip tevas .
Mergos sako, gal tu issnipinejai FB ? Nu siaip as megstu pasnipinet, bet kad man daug paprasciau vaiko paklaust, o snipineju tik apie jos seima . Nu bral, kaip su elektra nupurte, kai mamos profili radau ir ten tiek panasumu i save . Net mintis atejo, kad gal jin mane snipineja .
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2014 04 11, 05:47)
visi mano vaikai turi fb paskyras,
Mokslai. Na, čia kaip pažiūrėsi... Atrodo neblogai, bet gal galėtų ir geriau Klasėj velkasi prieš galą, bet vidurkis virš 8. Penktoj klasėj mano vaikui įvyko LŪŽIS, pradėjo pats, neraginamas daryti namų darbus. Būna, kad kartais pasibaram dėl rašinėlių, ar kokių projektinių darbų... bet kol kas pavyksta įkalbėti, kad Reikia. Šiaip, jis dar toks vaikiškas man atrodo, palyginus, išsiblaškęs, nenusėdintis vietoj... Bet aplamai, nepaisant to, džiaugiuosi, kad mokslai jam sekasi palyginus lengvai, per ilgai neužsisėdi prie namų darbų, juos atlieka maksimum per valandą, labai lengvai įsisavina informaciją
Mano irgi visi, tik patys susikure, net mazas . Ziuriu, viena diena prasosi i draugus .
Maniskei egzaminai geguze . Labai daznai eina papildomai, mokykla organizuoja privatu mokyma, apmoka mokykla, tai jau ir apsileidimas but nenueit. Per susitikima su mokytojais tai tiek prigyre ta mano vaika ... Sako, mes tokio mokinio gal NIEKADA neturejom. Jie matuoja pazanga taskais, per metus jei padaro 4 tasku pazanga, tai cia jau labai gerai. Dominyka per 5men padare kai kuriu dalyku 10, kai kuriu 11 tasku pazanga. Dabar viena geriausiu klases mokiniu . O klase ganetinai stipri. Tai man tai taip netiketa, jau galvoajau, kad sitam vaikui tai mokslai maziausiai bus galvoj . Ir apskritai jinai kazkaip pasikeite, sakyciau
Papildyta:
QUOTE(Vobla @ 2014 04 11, 09:51)
prisedau kuria diena papietaut prie kompo- ziuriu mano vaikas mane i ''draugus'' kviecia. o tuo metu turetu but mokykloj, pamokoj.
Kuzia, nu bet idomiai pas jus. Papildomas privatus mokymas uz kuri apmoka mokykla. Tai jie cia savo spragas slepia ar kuriam tikslui, nu pridetu papildomai kokiu pamoku, fakultatyvu ar dar ko-butu gal tas pats?
O as nesu FB, is vis apie ji nenutuokiu:-) Man info per daug nera gerai. Jau atsimenu kaip SM buvau susirgus, nebenoriu daugiau:-)
O as nesu FB, is vis apie ji nenutuokiu:-) Man info per daug nera gerai. Jau atsimenu kaip SM buvau susirgus, nebenoriu daugiau:-)
QUOTE(nerile @ 2014 04 11, 15:15)
Kuzia, nu bet idomiai pas jus. Papildomas privatus mokymas uz kuri apmoka mokykla. Tai jie cia savo spragas slepia ar kuriam tikslui, nu pridetu papildomai kokiu pamoku, fakultatyvu ar dar ko-butu gal tas pats?
Mokykla irgi turi savu interesu . Kuo geresni mokyklos (vaiku egzaminu) rezultatai, tuo didesnis finansavimas mokyklai ir mokytoju algoms. Vaikus siuncia ne visus, o turincius potencialo. Jei pridetu pamoku, jas reiketu lankyti visiems.
Nemanau, kad kokias spragas slepia, nes pernai rezultatai buvo geriausi Local Autority ir pateko i Londono mokyklu top30. Na, is mazdaug 1700, tai visai gerai . Ziuresim kaip siemet bus .
Nuo rugsejo keliaus i kita mokykla. Taip laukiau to laiko, o dabar gaila bus palikt . Patys graziausi prisiminimai , isskyrus, aisku, nuvezima ir susirinkima vaiku , jeigu kas prisimenat...
Aisku tada.
Manoji su teciu Palangoj-pailses nuo mamos...
Manoji su teciu Palangoj-pailses nuo mamos...
Sveikos. Atostogos baigėsi. Manoji visas atostogas prašoko, pilnu tempu repetavo. Pastatė choreografijos mokykloj tokį muzikinį spektaklį. Tai vaikams vaidino atostogų metu. Bet, sakom, tegul turi užsiėmimą. Ir patinka ir sekasi. O tai tik kompas, telefonas ir begalinis noras susitikinėt su draugėm.
FB mes draugės. Deda foto "su mamuku chillinam" Ir jos draugės mano draugės ir fb ir Instagramoj.
Bet paseku labai stabiliai. Reik situaciją žinot. Jau paskaitau ir keismažodžių ir t.t. Stengiuos būti "v kurse dela" ir kažkaip per aplinkui auklėt, jai nepastebint.
Mokslų vadelės dar neatleistos. Su tėčiu kremta istoriją, lietuvių, anglų - lengvai eina, su matematika sunkiai. Klasėj maždaug 4-6 būna. Neblizga, bet ji klasėj iš geresnių. Kažkaip tokį įspūdį moka apie save sudaryti. Nu geros širdelės ji, laputė, mandagi, atsakinga.
FB mes draugės. Deda foto "su mamuku chillinam" Ir jos draugės mano draugės ir fb ir Instagramoj.
Bet paseku labai stabiliai. Reik situaciją žinot. Jau paskaitau ir keismažodžių ir t.t. Stengiuos būti "v kurse dela" ir kažkaip per aplinkui auklėt, jai nepastebint.
Mokslų vadelės dar neatleistos. Su tėčiu kremta istoriją, lietuvių, anglų - lengvai eina, su matematika sunkiai. Klasėj maždaug 4-6 būna. Neblizga, bet ji klasėj iš geresnių. Kažkaip tokį įspūdį moka apie save sudaryti. Nu geros širdelės ji, laputė, mandagi, atsakinga.
Jurgyte, tai faina tada-toli lapute eis:-)
Bet aplinkui tai gudresnių matai. Ji gerietė, paperka gerumu, bet apsukrumo daug neturi. Bet tikiuosi, kad jos būdas, bendravimas - bus jos variklis.