QUOTE(Vobla @ 2014 04 11, 05:23)
bet tai geras tavo vaikis isaugo- matyt nelabai ka turi nuo mamos slept
Aha

.
Ir apie mergaite jo pirma suzinojau. Viska kas rupejo

. Tempt uz liezuvio nereikejo. Zinant, kad jis toks neplepys, nu kaip tevas

.
Mergos sako, gal tu issnipinejai FB

? Nu siaip as megstu pasnipinet, bet kad man daug paprasciau vaiko paklaust, o snipineju tik apie jos seima

. Nu bral, kaip su elektra nupurte, kai mamos profili radau ir ten tiek panasumu i save

. Net mintis atejo, kad gal jin mane snipineja

.
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2014 04 11, 05:47)
visi mano vaikai turi fb paskyras,
Mokslai. Na, čia kaip pažiūrėsi... Atrodo neblogai, bet gal galėtų ir geriau

Klasėj velkasi prieš galą, bet vidurkis virš 8. Penktoj klasėj mano vaikui įvyko LŪŽIS, pradėjo pats, neraginamas daryti namų darbus. Būna, kad kartais pasibaram dėl rašinėlių, ar kokių projektinių darbų... bet kol kas pavyksta įkalbėti, kad Reikia. Šiaip, jis dar toks vaikiškas man atrodo, palyginus, išsiblaškęs, nenusėdintis vietoj... Bet aplamai, nepaisant to, džiaugiuosi, kad mokslai jam sekasi palyginus lengvai, per ilgai neužsisėdi prie namų darbų, juos atlieka maksimum per valandą, labai lengvai įsisavina informaciją
Mano irgi visi, tik patys susikure, net mazas

. Ziuriu, viena diena prasosi i draugus

.
Maniskei egzaminai geguze

. Labai daznai eina papildomai, mokykla organizuoja privatu mokyma, apmoka mokykla, tai jau ir apsileidimas but nenueit. Per susitikima su mokytojais tai tiek prigyre ta mano vaika

... Sako, mes tokio mokinio gal NIEKADA neturejom. Jie matuoja pazanga taskais, per metus jei padaro 4 tasku pazanga, tai cia jau labai gerai. Dominyka per 5men padare kai kuriu dalyku 10, kai kuriu 11 tasku pazanga. Dabar viena geriausiu klases mokiniu

. O klase ganetinai stipri. Tai man tai taip netiketa, jau galvoajau, kad sitam vaikui tai mokslai maziausiai bus galvoj

. Ir apskritai jinai kazkaip pasikeite, sakyciau
Papildyta:
QUOTE(Vobla @ 2014 04 11, 09:51)
prisedau kuria diena papietaut prie kompo- ziuriu mano vaikas mane i ''draugus'' kviecia. o tuo metu turetu but mokykloj, pamokoj.