hmmmm....pas mus jokios kontroles geiausu atveju paklausiu : ''pamokas rytdienai paruosei?'' kol kas rezultatais patenkinta. jau pradejo rasyt pazymius- tai vidurkis 9.8 . pirma klaseje. svarbu, kad neuzmigtu ant lauru ir nenusivaziuotu nors visko prisigalvoju- o gal mokyklos lygis zemas, jei nei kiek neidedama vargo tokius balus susirenka?
o atsakomybes ir pareigos jausmo priduoda savarankiskas vazinejimas i mokykla. va cia tai labai pasijaute, kad suaugo mano vaikas. aisku, visko pasitaiko, bet tik dabar, kai jau atsipalaidavo biski. pirma menesi nebuvo jokiu liapsusu keliones tema.
QUOTE(Jurgytė @ 2013 11 11, 09:53)
Kaip pas jumi mokslai, atsakomybės jausmas, pareigos?
Pas mus: nepastumsi, nevažiuos...
Tai kol kas negaliu atleist vadžių savo penktokei. Ruošiamės kiekvienam atsiskaitymui. Jau imu galvoti, gal blogai darau. Bet eksperimentuot nesinori: na, kad nebeklaust, ar paruošė pamokas, ar pasiruošė... Pažiūrėčiau, kas būtų.
Pas mus: nepastumsi, nevažiuos...
Tai kol kas negaliu atleist vadžių savo penktokei. Ruošiamės kiekvienam atsiskaitymui. Jau imu galvoti, gal blogai darau. Bet eksperimentuot nesinori: na, kad nebeklaust, ar paruošė pamokas, ar pasiruošė... Pažiūrėčiau, kas būtų.
Tai vat.. As irgi neeksperimentuoju, bet ir labai kazkaip nekontroliuoju. Mums egzaminai siemet, tai net sestadieniais eina mokytis(mokykla finansuoja privatu mokyma) ir antradieniais pasilieka mokykloj dar 3 valandoms, skirtoms egzaminu pasiruosimui. Ka vis dar reikia visados primint, tai kad sporto apranga pasiimtu atitinkamom dienom .
Ulos pazymiai
Maniškės vidurkis irgi virš 9. Nu bet susirinkus dešimtukus iš technologijų, muzikų, dailių... Matkė šešetais eina, istorija šiaip sau, gamta irgi... Nu dar tik pradžia, žinoma, su pažymiais. Nu bet vakartykštis pavyzdys tai labai nuvylė:
penktadienį nieko jai nesakau dėl pamokų, tegul ilsisi.
Šeštadienis. Per pietus šokių repeticija, vakare močiutės gimtadienis. Bet tarpai dienoje nemaži! Apie pamokas jokių minčių.
Sekmadienis: išsimiegam, kompas... draugės gimtadienis. Na, ir grįžus, dar pabuvus... nuo 18 val sėdėjo iki 22. Bet jau padėjau, nes BE PROTO ILGAI! Tai jau sakiau, paskutinis kartas taip. Pasirodo reikėjo ruošt temematiką, istorijos belenkiek puslapių pratybose padaryti, lietuvių atsiskaitymas! Buvo užsirašius! Dar anglų darė, nors nėra pamokos pirmadienį. NUVIENUŽODŽIU Kad nors greit mąstytų - gali nepykt, bet užsidaro duris... užeinu po pusvalandžio - išspręstos keturios eilutės.
penktadienį nieko jai nesakau dėl pamokų, tegul ilsisi.
Šeštadienis. Per pietus šokių repeticija, vakare močiutės gimtadienis. Bet tarpai dienoje nemaži! Apie pamokas jokių minčių.
Sekmadienis: išsimiegam, kompas... draugės gimtadienis. Na, ir grįžus, dar pabuvus... nuo 18 val sėdėjo iki 22. Bet jau padėjau, nes BE PROTO ILGAI! Tai jau sakiau, paskutinis kartas taip. Pasirodo reikėjo ruošt temematiką, istorijos belenkiek puslapių pratybose padaryti, lietuvių atsiskaitymas! Buvo užsirašius! Dar anglų darė, nors nėra pamokos pirmadienį. NUVIENUŽODŽIU Kad nors greit mąstytų - gali nepykt, bet užsidaro duris... užeinu po pusvalandžio - išspręstos keturios eilutės.
Su šv. Kalėdom!!!
Nu ir kaip PAVASARIO atostogas leidziat, nes po kaledinio sveikinimo ziuriu kito posto nebuvo.....
Mes ka tik po gimtadienio, 11m.- taip gaila buvo MAN su dukros 10m. atsisveikint....
Mes ka tik po gimtadienio, 11m.- taip gaila buvo MAN su dukros 10m. atsisveikint....
QUOTE(nerile @ 2014 04 08, 22:09)
Nu ir kaip PAVASARIO atostogas leidziat, nes po kaledinio sveikinimo ziuriu kito posto nebuvo.....
Su Gimtadieniu!
Pas mus tik nuo kitos savaitės prasidės pavasario atostogos.
Mums gruodį 11 suėjo...
Vidurkis 9, virš 9 pakyla, bet irgi susirinkęs iš kūno kultūros, dailės, choreografijos, rusų dešimtukus, o jeigu pažiūri atskirai matematiką ar lietuvių tai...
Jeigu priimsit prisijungsiu prie jūsų būrelio, mano bernaitis 200s gimimo, penktokas.
Prasom, tik cia stilis jau kuri laika....
Maniske su geriausia drauge kazkaip nebesueina, pergyvena baisiausiai, nezinau net kaip vaikui padet...isgyvent.
Maniske su geriausia drauge kazkaip nebesueina, pergyvena baisiausiai, nezinau net kaip vaikui padet...isgyvent.
Nerile , o kas nutiko? del ko? nebandei sneketis?
-----------
maniskei sia savaite atostogos, oras sudinas, geriausia drauge serga, vakar telikui antenos laida sugadinom- terodo viena kanala lafaaa vaikui atostogos
-----------
simtas metu cia nebuvau. bet vis pamisliju kaip bendraamziams sekasi...
-----------
maniskei sia savaite atostogos, oras sudinas, geriausia drauge serga, vakar telikui antenos laida sugadinom- terodo viena kanala lafaaa vaikui atostogos
-----------
simtas metu cia nebuvau. bet vis pamisliju kaip bendraamziams sekasi...
Vobla, smagu matyt.
Maniske nesisako del ko nebedraugauja, bet labai isgyvena, baisiu dalyku feisbuke aptiko pazistama..... Bet maniske gera, anoji biski pasiutus, nauju draugiu isitaise.
Pas mus 2 sav atostogu.....
Maniske nesisako del ko nebedraugauja, bet labai isgyvena, baisiu dalyku feisbuke aptiko pazistama..... Bet maniske gera, anoji biski pasiutus, nauju draugiu isitaise.
QUOTE(nerile @ 2014 04 10, 20:43)
Vobla, smagu matyt.
ooo...prasideda
cia mazoji? maniske irgi jau feisbuke sedi teoriskai negaletu, bet praktiskai kokios programos neina apgaut?
bet tai manoji visai dar vaikas- ir mama i'' draugus'' pasikviete. tai biski prakontroliuoju kas prie ko aisku, laikina- paaugs, susipras ir ismes
QUOTE(Vobla @ 2014 04 10, 18:48)
aisku, laikina- paaugs, susipras ir ismes
Nebutinai . Mano didysis mane i draugus prieme pora dienu apsvarstes , nbzn kiek jam buvo - 15-16m kokiu. As tai viesai jam nieko nedrisau rasyt, kad visi matytu, o tam pofig, jam negeda but mano vaiku, dar ir pasizymi save mano nuotraukose kur su maziais siunta. Kai pasizymi, tai ir pas ji gi matosi visa familija . Ir dar pakomentuoja kai manes mano drauges po jo nuotrauka ko paklausia .
QUOTE(Kuzia @ 2014 04 11, 00:30)
Nebutinai . Mano didysis mane i draugus prieme pora dienu apsvarstes , nbzn kiek jam buvo - 15-16m kokiu. As tai viesai jam nieko nedrisau rasyt, kad visi matytu, o tam pofig, jam negeda but mano vaiku, dar ir pasizymi save mano nuotraukose kur su maziais siunta. Kai pasizymi, tai ir pas ji gi matosi visa familija . Ir dar pakomentuoja kai manes mano drauges po jo nuotrauka ko paklausia .
bet tai geras tavo vaikis isaugo- matyt nelabai ka turi nuo mamos slept
mergaites gal daugiau paslapciu turi as kazkaip nusiteikus, kad mane ismes