Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

QUOTE(migliux @ 2013 09 03, 15:53)
Matyt UK genetiškai modifikuotos lapės  biggrin.gif

ir vovere pas juos ne voveryte wub.gif , o ziurkes atitikmuo musuose biggrin.gif
--------------
Ula gryzo- sviecia kaip lempa- dzin jai vazinejimas, dzin nauja mokykla. Kol kas matau, kad veza... atrakcija jai... cia kol netaps rutina ir nenusibos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 09 03, 14:49)
ir vovere pas juos ne voveryte wub.gif , o ziurkes atitikmuo musuose biggrin.gif
--------------
Ula gryzo- sviecia kaip lempa- dzin jai vazinejimas, dzin nauja mokykla. Kol kas matau, kad veza... atrakcija jai... cia kol netaps rutina ir nenusibos cool.gif

Na, jos ir yra parazitiniai gyvunai, pilkosios voveres. Jos sunaikino cia ruduju voveryciu populiacija. Taip, ziurkes pusta uodega lotuliukas.gif . Aj, bet tos mielos, man gyvent netrukdo. Bendriau trukdo, ilinde pro virtuves langa pelenine sudauze. Minejau gi juk.

Smagu wub.gif
As tai turbut isproteciau paleidus viena vaika taip toli. Ypac kraupiai man skamba ejimas nuo/iki stoteles. Mieste gal drasiau, nes zmoniu aplink yra, o kaime nu ar nutiktu kas (3k tfu) jei taip ni prisisaukt ko g.gif
Papildyta:
O lapes tai ka, plesrunai. Londono lapes plesrunes tingines. Atokesniuose nuo centro rajonuose, kur metro ne taip giliai po zeme labai veisiasi ziurkes. O kur ziurkes ten ir lapes. Kuo daugiau ziurkiu, tuo daugiau lapiu. Pritruksta ziurkiu, sumedzioja koki katina. Cia pavasari voliojosi ant tako katino galva apgrauzta lapiu. Fui...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 09 03, 15:49)
Ula gryzo- sviecia kaip lempa

Manoji irgi laiminga. O aš "viriau" nuo ryto po vakarykštės šventės mokykloj. Nes, kaip apibūdimo auklėjoja "Atėjome tokie paglostyti iš "Rūtelės" - iš savo mokyklėlės. Suprask, čia taip nebus. Pastatas didžiulis, žmonių begalė, vaikščiot po klases. Šiandien Smiltė jau keliavo su pinigine iki valgyklos, tai teko grįžt atgal - be šansų. Ten kova už būvį. Kol kas įdėsiu valgyt, vėliau gal kokį laiką ištaikysim, kada valgykloj nusipirkt.

Mes irgi jau 3 metai rajone. Man gerai. Nesu žemės mėgėja, sukandus santis raviu savo gėlių kalnelį. Bet taip retai... Vakar pagalvojau, suskaičiuočiau gal net ant vienos rankos pirštų, kiek per vasarą ravėjau. Nepatinka man. Bet gražu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 03 rugsėjo 2013 - 17:33
Nu ziurek kaip visos in gamta verziates... O as bijociau uzmiestyje toli nuo miesto: del susisiekimo pirmiausia vaiku, del darbo, del keliu zime ir net del buvimo vienai namuose net ir ne nakti....
O Migliux is CENTRO tai is vis man nesuprantama:-)
Ale jusu vaikai ir savarankiski.....
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 09 04, 12:04)
Nu ziurek kaip visos in gamta verziates... O as bijociau uzmiestyje toli nuo miesto: del susisiekimo pirmiausia vaiku, del darbo, del keliu zime ir net del buvimo vienai namuose net ir ne nakti....

ipranti. as apskritai gyvenau metus viena su mergaitem pamiskeje( musu troba salia diiiidelio misko), jokio diskomforto nejauciau. turiu dideli suni kuriuo duris uzremiu ir ramu biggrin.gif is musu iki centro 18 minuciu kelio automobiliu, o jei vaziuociau is kokio miegamojo rajono- butu dvigubai tiek...ziema kelia valomi iki pat duru( tik kiema reik patiems nuskast doh.gif ), nes gi autikai vazineja. plius pas mus ne sodai, o gyvenviete, tai keliukus pravalo seniunijos traktoriukas. zodziu, nebuvo per keturis metus nei vienos dienos neisvaziuojamos, o ziemos lyg tycia visios buvo pas mus gan saltos ir snieguotos...uztat mergos basos nuogos visa laika ore duodasi, rudeni sunku i rubus sukimst doh.gif darzas, savos darzoves, grybai, uogos... bruknynai salia musu milziniski... ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 09 04, 11:04)

Na centras nėra taip jau gerai - triukšmas, užterštumas, didelės sąskaitos už šildymą, kaimynai pastoviai lipantys ant galvos, renginiai, kurių metu negali net automobilio kieme pastatyti. O ir susisiekimas čia nėra jau toks tobulas. Aš gyvenu šalia centro jau 15 metų. Atėjo laikas išbandyti kažką kitą. Man norisi gamtos, savo daržo, gryno oro ir tylos. Mes irgi ne kažkur soduose, o gyvenvietėje. Važiuoju aš iš ten irgi apie 20 min. O iki mano darbo išvis tik 13 km. Laikas gaištasi kamčiuose centre o ne užmiestyje. Pabandysime galų gale. Nepatiks, sugrįšime.

QUOTE(vobla @ 2013 09 04, 12:56)
ipranti. as apskritai gyvenau metus viena su mergaitem pamiskeje( musu troba salia diiiidelio misko), jokio diskomforto nejauciau. turiu dideli suni kuriuo duris uzremiu ir ramu biggrin.gif  is musu iki centro 18 minuciu kelio automobiliu, o jei vaziuociau is kokio miegamojo rajono- butu dvigubai tiek...ziema kelia valomi iki pat duru( tik kiema reik patiems nuskast doh.gif ), nes gi autikai vazineja. plius pas mus  ne sodai, o gyvenviete, tai keliukus pravalo  seniunijos traktoriukas. zodziu, nebuvo per keturis metus nei vienos dienos neisvaziuojamos, o ziemos lyg tycia visios buvo pas mus gan saltos ir snieguotos...uztat mergos basos nuogos visa laika ore duodasi, rudeni sunku i rubus sukimst doh.gif  darzas, savos darzoves, grybai, uogos... bruknynai salia musu milziniski... ech wub.gif

Sutinku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2013 09 04, 16:57)

Sutinku  thumbup.gif

pas jus ten i ta puse dar ir ezeru geru maudynems yra ax.gif pas mus deja reik pavaziuot 4 km. kad issimaudyt...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 09 04, 16:00)
pas jus ten i ta puse dar ir ezeru geru maudynems yra ax.gif  pas mus deja reik pavaziuot 4 km. kad issimaudyt...

Pas mus 800 m iki ežero. Pro langus matosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2013 09 04, 17:15)
Pas mus 800 m iki ežero. Pro langus matosi  ax.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
reik vaziuot pas Vobla uogaut:-)
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 09 05, 08:48)
reik vaziuot pas Vobla uogaut:-)

siemet jau pavelavote, tamsta tongue.gif
netgi bruknes i pabaiga. bet va anyta veik is jusu krastu nepatingi kasmet atvaziuot pabrukniauti. sake zemaitijoj jos beveik neauga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 05 rugsėjo 2013 - 09:59
nu tai as jau kitiems metams vietike rezervuoju tada.
Atsakyti