QUOTE(nerile @ 2013 09 04, 11:04)
Nu ziurek kaip visos in gamta verziates... O as bijociau uzmiestyje toli nuo miesto: del susisiekimo pirmiausia vaiku, del darbo, del keliu zime ir net del buvimo vienai namuose net ir ne nakti....
O Migliux is CENTRO tai is vis man nesuprantama:-)
Ale jusu vaikai ir savarankiski.....
Na centras nėra taip jau gerai - triukšmas, užterštumas, didelės sąskaitos už šildymą, kaimynai pastoviai lipantys ant galvos, renginiai, kurių metu negali net automobilio kieme pastatyti. O ir susisiekimas čia nėra jau toks tobulas. Aš gyvenu šalia centro jau 15 metų. Atėjo laikas išbandyti kažką kitą. Man norisi gamtos, savo daržo, gryno oro ir tylos. Mes irgi ne kažkur soduose, o gyvenvietėje. Važiuoju aš iš ten irgi apie 20 min. O iki mano darbo išvis tik 13 km. Laikas gaištasi kamčiuose centre o ne užmiestyje. Pabandysime galų gale. Nepatiks, sugrįšime.
QUOTE(vobla @ 2013 09 04, 12:56)
ipranti. as apskritai gyvenau metus viena su mergaitem pamiskeje( musu troba salia diiiidelio misko), jokio diskomforto nejauciau. turiu dideli suni kuriuo duris uzremiu ir ramu
is musu iki centro 18 minuciu kelio automobiliu, o jei vaziuociau is kokio miegamojo rajono- butu dvigubai tiek...ziema kelia valomi iki pat duru( tik kiema reik patiems nuskast
), nes gi autikai vazineja. plius pas mus ne sodai, o gyvenviete, tai keliukus pravalo seniunijos traktoriukas. zodziu, nebuvo per keturis metus nei vienos dienos neisvaziuojamos, o ziemos lyg tycia visios buvo pas mus gan saltos ir snieguotos...uztat mergos basos nuogos visa laika ore duodasi, rudeni sunku i rubus sukimst
darzas, savos darzoves, grybai, uogos... bruknynai salia musu milziniski... ech
Sutinku