Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

Migliux, nudiste tavoji:-) Pas mus tetis to neleistu...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 08 02, 07:42)
vis noriu paklaust, kur jus perkat tuos sportinius liemenukus? net nezinau kur ieskot doh.gif

Lindex 20 Lt

QUOTE(nerile @ 2013 08 02, 10:57)
Ir man, nu pas mus Lt darzeliuose gi irgi savotiskos pamokeles, ale dar yra 4m-eciu, kurie kalbet gerai nekalba, ka jau kalbet apie raidziu pazinima...

Mano Ąžuolas 4 išmoko skiatyti. Dabar eis į paruošiamąją, nerimauju, ką ten veiks. Na, reikia ranką lavinti. Tai "ant to ir eisim". Nes skaito, rašo. Ir gana gerai - ne tiek jau ir klaidų daro. Na, tiesa dar be skyrybos ženklų. Jau laikrodį šiek tiek pažįsta, pinigus gerai skaičiuoja (pasirodo išmoko su močiute žaisdamas Monopolį biggrin.gif ). Mintinia greit suskaičiuoja. Man čia kosmosas iš vis. Greičiau už mane kartais blush2.gif
Tai va, kokie skirtingi vaikai. Smiltė nuėjo į 1 klasę nemokėdama skaityti. O su šituo, juokiamės... Sakom, Ąžuolai, skaitysi MAMA MALĖ, TĖTĖ KALĖ biggrin.gif

QUOTE(Kuzia @ 2013 08 02, 16:54)
blink.gif
O kokia gali buti zala? Gi ten kaip kokia maike patrumpinta g.gif

irnesakyk.gif Aš irgi taip galvoju. Juk tai trumpos maikutės ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 11 rugpjūčio 2013 - 09:50
QUOTE(nerile @ 2013 08 08, 11:59)
Migliux, nudiste tavoji:-) Pas mus tetis to neleistu...

Mes su tėčiu negyvename, taigi nėra kam neleisti smile.gif O šiaip tai manau kad čia tik laiko klausimas

QUOTE(Jurgytė @ 2013 08 11, 09:48)
Mano Ąžuolas 4 išmoko skiatyti. Dabar eis į paruošiamąją, nerimauju, ką ten veiks. Na, reikia ranką lavinti. Tai "ant to ir eisim". Nes skaito, rašo. Ir gana gerai - ne tiek jau ir klaidų daro. Na, tiesa dar be skyrybos ženklų. Jau laikrodį šiek tiek pažįsta, pinigus gerai skaičiuoja (pasirodo išmoko su močiute žaisdamas Monopolį biggrin.gif ). Mintinia greit suskaičiuoja. Man čia kosmosas iš vis. Greičiau už mane kartais  blush2.gif
Tai va, kokie skirtingi vaikai. Smiltė nuėjo į 1 klasę nemokėdama skaityti. O su šituo, juokiamės... Sakom, Ąžuolai, skaitysi MAMA MALĖ, TĖTĖ KALĖ  biggrin.gif

Protingas vyras auga. Faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2013 08 21, 13:17)
Mes su tėčiu negyvename, taigi nėra kam neleisti smile.gif O šiaip tai manau kad čia tik laiko klausimas

o kur jusu tetis dingo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 08 21, 13:56)
o kur jusu tetis dingo? unsure.gif

Sena istorija. Mes jau daugiau nei 5 metai kaip išsiskyrę ax.gif
Atsakyti
Jo, Migliux tetis man patiko kazkada....
Atsakyti
Dar bus penktokų mūsų tarpe? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2013 08 27, 10:44)
Dar bus penktokų mūsų tarpe? cool.gif

manoji gi ax.gif mes gi startavom seseriu...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 08 27, 10:23)
manoji gi ax.gif  mes gi startavom seseriu...

Sveikinam 4u.gif

Šiandien maniškė stresavo baisiai dėl mokyklos - gi į kitą mokyklą perėjo, ne tik į penktą klasę
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2013 09 02, 13:10)
Sveikinam  4u.gif

Šiandien maniškė stresavo baisiai dėl mokyklos - gi į kitą mokyklą perėjo, ne tik į penktą klasę

mums ne tik nauja mokykla, bet ir savarankiskas vazinejimas is uzmiescio i miesta. is kaimo mokyklos, kur per visa ja buvo tik 12 mokiniu, i klase kur 27 vaikai doh.gif bet maniske turbut kazkoks robotas- nors nepazysta nei vieno vaiko- svaigo visa is laimes. mums su vyru turbut didesnis stresas, nei jai unsure.gif
Visiems sveikinimai nauju mokslo metu proga!
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 09 02, 13:08)
mums ne tik nauja mokykla, bet ir savarankiskas vazinejimas is uzmiescio i miesta. is kaimo mokyklos, kur per visa ja buvo tik 12 mokiniu, i klase kur 27 vaikai doh.gif  bet maniske turbut kazkoks robotas- nors nepazysta nei vieno vaiko- svaigo visa is laimes. mums su vyru turbut didesnis stresas, nei jai unsure.gif
Visiems sveikinimai nauju mokslo metu proga!

Nieko sau, šaunuolė 4u.gif
Vobla, o kur jūs gyvenate? Mūsų irgi laukia panaši ateitis dėl važinėjimo, svarstau kaip čia reikės suktis. Beto nuo autobuso dar apie 1 km pėstute tektų pėdinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2013 09 02, 22:12)
Nieko sau, šaunuolė  4u.gif
Vobla, o kur jūs gyvenate? Mūsų irgi laukia panaši ateitis dėl važinėjimo, svarstau kaip čia reikės suktis. Beto nuo autobuso dar apie 1 km pėstute tektų pėdinti  g.gif

20km. uzu Vilniaus Minsko link. Cia mes turim pagrindine mokykla, bet lenku krastas, tai siemet lietuviu klase nesusidare- per mazai vaiku.
iki stoteles irgi kilometras su biskiu, bet is tiesu tai tikrai ner daug, nes mieste mes neskaiciuojam kiek reikia paeit, o kai kuriose miesto vietose kai gyvenom, tai iki stoteles ne ka maziau. tik nematuoji biggrin.gif pati Ula kazkaip nedramatizuoja to vazinejimo. panasu, kad jai labai norisi daugiau ispudziu- ji dar visai kitom akim pasauli mato nei suaugusieji.
kur zadat kraustytis?
Atsakyti