Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

QUOTE(Jurgytė @ 2013 07 23, 18:06)
Jautruolių mes šeimyna esam.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2013 07 23, 17:44)
Bet kaip ji į panas išėjus. doh.gif Meilės, bernai, tūsai, muzika, fulcap'ai, vlogai, blogai ir t.t. dry.gif

Maniškė irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors maniskie tik i 4kl. eis, bet mokykla keiciam-del renovacijos senoji uzdaryta metams :-(((
Atsakyti
ooo, tai kiek siemet daug mokyklas keicia!
----------
vis noriu paklaust, kur jus perkat tuos sportinius liemenukus? net nezinau kur ieskot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 08 02, 06:42)
vis noriu paklaust, kur jus perkat tuos sportinius liemenukus? net nezinau kur ieskot doh.gif

Va sitie labai smagus smile.gif

Pripirkau vakar pratybu saviskei, mokysimes unsure.gif . Kurmi kurmi, vistiek va 2 metai neiti i mokykla daug reiskia. Pavijo klasiokus, dauguma ir aplenke - net kuriu pirmoji yra anglu k. Progresas buvo visad didelis pas ja. As tik sokiruota buvau, kad mazius, 3m jaunesnis, beveik jos lygiu mokosi cool.gif . O Dominykai tai labai svarbus egzaminai kitais metais unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 08 02, 10:58)
Va sitie labai smagus smile.gif

Pripirkau vakar pratybu saviskei, mokysimes  unsure.gif . Kurmi kurmi, vistiek va 2 metai neiti i mokykla daug reiskia. Pavijo klasiokus, dauguma ir aplenke - net kuriu pirmoji yra anglu k. Progresas buvo visad didelis pas ja. As tik sokiruota buvau, kad mazius, 3m jaunesnis, beveik jos lygiu mokosi cool.gif . O Dominykai tai labai svarbus egzaminai kitais metais unsure.gif .

kur pas mus tokiu rast g.gif dar speju su mano gaisena ir matuoti reik, nes gal dvoi tokios i viena sulystu g.gif ot beda...
bet Kuzyte tai maladiec mergina- gabi vadinasi mokslams thumbup.gif
o tas UK mokymas nuo 4- man visiskas nesusipratimas schmoll.gif
Atsakyti
Ir man, nu pas mus Lt darzeliuose gi irgi savotiskos pamokeles, ale dar yra 4m-eciu, kurie kalbet gerai nekalba, ka jau kalbet apie raidziu pazinima...
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 08 02, 09:57)
Ir man, nu pas mus Lt darzeliuose gi irgi savotiskos pamokeles, ale dar yra 4m-eciu, kurie kalbet gerai nekalba, ka jau kalbet apie raidziu pazinima...

Cia pagal nacionaline svietimo programa 4meciai turi skaityt pradet rolleyes.gif .
Ir ismokina bigsmile.gif . Tiesa, kitaip nei LT. Nuo darzelio(~3m amziaus) pradeda mokyt atpazint parasytus zodzius. Taip atpazinimo zodynas dideja kol smegenys pradeda sugebet sujungt nepazistama zodi.

Man dabar kaip juokas suima, kai prisimenu rasinejimus i mokyklas, nu ale motyvacinius laiskus siusdama, nes labai ilgai neradom vietos jai. Jai 6m buvo, tai as kad gyriau, kad vardinau ka jin moka, o dabar kai matau ko mazas mokosi, nu dabar jam 7, tai net geda pasidaro lotuliukas.gif . Viska ka isvardinau ten tuose laiskuose apie 6mete, 4meciams jau privaloma moket lotuliukas.gif cool.gif .
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2013 08 02, 09:32)
kur pas mus tokiu rast g.gif  dar speju su mano gaisena ir matuoti reik, nes gal dvoi tokios i viena sulystu g.gif  ot beda...
bet Kuzyte tai maladiec mergina- gabi vadinasi mokslams thumbup.gif
  o tas UK mokymas nuo 4- man visiskas nesusipratimas schmoll.gif

Zinai, kad i LT siuncia turbut, pamenu labai ilga laika buvo itin maza siuntimo kaina ar net free g.gif . Pamenu, piktinausi, kad i Europa next day delivery pigiau negu man cia vietoj per 5 darbo dienas doh.gif .

Man, kaip mamai, truksta jos pazangos blush2.gif . Buvau bangas net mokykloj pakelus, tai atejo ir direktorius ir dar ten atsakingieji manes nuramint, kad jinai labai gerai daro pagal nacionaline programa. Manes tas neguodzia, nes kai nueis po metu i kita (secondary, nu vyresniuju) mokykla, o tos mokyklos akademiniai pasiekimai vieni geriausiu apskrity, tai bus kaip is menulio iskritus unsure.gif , nes susirinks irgi tokie kur nuo pat pradziu mokesi, o ne nuo 2kl pradejo doh.gif . Kaip paskirs kartu su perestukinais mokytis, tai nu nebe tada laikas bus susigriebt doh.gif . Aisku, jeigu susigriebtu, tai perkeltu su pazangesniais mokytis, yra gal 8 sudetingumo lygiai, bet as kazkaip abejoju kad jin apskritai nores stengtis kuo geriau mokytis unsure.gif
Papildyta:
Nu pasicekavinau del tu liemenuku, tai reik kooperuotis arba pirkt daugiau, nuo 75eu siuntimas i LT nemokamas per 2-3d. Dar pirmakart perkant 15% nuolaida duoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 02 rugpjūčio 2013 - 12:21
QUOTE(vobla @ 2013 08 02, 07:42)

Yra Reserved po 15 Lt. Dar Lindexe, Seppaloje rastum. Maniškė turi kokius 5 vnt., bet aš sakau kad jais nepiknaudžiautų, nes neaišku iš tiesų ar tokiame amžiuje jie daugiau naudos ar žalos duoda
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 08 02, 13:21)

Nu pasicekavinau del tu liemenuku, tai reik kooperuotis arba pirkt daugiau, nuo 75eu siuntimas i LT nemokamas per 2-3d. Dar pirmakart perkant 15% nuolaida duoda.

manau, mano kudenai pirma reik gyvai koki pasimatuot, kad ugi pataikyt g.gif
QUOTE(migliux @ 2013 08 02, 16:22)
Yra Reserved po 15 Lt. Dar Lindexe, Seppaloje rastum. Maniškė turi kokius 5 vnt., bet aš sakau kad jais nepiknaudžiautų, nes neaišku iš tiesų ar tokiame amžiuje jie daugiau naudos ar žalos duoda

dekui 4u.gif eisim tuoj prekintis pries mokykla- reiks prasukt. del zalos ar naudos- nezinau. ziema , kai daug prisirengus- nesimato, tai dzin. o dabar per vasariskus plonus rubelius issisove- jau matau komplesuoja.
taip, kad greiciausiai- zala... psichologine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2013 08 02, 14:22)
bet aš sakau kad jais nepiknaudžiautų, nes neaišku iš tiesų ar tokiame amžiuje jie daugiau naudos ar žalos duoda

blink.gif
O kokia gali buti zala? Gi ten kaip kokia maike patrumpinta g.gif
Man atrodo didesne zala liemenuko nenesiojimo kai jau reikia. O sitie tik apsipratimui. Apskritai, jau as ir normalu esu nupirkusi, paauglini dydi, AA, bet niekad net nebuvo minties stabdyt, kad nesiotu maziau g.gif .
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2013 08 02, 15:09)
ziema , kai daug prisirengus- nesimato, tai dzin

Bet tai mokykloj juk pries sporto pamokas persirengineja, jei maike apatine be rankoviu tai durnai kazkaip po sportine maike. O nuogai issirengt tai maniske jau seniai varzosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 08 02, 16:54)
blink.gif
O kokia gali buti zala? Gi ten kaip kokia maike patrumpinta g.gif
Man atrodo didesne zala liemenuko nenesiojimo kai jau reikia. O sitie tik apsipratimui. Apskritai, jau as ir normalu esu nupirkusi, paauglini dydi, AA, bet niekad net nebuvo minties stabdyt, kad nesiotu maziau g.gif .
Papildyta:

Bet tai mokykloj juk pries sporto pamokas persirengineja, jei maike apatine be rankoviu tai durnai kazkaip po sportine maike. O nuogai issirengt tai maniske jau seniai varzosi blush2.gif

Kažkokie tyrimai buvo daryti dėl liemenuko nešiojimo apskritai - rašė kad dirbtinai palaikant krūtis atrofuojasi raumenys. Kiek čia tos teisybės - neturiu supratimo lotuliukas.gif Tai vat neaišku ar geriau nešioti ar ne g.gif
Maniškė tai visiškai dar nekompleksuoja - kažkodėl ji labiau nervinasi dėl kitų dalykų, o po namus be jokių parkių nuoga laksto net ir prie brolio (14 m.) blink.gif Nors aš jai sakiau kad nereikėtų taip elgtis, bet kol natūraliai tas gėdos jausmas neateis, matyt tol ir lakstys. Kol kas ir nėra galimybės iškeldinti į atskirus kambarius, bet labai tikiuosi kad po pusmečio tą padarysiu
Atsakyti