QUOTE(nerile @ 2013 08 02, 09:57)
Ir man, nu pas mus Lt darzeliuose gi irgi savotiskos pamokeles, ale dar yra 4m-eciu, kurie kalbet gerai nekalba, ka jau kalbet apie raidziu pazinima...
Cia pagal nacionaline svietimo programa 4meciai turi skaityt pradet
.
Ir ismokina
. Tiesa, kitaip nei LT. Nuo darzelio(~3m amziaus) pradeda mokyt atpazint parasytus zodzius. Taip atpazinimo zodynas dideja kol smegenys pradeda sugebet sujungt nepazistama zodi.
Man dabar kaip juokas suima, kai prisimenu rasinejimus i mokyklas, nu ale motyvacinius laiskus siusdama, nes labai ilgai neradom vietos jai. Jai 6m buvo, tai as kad gyriau, kad vardinau ka jin moka, o dabar kai matau ko mazas mokosi, nu dabar jam 7, tai net geda pasidaro
. Viska ka isvardinau ten tuose laiskuose apie 6mete, 4meciams jau privaloma moket
.
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2013 08 02, 09:32)
kur pas mus tokiu rast
dar speju su mano gaisena ir matuoti reik, nes gal dvoi tokios i viena sulystu
ot beda...
bet Kuzyte tai maladiec mergina- gabi vadinasi mokslams
o tas UK mokymas nuo 4- man visiskas nesusipratimas
Zinai, kad i LT siuncia turbut, pamenu labai ilga laika buvo itin maza siuntimo kaina ar net free
. Pamenu, piktinausi, kad i Europa next day delivery pigiau negu man cia vietoj per 5 darbo dienas
.
Man, kaip mamai, truksta jos pazangos
. Buvau bangas net mokykloj pakelus, tai atejo ir direktorius ir dar ten atsakingieji manes nuramint, kad jinai labai gerai daro pagal nacionaline programa. Manes tas neguodzia, nes kai nueis po metu i kita (secondary, nu vyresniuju) mokykla, o tos mokyklos akademiniai pasiekimai vieni geriausiu apskrity, tai bus kaip is menulio iskritus
, nes susirinks irgi tokie kur nuo pat pradziu mokesi, o ne nuo 2kl pradejo
. Kaip paskirs kartu su perestukinais mokytis, tai nu nebe tada laikas bus susigriebt
. Aisku, jeigu susigriebtu, tai perkeltu su pazangesniais mokytis, yra gal 8 sudetingumo lygiai, bet as kazkaip abejoju kad jin apskritai nores stengtis kuo geriau mokytis
Papildyta:
Nu pasicekavinau del tu liemenuku, tai reik kooperuotis arba pirkt daugiau, nuo 75eu siuntimas i LT nemokamas per 2-3d. Dar pirmakart perkant 15% nuolaida duoda.