Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

QUOTE(Jurgytė @ 2013 06 13, 22:43)
Smiltei dygsta p. Kai man pačiai brendimas buvo itin vėlyvas, tai labai stebiuos. 10 metų...

maniskei jau pernai pradejo... tuoj pirma liemenuka teks pirkti smile.gif
as irgi nustebau, kad taip anksti. mergyte kaip sakaliukas, kudute kudute ir jau su papukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 06 14, 07:16)
maniskei jau pernai pradejo... tuoj pirma liemenuka teks pirkti smile.gif
as irgi nustebau, kad taip anksti. mergyte kaip sakaliukas, kudute kudute ir jau su papukais biggrin.gif

Mano Lukai irgi kalasi.
Liemenukų turi tokių vadinamų trainers, nes labai jau norėjo lotuliukas.gif

Buvome poliklinikoje, taigi pasirodo belikęs tik vienas pieninis dantukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 17 birželio 2013 - 11:07
QUOTE(migliux @ 2013 06 17, 10:06)
Mano Lukai irgi kalasi.
Liemenukų turi tokių vadinamų trainers, nes labai jau norėjo  lotuliukas.gif

Tokiu tai jau gal pries 4m pirkau, nes patogiau mokykloj persirenginejant pries sporto pamokas. Tai paprastos apatines maikutes taip ir liko naujos stalciuj doh.gif .
Atsakyti
Turi mano panelė tiką - nosies traukymą dry.gif Prasidėjo mokslo metų pabaigoje. Traukė visą nosį, po to viena pusė tarsi atsilapaidavo.
Trauko vieną. Vaizdelis ne koks, nervina. Laukiu, kol praeis, niekaip čia nepagydisi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2013 07 22, 19:36)
Turi mano panelė tiką - nosies traukymą  dry.gif Prasidėjo mokslo metų pabaigoje. Traukė visą nosį, po to viena pusė tarsi atsilapaidavo.
Trauko vieną. Vaizdelis ne koks, nervina. Laukiu, kol praeis, niekaip čia nepagydisi. g.gif

O ka daktarai sako? unsure.gif gal pervargo mergina i mokslo metyu pabaiga? g.gif
----------
maniske siandien pirma diena stovykloj. pirma karta issiruosem- neramu man smile.gif
Atsakyti
Nevedžiau pas daktarus. Kiek skaičiau - siūlo palikt tamybėj, kol praeis. Arba, bandyt kažkuo gydyt. Daviau tokių homeopatinių žirniukų. Kad kas antras vaikas tikriausiai vienokių ar kitokių tikų per gyvenimą apturi. Aš mirkčioju iki šiol. Esu kažkada nosį tampius vaikystėj. Tėvai sakydavo: nedaryk trolio mumio.

Dėl stovyklos - suprantu. Manieji pas senelius Žemaitijoj. Ąžuolas pirma vasara paliktas. Jau ir Palangoj su mano mama buvo ir namie jau abu palieku su Smilte. Pirma vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 22 liepos 2013 - 19:15
Jurgyte, as visgi bandyciau homeopatiskai gydyt- o jei neisaugs? Homeopatinis gydymas trunka ilgai, jei buteliuka sugirdei- dar ne viskas. pas jus ten Kaune, beja , labai gera homeopatine vaistine. mama laiks nuo laiko nuperka mano mergoms vienokiu ar kitokiu zirniuku smile.gif
Atsakyti
Taip, eisiu, Rotušės a. yra ta žymioji homeopatinė vaistinė.

Dar ir naujas kolektyvas - juk į 5 klasę, nauja mokykla. Nesinori, kad kaip nors pasišaipytų.Seni draugai, tai paklausė, ką tu čia darai ir viskas...
Na, nebus visai nauja klasė - sudarė iš Smiltės mokyklos trijų klasių vaikų.

Bet kaip ji į panas išėjus. doh.gif Meilės, bernai, tūsai, muzika, fulcap'ai, vlogai, blogai ir t.t. dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 23 liepos 2013 - 17:47
QUOTE(Jurgytė @ 2013 07 23, 18:44)
Taip, eisiu, Rotušės a. yra ta žymioji homeopatinė vaistinė.
Dar ir naujas kolektyvas - juk į 5 klasę, nauja mokykla. Nesinori, kad kaip nors pasišaipytų.Seni draugai, tai paklausė, ką tu čia darai ir viskas...
Na, nebus visai nauja klasė - sudarė iš Smiltės mokyklos trijų klasių vaikų.

Bet kaip ji į panas išėjus. doh.gif Meilės, bernai, tūsai, muzika, fulcap'ai, vlogai, blogai ir t.t. dry.gif

Aha, prie Rotuses smile.gif
maniskei irgi nusimato nauja mokykla ir naujas kolektyvas unsure.gif ir teks vienai paciai vazinet is rajono i miesta. ir teks priprast prie tikros mokyklos su 25-30 mokiniu klasej, kai tuo tarpu visoj pradinej tebuvo 12 vaiku per 4 klases. kol kas neatrodo nerimaujanti, bet ji turbut dar neivertino situacijos- romantizuoja per daug. neivertino ir to, kad keltis tures daug anksciau ax.gif
mano i mergas dar neina. nerupi nei bernai, nei tusai- belytis asmuo ji dar vis.
Atsakyti
Oj, Jurgyte, net nzn ka pasakyt unsure.gif .
Kazkaip vistiek sutvarkyt ta reikala reik. Imk baliona 4u.gif .

O jus cia kiek jau klasiu visos baigiat huh.gif ? 4?

Dominyka kitamet i nauja mokykla eis. 6 baigus. Tai jau dabar reikalu reikaliuku wacko.gif .
Atsakyti
http://www.moteris.l...i.d?id=59664707
Varysim pas gydytoją. Bet maniškei ne toks nevalingas trūkčiojimas. Jai tarsi norisi vis patempti odą šlia nosies į šoną, lyg praplėsti šnervę.

Mes 4 kl baigėm. Per išleistuves spėkit, kas raudojo? Maniškė. Pamatė pirmoj eilėj verkiančią mokytoją ir... pašlo. Dar porą mergaičių prisijungė, bet ne taip graudžiai. Jau maniškė kokia paverkianti. Ot kiti tvirti vaikai, pagalvoju... Manoji tiesiog iš meilės kartais paverkia.
O mažasis (6 m.) neseniai susigraudino Lietuvos himną išklausęs.

Jautruolių mes šeimyna esam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 23 liepos 2013 - 19:13
QUOTE(Jurgytė @ 2013 07 23, 20:06)

Jautruolių mes šeimyna esam.

ale tikrai biggrin.gif
Atsakyti