Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

Veiklos iki valios! Smiltė šoka, dainuoja, projektuose dalyvauja. Su mažuolu įklimpom su ligom. O aš šiandien parašiau nacionalinį diktantą.
Laukam PAVASARIO!!! ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
ar bus kaziukas pas jus? Ka pagaminot?
Atsakyti
Ryt bandysim gaminti. Nusipirkau putoplasto burbulų (kiaušinių nebegavau), itin mažučių smeigtukų, spalvoto popieriaus. Su forminiu skilamušiu prisigaminsim žvaigždučių, drugelių, saulučių ir dekoruosim. Dar iš rutulių bandysim daryti zuikius. Galima dekoruoti žvyneliais. Štai, vaizdinis pavyzdys. AŠ, kol gyvai nepamačiau, nesupratau, kas tai per menas biggrin.gif
user posted image Čia dekoruota žvyneliais.
user posted image Čia popierinėm gėlytėm.

Dar seneliui užsakyta iškepti duoną. Skani gaunasi: saldi, su aguonom ir riešutais. Šiandien jau afišą padariau:
Senelio duona.
Saldi riekelė.
Naminė duona su aguonomis ir graikiniais riešutais
biggrin.gif

Pas mus Kaziukas mokykloj pirmadienį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 01 kovo 2013 - 19:55
Nu, va, kaip gavosi. Gaila, kad Facebooke nesilankot, mes ten daugiau pasidemonstruojam biggrin.gif
user posted image

user posted image

O ką jūs Kaziui gaminot?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 02 28, 09:56)
ar bus kaziukas pas jus? Ka pagaminot?

zale vienkartiniuose indukuose. sprogo ore. o darbo mizeris biggrin.gif
o tai budavo prikuriam priburiam , darbo daug, laiko sugaista, nieks nieko neperka ir zliumbdama namo gryzta.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 03 05, 18:38)
zale vienkartiniuose indukuose. sprogo ore. o darbo mizeris biggrin.gif
o tai budavo prikuriam priburiam , darbo daug, laiko sugaista, nieks nieko neperka ir zliumbdama namo gryzta.

drinks_cheers.gif Maniskei ir panasiai. Tai jau pasimokem-sultis neses pardavinet, man be rysio, bet nespejo is maiso istraukti-jau eile pirkeju stovejo, dar mano nertas riesines, mociutes megztas vilnones kojines, keptos duonos... tongue.gif
Atsakyti
Kepėm trijų skonių keksiukus ir dailinom dekoravom. Pardavė visus 20
Atsakyti
Vėl atostogos.
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2013 03 24, 11:09)
Vėl atostogos.

jau pasibaige tongue.gif

koki planai vasarai?
Atsakyti
Sestadieni sulaukeme pirmojo tikro jubiliejaus:-)
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 04 08, 12:53)
Sestadieni sulaukeme pirmojo tikro jubiliejaus:-)

Sveikinimai dideliausi!!!!

Ir kaip ji pazymejote? ax.gif
Atsakyti
Smiltei dygsta p. Kai man pačiai brendimas buvo itin vėlyvas, tai labai stebiuos. 10 metų...
Atsakyti