Žengiame į 10!
Čia renkasi pabendrauti 2002/2003 m. žiemą gimusių vaikučių mamytės iš Lietuvos ir užsienio: pasakojame apie savo vaikų nuotykius, pasiekimus, mokslus, būrelius, kasdienę veiklą, pomėgius ir t.t. Bendraujam jau devintus metus, tačiau mielai priimam į mielą ir jaukų savo ratelį kiekvieną naujoką - junkitės prie mūsų drąsiai!
QUOTE(vobla @ 2012 09 25, 11:29)
antra merga mane dabar varo is proto su savo nevalgymais. pernai tai leidau darzan , bet pati sedejau dar atostogose iki treju metu. tai pusryciais serdavau ir pasiimdavau is darzo trecia- pietus valgydavom. o siemet, nebeismanau. valgyt darzelyje taip ir nepradejo- neima nei kasnelio. namie seriu ja per jega. diagnozavo augimo yda-kai vaiko vidaus organai apspausti del mazos pilvuko ertmes, zodz, nesigamina normaliai virskinimui skirti hormonai , nejaucia ji jokio alkio jausmo. tas pats ir Ulai tik sake, kad prasidejus brendimui persistumdys hormonai ir isaugs. ta ir matau- ji jau pradeda jausti alki.o ka man su maze daryt- neisivaizduoju.
Einasau, net negalvojau, kad tokia diagnozė yra.
Nu va-radau tema, o tai jau neramu buvo-isnykimo gresme kabojo:-)
QUOTE(nerile @ 2012 09 26, 09:56)
Nu va-radau tema, o tai jau neramu buvo-isnykimo gresme kabojo:-)
O tu zinok, streles tai i tave skrido, nes tu pabaigei ana tema . Vat reikejo ir sukurt nauja .
Man patinka eiti su minia paskui... lyderi:-))
Hi lyderės ir joms prijaučiančios. Pareinu ir aš čia.
vobla, o tai kaip jos nevalgo? Visai visai..? Nieko..?
vobla, o tai kaip jos nevalgo? Visai visai..? Nieko..?
Ruošiamės komunijai. Šiandien pirmą sekmadienį buvom mišiose. Smiltei, sakė, visai patiko.
Labas.
Su ta komunija pas mus taip įdomiai gaunasi... M tris metus lankė etiką. Šiemet užsispyrė, kad eis į tikybą, nes visi berniukai ten eina O toj tikyboj irgi jau aiškina, kad reik eit komunijos... tai visi (turbūt ) į tas pamokėles dabar vaikšto. O aš neapsisprendžiu, ką daryt. Esu kaipčiapasakius, laisvamanė gal Tikiu, bet mano tikėjimui bažnyčios nereik. Bent jau kol kas. Neinu aš ten, nesuprantu ir nežinau tų namų taisyklių... tai kaip turėčiau vakui liept eit? Ir neliepiu Vistik, esu tos nuomonės, kad tas tikėjimas ir noras eiti į bažnyčią, priimti jos suteikiamas komunijas, sakramentus ir t.t. kiekvienam turi ateiti (arba neateiti) su laiku, su protu. Nu o kai tam mano vaikui dar vėjai galvoj ir supratimas apie D, tikėjimą, praktiškai nulinis, tai ko ten eit, ane?
Su ta komunija pas mus taip įdomiai gaunasi... M tris metus lankė etiką. Šiemet užsispyrė, kad eis į tikybą, nes visi berniukai ten eina O toj tikyboj irgi jau aiškina, kad reik eit komunijos... tai visi (turbūt ) į tas pamokėles dabar vaikšto. O aš neapsisprendžiu, ką daryt. Esu kaipčiapasakius, laisvamanė gal Tikiu, bet mano tikėjimui bažnyčios nereik. Bent jau kol kas. Neinu aš ten, nesuprantu ir nežinau tų namų taisyklių... tai kaip turėčiau vakui liept eit? Ir neliepiu Vistik, esu tos nuomonės, kad tas tikėjimas ir noras eiti į bažnyčią, priimti jos suteikiamas komunijas, sakramentus ir t.t. kiekvienam turi ateiti (arba neateiti) su laiku, su protu. Nu o kai tam mano vaikui dar vėjai galvoj ir supratimas apie D, tikėjimą, praktiškai nulinis, tai ko ten eit, ane?
Nepamiršot šiandien gėlių? Man ta mokytjų diena tokia mistinė, kad visad pamiršdavau Taigi nusipirkom iš vakaro. Smiltė su trim klasiokais dainuos kažkokį džiazą mokytojoms
Nusipirkom is vakaro.
Kur švenčiate gimtadienius? Vakar turėjom kažką naujo - teminis gimtadienis fotostudijoj. Tema - Nicki Minaj Įkelsiu kokią nuotrauką, kai turėsiu.
Dominyka neperseniai draugytes gimtadieni svente irasu studijoj. Irasinejo daina jubiliate su draugem. Smagu, sake, buvo .