kristulee ,nu įdomiai ten
žiūrėk daugiau negriūvinėk
mane nemiga kankina ,miegu tarpais
pradėjau gert valerijono arbata ir sedatif laižyti.
kartais nerimas didelis užpuola
bijau,kad depresija neužeitų
QUOTE(Lu @ 2012 10 11, 00:47)
kristulee ,nu įdomiai ten
Nu tai ko dabar... siaip nelabai gerai kai kankina nerimas bet pasitark su gyd. ar tikrai visi slopinantys preparatai tikrai nepakenks...
Nusiramink tikrai viskas bus gerai viso laikom kumscius
QUOTE(ruta_bern @ 2012 10 11, 10:25)
Nu tai ko dabar... siaip nelabai gerai kai kankina nerimas bet pasitark su gyd. ar tikrai visi slopinantys preparatai tikrai nepakenks...
Jau laiko kaip ir nemažai. ar gali koks valerijonas pakenkt
sedatif tai ant kortelės yra,kad galima vartoti
po netekties aš sirgau .nerimo,baimės sutrikimu.panikos atakos ištikdavo.per mažai laiko vaistus vartojau.nutraukiau,nes pastot norėjau.
tikiuosi,kad išsilaikysiu iki gimdymo.
laba visom,
taip ir bus
saugok save!!!!
Laikykis, tu tai gali!!!!!!!!tuoj supuosi savo mazyli, viskas bus gerai, leisk laikui ramiaoi teketi, ateis ta dziaugsmo diena pamatysi
QUOTE(kumpiene @ 2012 10 10, 08:28)
LAbas rytas
As kazkodel jauciu kad sutiksiu gera zmogu, kuris myles mane ir vaikus
Monikam didziausi sveikinimai
As kazkodel jauciu kad sutiksiu gera zmogu, kuris myles mane ir vaikus
Monikam didziausi sveikinimai
taip ir bus
QUOTE(kristulee @ 2012 10 10, 11:47)
Aš vakar susikibau savo mokykloje su klasės auklėtoju, aprėkė mane ir aptampė , maža to, eidama namo dar plojausi visu ūgiu vidurį miesto... nukentėjo kelias, kelnės, ranka, pilvukas ir šonas, bet lelytei viskas gerai.
saugok save!!!!
QUOTE(Lu @ 2012 10 11, 12:28)
Jau laiko kaip ir nemažai. ar gali koks valerijonas pakenkt
po netekties aš sirgau .nerimo,baimės sutrikimu.panikos atakos ištikdavo.per mažai laiko vaistus vartojau.nutraukiau,nes pastot norėjau.
Laikykis, tu tai gali!!!!!!!!tuoj supuosi savo mazyli, viskas bus gerai, leisk laikui ramiaoi teketi, ateis ta dziaugsmo diena pamatysi
LU laikykis tu tai gali tai tikrai baisiai laukiu tavo leliuko viskas bus gerai mergyt
kristulee tikrai greciau keliauk i dekreta saunu kad viskas gerai leliukui saugok save mergyt
kumpiene zaviuosi tavimi moterele tu stipri ir sauni moteris tikrai sutiksi gyvenime zavu vyruka
as siandiena uzsirasiau ir pas savo gyd.seimos ir pas gine po savaiteles geros keliausiu konsultuotis del pastojimo . Galvoju gal reik pasidaryt kokius tyrimus pries einant pas gyd. bet ai jie pasakys ir paskirs jai reiks, tada ir pasidarysiu
kristulee tikrai greciau keliauk i dekreta saunu kad viskas gerai leliukui saugok save mergyt
kumpiene zaviuosi tavimi moterele tu stipri ir sauni moteris tikrai sutiksi gyvenime zavu vyruka
as siandiena uzsirasiau ir pas savo gyd.seimos ir pas gine po savaiteles geros keliausiu konsultuotis del pastojimo . Galvoju gal reik pasidaryt kokius tyrimus pries einant pas gyd. bet ai jie pasakys ir paskirs jai reiks, tada ir pasidarysiu
Laba
Gali sedatif drasiai nebijoti... as su juo praktiskai visa nestuma gyvenau... nes kitaip turbut ligoninei kur baltus marskinius uzdeda atsidurus
ner cia kuom zavetis.... skysta as oi skysta... tiesiog turiu sau susiteikti vilti.... nes jei nesusiteiksiu.... tikrai palusiu.... aisku tai yra oro piliu statymas... bet.......
Sian dickis praveme nakti ir puse dienos... dabar jau gerai jaucias... panasu, kad vistik apsinuodijimas bus....
O Melda sian su teciu telefu snekejo... skauda sirdi girdint... o tas nelabai supranta ka kalba dukra... pagalvojau ot dagyvenai... po to girdziu bar bar i duris.... ziuriu atejo... pabuvo 10 min ir dingo (mat daug darbo turi)... dukra vos neapsiverke kad tevas iseina... vos vos susilaike... i mane isikniaubus buvo... as ir vos prie jo susilaikiau... o kai isejo...............
sunku... bet turiu istemti... negaliu luzti... oi negaliu
QUOTE(Lu @ 2012 10 11, 01:47)
Gali sedatif drasiai nebijoti... as su juo praktiskai visa nestuma gyvenau... nes kitaip turbut ligoninei kur baltus marskinius uzdeda atsidurus
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 10 11, 15:17)
ner cia kuom zavetis.... skysta as oi skysta... tiesiog turiu sau susiteikti vilti.... nes jei nesusiteiksiu.... tikrai palusiu.... aisku tai yra oro piliu statymas... bet.......
Sian dickis praveme nakti ir puse dienos... dabar jau gerai jaucias... panasu, kad vistik apsinuodijimas bus....
O Melda sian su teciu telefu snekejo... skauda sirdi girdint... o tas nelabai supranta ka kalba dukra... pagalvojau ot dagyvenai... po to girdziu bar bar i duris.... ziuriu atejo... pabuvo 10 min ir dingo (mat daug darbo turi)... dukra vos neapsiverke kad tevas iseina... vos vos susilaike... i mane isikniaubus buvo... as ir vos prie jo susilaikiau... o kai isejo...............
QUOTE(kumpiene @ 2012 10 11, 16:01)
Laba
apkabinu tave, daug stiprybes tau
kumpiene tu nesakyk esi stipri moteris laikykis stiprybes tau tik linkiu
As LU daznai paziuriu i tavo liniuote ir ziuriu ir groziuosi ja greit susimatysi su savo leliuku , myluosi, buciuosi jetau kaip faina bus laukiu laukiu baisiai leliiaus tavo
As LU daznai paziuriu i tavo liniuote ir ziuriu ir groziuosi ja greit susimatysi su savo leliuku , myluosi, buciuosi jetau kaip faina bus laukiu laukiu baisiai leliiaus tavo
AIRA,kaip tu??????? Seniai matyta
Kumpiene,tik stipriai apkabinu Dieve,kaip tau sunku
LU,finalas ne už kalnų Kumščiai suspausti dėl jūsų
Tauškute.aš ir nuo to pradėjau.Gydytojai,leidimai,planavimas ir gandras Taip ir tau bus
Ir visom visom po Pasiilgstu jūsų,bet paroj 24val man per maža
Kumpiene,tik stipriai apkabinu Dieve,kaip tau sunku
LU,finalas ne už kalnų Kumščiai suspausti dėl jūsų
Tauškute.aš ir nuo to pradėjau.Gydytojai,leidimai,planavimas ir gandras Taip ir tau bus
Ir visom visom po Pasiilgstu jūsų,bet paroj 24val man per maža
O Dievulėliau, negi mane dar prisimenat? Nežinau kodėl šįvakar įlindau į Jūsų mergaitės kampelį.. gal kad artėja metinės, ir gerą posmą nuverkiau slapta, sūneliui jau 5 metukai būtų Šalia manęs šnopuoja mano mažas stebuklas, kuriam beveik 3 mėnesiai Oi kaip ilgai mes jo laukėm, ir atėjo jis taip netikėtai į mūsų gyvenimą.. Galvojau, kad dabar bus tuštuma užpildyta, bet taip nėra. Ilgesys taip ir liko, niekas Jo nepakeis
Aš retas svečias pas Jus, bet visa širdimi esu kartu, mieliausios angelėlių Mamos
Aš retas svečias pas Jus, bet visa širdimi esu kartu, mieliausios angelėlių Mamos