Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų Mamos

Sveikutes 4u.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2013 01 28, 18:28)
Kaip besilaikot mergaitės?
Monikam dabar tavo eilė  bigsmile.gif ?

Nu jau kaip ir mano eile arteja, jei nera daugiau slapukiu smile.gif Bijau biski, labiau fiziskai nei moraliskai ax.gif Gryztu ryt i darba po ligos, paskutine savaite ir dekretas thumbup.gif

fishke sveikinimai nuosirdziausi, lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif kaip matau visos po biski lukstenasi biggrin.gif smaguma kai visos kaip pagal eilute smile.gif uzsuku vis paskaitau koki smagus vargai kankina kai sulaukia kuri nors mazojo dziaugsmelio thumbup.gif aisku smagu kad turime dar daug nestuke.gif kartu laukiu vis skaitau kada kuri dabar.... stiprybes laukime 4u.gif
man tai nelabai sioj srity pastaruoju metu sekasi... verysad.gif plauciu ligos traukiasi, leidimas kaip ir duotas, o va mano ciklas kvailioja ir jau 3 menesiai motina gamta niekaip nesirodo su dovanom blink.gif nulekiau pas gydytoja nes visi testai neigiami (o ju padariau tikrai virs dvidesimt) ten ir sako nieko nera, dar palauk, jei ne tai ziuresim, gal vaistu skirsim... g.gif bet as tu vaistu cheminiu taip nenoriu... gal nervai kalti del visko, bet kad jau stengiuosi susimt nesinervint ir vistiek nepadeda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 01 29, 11:26)
Sveikutes mamytes smile.gif kaip matau visos po biski lukstenasi  biggrin.gif  smaguma kai visos kaip pagal eilute smile.gif uzsuku vis paskaitau koki smagus vargai kankina kai sulaukia kuri nors mazojo dziaugsmelio  thumbup.gif  aisku smagu kad turime dar daug  nestuke.gif  kartu laukiu vis skaitau kada kuri dabar.... stiprybes laukime  4u.gif 
man tai nelabai sioj srity pastaruoju metu sekasi...  verysad.gif plauciu ligos traukiasi, leidimas kaip ir duotas, o va mano ciklas kvailioja ir jau 3 menesiai motina gamta niekaip nesirodo su dovanom  blink.gif nulekiau pas gydytoja nes visi testai neigiami (o ju padariau tikrai virs dvidesimt) ten ir sako nieko nera, dar palauk, jei ne tai ziuresim, gal vaistu skirsim...  g.gif bet as tu vaistu cheminiu taip nenoriu... gal nervai kalti del visko, bet kad jau stengiuosi susimt nesinervint ir vistiek nepadeda... unsure.gif

Labai gerai sureguliuoja cikla homeopatinis preparatas Agnucaston, geriausiai lasiukais mirksiukas.gif ji galima gerti iki kol pastosi.Jei pirksi ieskok didesnes talpos, pigiau gaunasi apie 60-70lt.
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2013 01 21, 15:45)
sveikos...nedrasiai lendam is pogrindzio  blush2.gif turim pilnai 14 sav, kol kas viskas gerai  wub.gif

bigsmile.gif ot kantrybes turit biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(monikam @ 2013 01 29, 00:08)
Sveikutes  4u.gif
Nu jau kaip ir mano eile arteja, jei nera daugiau slapukiu  smile.gif  Bijau biski, labiau fiziskai nei moraliskai  ax.gif  Gryztu ryt i darba po ligos, paskutine savaite ir dekretas  thumbup.gif

Kaip greit prabego laikas wub.gif tiek nedaug beliko wub.gif
Atsakyti
Nezinau mamos ar tai sutapimas ar ne. Lapkricio 1d. pries pastojant buvau baznicioj susitikau su keliom draugem kurios ten gan daznai lankosi, per laidotuves butent jos man padejo suorganizuoti kad bent valandelei atvezciau Silvija i baznycia. Kai priejome temos apie gandrus, tai tyliai pasake. Tam kampe matai ikona tai yra Nikolajus stebukladaris, nueik pas ji ir paprasyk...Nereikia jokiu maldu, tesiog nueik ir is visos sirdies paprasyk to ko labai nori. Ir as nuejau. Po menesio suzinojau kad laukiuosi wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 01 29, 13:45)
Nezinau mamos ar tai sutapimas ar ne. Lapkricio 1d. pries pastojant buvau baznicioj susitikau su keliom draugem kurios ten gan daznai lankosi, per laidotuves butent jos man padejo suorganizuoti kad bent valandelei atvezciau Silvija i baznycia. Kai priejome temos apie gandrus, tai tyliai pasake. Tam kampe matai ikona tai yra Nikolajus stebukladaris, nueik pas ji ir paprasyk...Nereikia jokiu maldu, tesiog nueik ir is visos sirdies paprasyk to ko labai nori. Ir as nuejau. Po menesio suzinojau kad laukiuosi  wub.gif

Šiaip nesu labai tikinti, bet vietoj savo gimtadienio krikštinau brolio vaiką, kunigo neprašėm, bet jis atskirai palaimino mūsų šeimą ir dabar ausyse skamba žodžiai: Saugok mano draugą (mūsų sūnų, kunigas buvo mokinęs jį, komunijos vaikas ėjo) ir mano draugo šeimą... va po poros dienų, po pirmo plano chuligano ir užkibo.
Net vyras sako nesąmonė, negali būt, netikiu, kad tu nėščia lotuliukas.gif ... pakišau testą, vistiek sako netikius, gal po savaitės galų gale patikėjo doh.gif

Ruta-bern, vaistai nėra labai gerai, bet jei reikia tai reikia. Man ciklą sureguliavo per 3 mėn. ir iš po pirmų bandymų užkibo su pirmuoju vaiku. Nors būdavo mm po 3 mėn nesirodo doh.gif
Atsakyti
tai va ir nezinau kaip cia man elgtis kuom ta cikla reguliuot, ka daryt kad viskas susitvarkytu kaip turi buti...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 01 30, 11:18)
tai va ir nezinau kaip cia man elgtis kuom ta cikla reguliuot, ka daryt kad viskas susitvarkytu kaip turi buti...

jei reikia tai reikia, vartok vaistus.
Beje pažįstu vieną kuri net besilaukdama iki 5 mėn vartojo kontraceptikus, nes net neįtarė, kad laukiasi, galvojo tik taip išstorėjo nuo valgymo. Kai sužinoj, kalnai tyrimų, daug panikos, bet gimė sveikas lelius.
O čia jau panašu, kad reikia medicininio įsikišimo ir jeigu 2-3 mėn padėtį sutvarkys viskas gerai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 01 30, 11:18)

ta agnucastona gali drasiai vartoti tai zolinis preparatas jokios hemijos mirksiukas.gif as pradejau vartoti nes man rado cista 4cm tai praejus vienam ciklui cista dingo smile.gif mm susireguliavo.
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
Ruta,gal rimtai kazko pagerk,kad ciklas susinormintu.Laukiam tavo geru naujienu.
Rugseje,jus turbut jau nemazi wub.gif

Kaip kitos mergytes?
Tauskute,nasata,tee???
Atsakyti
Laba mamukai 4u.gif ,

As pasiguosti sad.gif
su mazium gulejom ligoninej doh.gif slapimo taku infekcija doh.gif is kur dar nezinau, skanas uz poros savaiciu, gal kazkas paaiskes unsure.gif Gavo mano pupsis antibu stipriu doh.gif ir namie dar geriam, informaciniam lapelyje parasyta "iki 6men nerekomenduojama", o mes nuo triju savaiciu geriam sad.gif
Tai va taip va, kiekvienas jo kriuktelejimas, man panika varo, nezinau pyksta kartais, matau, kad pilvuka skauda, o nezinau tiksliai nuo ko sad.gif ar diegliai, o gal tos infekcijos pasekme, ar dar koks biesas doh.gif
jetau kaip as del jo bijau fear.gif fear.gif ir diena is dienos vel cray.gif cray.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti