bet kokie malonus tie sapnai
as ir tik viena vieninteli karta sapnavau, bet taip gera sirdy, buvo matyt savo dukryte..
zoroboba - isties as ir perskaicius merginu skaudzius isgyvenimus, vakar dar visa vakara galvojau, kodel taip yra, dviese tiek isgyveni, tokias skaudzias ir liudnas akimirkas, o po to va kokiu dar isbandymu siuncia..
labai apkabinu visas mamytes, stiprybes jums
Sveikutes
Retai kada parasau cia, vis laiko nera Bet paskaitau kasdien
Gaila kai seimos irsta po tiek bendro gyvenimo metu, stiprybes jums mergaites
Pas mus viskas gerai, vaikuciai auga Kaip abi jau duksta vakarais, net visas namas skamba
Priimkit ir mane i fb
Pas mus viskas gerai, vaikuciai auga Kaip abi jau duksta vakarais, net visas namas skamba
Priimkit ir mane i fb
QUOTE(monikam @ 2012 10 06, 10:53)
Sveikutes
Priimkit ir mane i fb
Priimkit ir mane i fb
Monikam,tave sveikint???
QUOTE(zoroboba @ 2012 10 06, 01:13)
o as sianakt pirma karta per visa laika nuo tos baisios zinios, kad nebeplaka Oskaro sirdele, sapnavau savo vaika
Aš ir tik kartą per visus septynis metus sapnavau savo vaiką ... dar tokį kokį turėjau ant rankų ...o dabar kartais aplanko tokie sapnai, kur veiksmas vyksta apie kažką ir sapne žinau, kad Jis šalia, bet nematau, labai gaila
QUOTE(monikam @ 2012 10 06, 11:57)
niu kaip ir galima
QUOTE(monikam @ 2012 10 06, 12:57)
niu kaip ir galima
vajėtau.Šaunuolė
Sveikinimai
Kiek laiko?
QUOTE(monikam @ 2012 10 06, 13:57)
niu kaip ir galima
nu kas cia dabar? tu cia rimtai? na ir naujiena, kada spejot
sveikinimai atsibodo dirbt, ane? uzsimanei saunu greit viska destyk
nesapnavau ir as savo Dukros, nei kartelio, nors vis tikiuosi Ja pamatyti...paziuriu i savo mazaja, ir matau Ja...toks tas stebuklas, tie musu vaikiukai...
...Maža rankutė apsivyja mano kaklą, priglunda šiandien dar gležnais delniukais. Ir nieko nebus šioj žemėj šventesnio ir tyresnio už šį mudviejų jausmą...
QUOTE(Lu @ 2012 10 06, 17:11)
QUOTE(xiuke @ 2012 10 06, 17:45)
nu kas cia dabar? tu cia rimtai? na ir naujiena, kada spejot
aciu uz sveikinimus mums 20savaiciu laukiau tu 20savaiciu ir niekam nesakiau, kurios pamena mano istorija turbut supranta del ko...
mums cia kaip ir netyciukas gavosi, turejau biski soka, nes nesitikejau dar pastot taip greitai o ir darbe dar nespejau apsilti normaliai ten dar niekam nesakiau, zadu kita savaite sakyti, tik nezinau kaip su reaguos pilvas dar nelabai matosi, tai dar iseina paslepti ir savo artimiem bijau pasakyti, nes zinau, kad reakcija bus nekokia
siaip jauciuos neblogai, tik pavargus amzinai ir kazkokia pikta palikau ir vis ta baime nepalieka manes
QUOTE(monikam @ 2012 10 06, 18:49)
aciu uz sveikinimus mums 20savaiciu laukiau tu 20savaiciu ir niekam nesakiau, kurios pamena mano istorija turbut supranta del ko...
mums cia kaip ir netyciukas gavosi, turejau biski soka, nes nesitikejau dar pastot taip greitai o ir darbe dar nespejau apsilti normaliai ten dar niekam nesakiau, zadu kita savaite sakyti, tik nezinau kaip su reaguos pilvas dar nelabai matosi, tai dar iseina paslepti ir savo artimiem bijau pasakyti, nes zinau, kad reakcija bus nekokia
siaip jauciuos neblogai, tik pavargus amzinai ir kazkokia pikta palikau ir vis ta baime nepalieka manes
sveikinimai, monikam
QUOTE(xiuke @ 2012 10 06, 03:12)
Tauskute, Tau linkiu to paties, visas drasini, o pati saves pasidrasint nenori? greiciau atskristu pas Tave tie gandrai
Drasinu ir save nenuleidziu as ranku , pasikauscius jau kaip reikiant , ateis ta diena kai bus teigiama as zinau, tik nezinau kada, bus staigmena
monikam Sveikinimai dideliausi saunuoliai jus su MB puikios zinios Lengvo tau nesiojimo
As ir karta tik savo leliuka susapnavau , toks sapnas buvo tikroviskas iki sioliai pamenu ta sapna ir daugiau nebe ateina mano mazyte pas mane.
QUOTE(monikam @ 2012 10 06, 18:49)
aciu uz sveikinimus mums 20savaiciu
Kaip faina sveikinimai nuoširdžiausi