Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų Mamos

QUOTE(monikam @ 2013 01 12, 01:53)
Sveikutes  4u.gif

dirbti liko dar trys savaites, nors jau taip tingisi eiti i darba  ax.gif

oj bus Tau siurprizu, kad ir kas visvien siurprizas...issirinkot vardus? 4u.gif
o turedama 3vaikus gal didesnes pagalbos is valdzios sulauksit? ta prasme buto, ar mokesciu atzvilgiu? gal i darba ne taip greit reikes pareiti?
jau ko ko, bet gimdymo kaip bijojau doh.gif verkiau eidama i gimdykla, nes zinojau, kas lauke...turiu omeny fizini skausma doh.gif jetau jetau...(nes visus kartus gimdziau be nuskausminamuju-niekas man ju neduodavo doh.gif unsure.gif )dziaugiuos, kad greit viskas praejo...tektu vel gimdyt ir vel bijociau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 01 12, 03:47)
oj bus Tau siurprizu, kad ir kas visvien siurprizas...issirinkot vardus? 4u.gif
o turedama 3vaikus gal didesnes pagalbos is valdzios sulauksit? ta prasme buto, ar mokesciu atzvilgiu? gal i darba ne taip greit reikes pareiti?
jau ko ko, bet gimdymo kaip bijojau doh.gif verkiau eidama i gimdykla, nes zinojau, kas lauke...turiu omeny fizini skausma doh.gif jetau jetau...(nes visus kartus gimdziau be nuskausminamuju-niekas man ju neduodavo doh.gif  unsure.gif )dziaugiuos, kad greit viskas praejo...tektu vel gimdyt ir vel bijociau... biggrin.gif

nelabai cia ir sulauksi pagalbos jei dirbi pilnu etatu nesvarbu kiek vaiku turi... nebent gal kokia pasalpa iseis susutvarkyti, bet ir tai abejoju... i darba reikes pareiti taip pat po 26savaiciu unsure.gif dar galim pasiimti 16sav neapmokamu, bet taikas islaikys tada mus unsure.gif
as irgi bijau to fizinio skausmo, nes viskas dar sviezia po Ugnes doh.gif kartais net pagalvoju apie epidiurini, bet nera su kuom pasitarti, kas geriau, nebet gal is cia esanciu mamyciu galetu patari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 01 14, 01:35)
as irgi bijau to fizinio skausmo, nes viskas dar sviezia po Ugnes  doh.gif  kartais net pagalvoju apie epidiurini, bet nera su kuom pasitarti, kas geriau, nebet gal is cia esanciu mamyciu galetu patari  ax.gif

o kas vaikus ziuri, kai dirbat, ar kazkaip pamainom dirbat su vyru?
del epidurinio, tai zinok ir prasiau ir maldavau-nieko...pirmakart gimdziau jauna , durna doh.gif biggrin.gif sake, poniu ismislas, negavau (4650g kudikis), antroji Mergyte negyva verysad.gif (4570g), siule epidura, kai 8 atsidare jau buvo kaklelis, atsisakiau pati, nes nebetas buvo galvoj doh.gif , trecioji wub.gif (3840g)-diagnoze biggrin.gif : treciakarte, dar netokius isgimdei, greit pagimdysi, nereikalingas tas nuskausminimas doh.gif tai vat, lig siol dar ir nesuzinojau, ka reiskia epiduras ir lengvas gimdymas... smile.gif todel ir vel bijociau lotuliukas.gif
mane net nervina, kai pasako, ko cia bijot to gimdymo, juk neskauda, o kai paklausi kaip gimdei, sako: su epiduru...na galvoju, tai ko cia kudakuoji nezinodama... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 14 sausio 2013 - 01:13
Labutis,

O aš Elzytę su epidūru gimdžiau. Mano labai žemas skausmo slenkstis, o po vieno iš berniukų gimimo, kai net alpau iš skausmo- tai visai skausmo baimė milžiniška blush2.gif . Su Urte man niekas nedavė, irgi sakė neišsigalvok,o dabar iš anksto pasirūpinau tuom, ir nežiūrint kad aš septintakartė-man jis buvo suleistas. Ir negaliu atsidžiaugt, nes man vandenys nubėgo pirmą val nakties, o dienos 13h statė skatinamuosius. Jei ne epidūras, aš tas dvi val būčiau vilku staugusi.
Atsakyti
QUOTE(Largesize @ 2013 01 10, 17:13)
Laba mergytes,
:
Liudincioms 4u.gif  Angeleliams zvakeles...

sveikinimai kuo dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2013 01 14, 22:58)

Kokios jūs jau didelės bigsmile.gif
Ką mokat?
Pati maitini?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 01 15, 11:08)
Kokios jūs jau didelės bigsmile.gif
Ką mokat?
Pati maitini?

taip jau nemažos biggrin.gif
maitinu pati
šypsomės daug, norim labai sėstis doh.gif o vartytis nemokam doh.gif tai dabar enm į masažus smile.gif
na o kaip jus augat,gal ženta užauginsit mirksiukas.gif užtenka pienuko ar mišinuką geriat,soskiuko reikia ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2013 01 15, 22:59)
taip jau nemažos biggrin.gif
maitinu pati
šypsomės daug, norim labai sėstis doh.gif o vartytis nemokam doh.gif tai dabar enm į masažus smile.gif 
na o kaip jus augat,gal ženta užauginsit mirksiukas.gif užtenka pienuko ar mišinuką geriat,soskiuko reikia ar ne smile.gif

smile.gif
aš maitinu pati ir damaitinu mišiniu vakare.prie soskės įpratinom,nes krūtį naudojo vietoj jos.bet ji reikalinga užmigt ir tai ne visada smile.gif
Atsakyti

user posted image

Nezinomos gedincios motinos sukurti zodziai...

"kas yra NORMALU dabar"..

Normalu yra, kad uz kiekvienos sypsenos slepiasi asaros, kai tu supranti, kad tavo seimos gyvenime ir ivykiuose kazkokio asmens truksta

Man normalu yra svarstyti, ka nesti i kapines per Kaledas, Naujuosius Metus, Velykas, Valentino diena ir tt

Normalu yra geriau jaustis ir moketi elgtis per laidotuves, nei per vestuves ar gimtadienius... taip pat pajust skausmo smugi sirdyje uostant geles ir pamacius karsta

Normalu yra jausti, kad daugiau negali ramiai sedeti ne minutes, kad norisi keltis ir rekti, kad tiesiog negali ramiai issedeti

Normalu yra nemiga, nes tiek daug "kas butu jei" ir "kodel" pastoviai sukuriuoja tavo mintyse

Normalu yra vel ir vel atsikurianti ta diena akyse ir mintyse, kai stengiesi prisiversti nebegalvoti apie tai

Normalu yra tik izengus i namus ijungti televizoriu, kurio triuksmas isgelbetu nuo kurtinancios tylos

Normalu yra spoksoti i kiekviena vaika, kuris yra panasaus amziaus i tavo, jei jis butu gyvas, ir bandyti nesekmingai isivaizduoti, kaip atrodytu tavo vaikas tokio amziaus. Tada nusistebeti, kam reikia tai isivaizduoti, juk tas niekada neivyks

Normalu yra, kad kiekvienas laimingas mano gyvenimo ivykis uzgoziamas liudesio, slypincio visai salia, suzeistoje sirdyje

Normalu yra pasakoti savo vaiko mirties istorija kaip apie iprasta, kasdienini dalyka, tada pamatyti siauba kazkieno akyse, nes tai taip baisiai skamba. Tada su pasibaisejimu suvokti, kad man tai jau tapo normalu

Normalu yra tai, kad kiekvieni metai atnesa sunku uzdavini - kaip pazymeti savo vaiko gimtadieni, kaip isgyventi tas dienas. Pasistengti surasti baliona ar veliavele, kuri tiktu tam ivykiui. "Laimingo gimtadienio?" Tikrai ne.

Normalu yra, kai sirdi uzplusta dziaugsmas, kuris ,deja, veliau senka, pamacius kazkoki daikta, kuri tavo vaikas ypatingai mego. Galvoji, kaip vaikas dziaugtusi zaisdamas, bet dabar jo cia nera

Normalu, kad yra zmoniu, kurie bijo pamineti mano vaiko varda

Normalu yra noreti isitikinti, kad mano vaika dar atsimena

Normalu yra kad po laidotuviu visi skirstosi po namus gyventi savo gyvenimu, o mes liekame su savo skausmu ir gedejimu amzinai

Normalu, kad praejus savaitems, menesiams, metams skausmas po pirmojo soko, sirdgela kartais padideja, bet niekada nesumazeja

Normalu yra neklausyti zmoniu, kurie bando sulyginti savo skausma ir netekti su jusu, nebent ir tie zmones neteko kudikio. Prarasti tevus yra baisu, bet laidoti vaika - nenaturalu

Normalu yra gerti vaistus ir stengtis neverkti kiauras dienas, kad apsaugotum savo psichika

Normalu yra suvokti, kad verki kiekviena diena

Normalu yra nepakesti juoku apie laidotuves, mirti, arba kai mirusiuju kunus vadina lavonais, kai suvoki, kad jie buvo kazkieno kazkada mylimi

Normalu visada ir su visais buti nekantriu, tik ne su tais, kurie taip pat isgyveno vaiko praradimo skausma

Normalu yra jausti tvirta rysi su draugais anapus kompiuterio ekrano, nors ju niekada gyvenime nebuvai sutikes

Normalu yra nauja draugyste su kita gedincia motina, kalbant ir verkiant kartu del savo vaiku ir naujo gyvenimo

Normalu yra neklausyti zmoniu, kurie viska pateisina Dievo valia. As myliu Dieva, zinau, kad mano vaikas danguje, bet girdeti, kaip zmones sveiku kudikiu paemima is sios zemes pateisina Dievo valia, neguodzia gedincios motinos

Normalu yra buti per daug pavargusiai, kad rupintumeisi nesumoketais mokesciais, namu tvarkymu, lyginimu, maistu

Normalu yra svarstyti kaip pasakyti - ar tu turi tris vaikus ar du, nes kalbi su zmogum, kurio tu niekada daugiau nesutiksi, ir del to neverta jam pasakoti, kad tavo vaikas danguje. Taciau kai noredama isvengti problemu sakai, kad turi du vaikus, jautiesi baisiai, lyg isdaves savo kudiki

Normalu yra vengti Mcdonaldu ir kitu vaiku pamegtu vietu, kad nematytum to, kas taip drasko tau sirdi, kai tu matai juos

Normalu yra klausti Dievo, kodel jis pasieme tavo vaika, o ne tave, taip pat klausti, ar Dievas isvis yra

Normalu yra zinoti, kad niekada nesusigyvensi su siuo praradimu, ne tik po metu, bet ir po milijono

Ir pagaliau - normalu yra slepti tuos dalykus, kurie tau tapo normalus, kad aplinkiniai manytu, jog tu normali.
Atsakyti
Normalu yra spoksoti i kiekviena vaika, kuris yra panasaus amziaus i tavo, jei jis butu gyvas, ir bandyti nesekmingai isivaizduoti, kaip atrodytu tavo vaikas tokio amziaus. Tada nusistebeti, kam reikia tai isivaizduoti, juk tas niekada neivyks

Normalu yra, kad kiekvienas laimingas mano gyvenimo ivykis uzgoziamas liudesio, slypincio visai salia, suzeistoje sirdyje

Normalu yra pasakoti savo vaiko mirties istorija kaip apie iprasta, kasdienini dalyka, tada pamatyti siauba kazkieno akyse, nes tai taip baisiai skamba. Tada su pasibaisejimu suvokti, kad man tai jau tapo normalu.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Normalu yra svarstyti kaip pasakyti - ar tu turi tris vaikus ar du, nes kalbi su zmogum, kurio tu niekada daugiau nesutiksi, ir del to neverta jam pasakoti, kad tavo vaikas danguje. Taciau kai noredama isvengti problemu sakai, kad turi du vaikus, jautiesi baisiai, lyg isdaves savo kudiki

man arciausios mintys ir jausmai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 18 sausio 2013 - 22:39
Tanler...taip viskas artima,isjausta,isgyventa kiekviena kuno dalele
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(xiuke @ 2013 01 14, 03:11)
o kas vaikus ziuri, kai dirbat, ar kazkaip pamainom dirbat su vyru?
del epidurinio, tai zinok ir prasiau ir maldavau-nieko...pirmakart gimdziau jauna , durna doh.gif  biggrin.gif sake, poniu ismislas, negavau (4650g kudikis), antroji Mergyte negyva verysad.gif  (4570g), siule epidura, kai 8 atsidare jau buvo kaklelis, atsisakiau pati, nes nebetas buvo galvoj doh.gif , trecioji wub.gif  (3840g)-diagnoze biggrin.gif : treciakarte, dar netokius isgimdei, greit pagimdysi, nereikalingas tas nuskausminimas doh.gif tai vat, lig siol dar ir nesuzinojau, ka reiskia epiduras ir lengvas gimdymas... smile.gif todel ir vel bijociau lotuliukas.gif
mane net nervina, kai pasako, ko cia bijot to gimdymo, juk neskauda, o kai paklausi kaip gimdei, sako: su epiduru...na galvoju, tai ko cia kudakuoji nezinodama... blink.gif

kartais gaunasi, kad pamainos pasikeicia as baigiu jis pradeda. arba mama paziuri ir sesuo jei pati nedirba, bandom susiderint kazkaip.
man tai visus gimdymus klause ar as noriu epidiuro, bet vis atsisakydavau, tik nzn kaip si karta bus, gal nugalesiu ta baime ir nereikes ax.gif

mes visos sirguliuojam, vaikam virs 38, sloguojam verysad.gif as vakar ejau i darba, tai isvare namo, vaziavom i ligonine, tai be antibijotiku niekaip, krutines infekcija ir desines ausies uzdegimas, koseju labai skaudziai. siandien truputi geriau, temperatura nukrito, vakar tai kaip lavonelis buvau doh.gif labai bijau tu atibijotiku, bet ka darysi reikia gerti, sake, kad nekenkia daug testu padaryta. visai nelaiku cia tas persalimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 20 sausio 2013 - 19:34