Kaip smagu mergaites, saunuoles jus, labai dzaiugiuosi uz jus Supuokit, myluokit savo brangenybes
O as irgi jauciuosi puikiai, gal kad metai persiverte nauji, kad tiek svenciu buvo smagiu ir atostogu nemazu, o gal kad arteja ta diena , kai galesiu pradet pildyti ir as savo svajone
Smagios naujienos pas mus nuo nauju pradzios taip ir toliau visos
Angeleliams po
Su praėjusiom šventėm visas
Naujiems stebukliukams po
ir nuoširdus apkabinimas visoms..
Naujiems stebukliukams po
ir nuoširdus apkabinimas visoms..
Largesize - smagūs Tavo džiaugsmai dabar .
Gražią dieną gimė tavo mažiukas - per tris Karalius.. Gražią dovaną Tau atnešė..
Sandrynjai Trys Karaliai tokie dosnūs nebuvo......
Gražią dieną gimė tavo mažiukas - per tris Karalius.. Gražią dovaną Tau atnešė..
Sandrynjai Trys Karaliai tokie dosnūs nebuvo......
Largesize - sveikinu Sveikatytės abiems
angeliukams Mano angeliukui tuoj bus metai, aš taip pat dažnai įsivaizduoju, kaip jie visi kartu žaistų. deja, nieko nei pakeisi, nei grąžinsi
angeliukams Mano angeliukui tuoj bus metai, aš taip pat dažnai įsivaizduoju, kaip jie visi kartu žaistų. deja, nieko nei pakeisi, nei grąžinsi
QUOTE(Lu @ 2013 01 11, 03:42)
gerai,jeigu gelta lengva.tie skaičiukai nedideli.šiaip nejuokas gelta,jeigu didėja skaičiai
bet ji praeina dazniausiai, mum uzsitese, bet neleidau daryt tyrimo...ima is galvos vaikui krauja, todel atsisakiau...ir praejo, daugumai praeina kiek zinau, kt atveju nezinau...
QUOTE(Raja28 @ 2013 01 11, 12:48)
O as irgi jauciuosi puikiai, gal kad metai persiverte nauji, kad tiek svenciu buvo smagiu ir atostogu nemazu, o gal kad arteja ta diena , kai galesiu pradet pildyti ir as savo svajone
Džiugu,kad puikiai jauties
O svajonė tai,kad planuoji ???
QUOTE(Largesize @ 2013 01 10, 14:13)
Laba mergytes,
As greit prisiduoti. Teko uzsibuti ligonineje, tad niekaip anksciau neisejo....
Mano maziukas knopkiukas gime sausio 6diena. 3960- mazuliukas, pernesiotas ir susiraukslejes Myliu ji be galo be krasto
Gime labai netiketai ir greit, per viena saremi, MW vos spejo atlekti ir tai jau galvyte buvo uzgimus, kai ji iejo
Siokios tokios problemos su gelta...taip pat dehidratacija, nors irgi dvi paras nuo papulio nenukabinau, o ir jis nei mieguistas, nei per daug verkiantis, matyt kantrus labai , tad jei ne gelta, but nieks ir nepastebejes, kad turim tokia problema
Taigi, verdiktas- ant papulio kabo tiek kiek nori, bet i tarpus valgom misinuka. Taigi labai gerai suprantu, ka teko iskesti Zoro...
O siaip, net nezinau, prieziura, pediatrais cia uk labai nusivyliau, ne bet ne tai svarbiausia- bandom susigyventi su nuju nariu ir pagauti nauja ritma
Liudincioms Angeleliams zvakeles...
As greit prisiduoti. Teko uzsibuti ligonineje, tad niekaip anksciau neisejo....
Mano maziukas knopkiukas gime sausio 6diena. 3960- mazuliukas, pernesiotas ir susiraukslejes Myliu ji be galo be krasto
Gime labai netiketai ir greit, per viena saremi, MW vos spejo atlekti ir tai jau galvyte buvo uzgimus, kai ji iejo
Siokios tokios problemos su gelta...taip pat dehidratacija, nors irgi dvi paras nuo papulio nenukabinau, o ir jis nei mieguistas, nei per daug verkiantis, matyt kantrus labai , tad jei ne gelta, but nieks ir nepastebejes, kad turim tokia problema
Taigi, verdiktas- ant papulio kabo tiek kiek nori, bet i tarpus valgom misinuka. Taigi labai gerai suprantu, ka teko iskesti Zoro...
O siaip, net nezinau, prieziura, pediatrais cia uk labai nusivyliau, ne bet ne tai svarbiausia- bandom susigyventi su nuju nariu ir pagauti nauja ritma
Liudincioms Angeleliams zvakeles...
dideliausi sveikinimai
ramiu nakteliu jums ir aukit sveiki ir dideli
visoms merginoms tik geru emociju ir naujienu pagal situacijas
angeliukams po zvakute..
musu dukrytei jau butu ciut daugiau nei 8 menesiukai..
negaliu nustot galvojus, kodel taip ivyko, vis tas kaltes jausmas, tubut jis niekada ir nedings
QUOTE(nefisa @ 2013 01 11, 16:38)
Mano angeliukui tuoj bus metai, aš taip pat dažnai įsivaizduoju, kaip jie visi kartu žaistų. deja, nieko nei pakeisi, nei grąžinsi
QUOTE(tee @ 2013 01 11, 19:10)
musu dukrytei jau butu ciut daugiau nei 8 menesiukai..
negaliu nustot galvojus, kodel taip ivyko, vis tas kaltes jausmas, tubut jis niekada ir nedings
Mergytės
lagersize, nuosirdziausi sveikinimai susitikus su savuoju stebukleliu puikiai zinau kaip jauties, tikiuos greit viskas susitvarkys del tos geltos, mes iki siol lankom gp, tikrinames kas ir kaip, aciu D viskas tik gereja... gaila, kad nepasiseke su gydytojais, prieziura... as del sito neturiu ne menkiausio nusiskundimo.
Laba vakara mergytes.
Sveikinu mamytes kuriu ne pasveikinau su stebukliuko atejimu. Skanaus pienelio ir ramaus miegelio.
Aciu LU kad prisimeni . Ji tokia jau didele , jos tokios dideles...
Degu zvakutes musu mergytems .
Sveikinu mamytes kuriu ne pasveikinau su stebukliuko atejimu. Skanaus pienelio ir ramaus miegelio.
Aciu LU kad prisimeni . Ji tokia jau didele , jos tokios dideles...
Degu zvakutes musu mergytems .
Sveikutes
Nuosirdziausi sveikinimai zoroboba ir largesize daug sveikatytes jums
Musu angeliukam po zvakute
Kazin kuri cia sekanti, nejaugi as? O gal ka praleidau
Mes vakar darem skana, nusprendem neklausti kas bus, darysim siurpriza viskas tvarkoj, musu stebuklelio svoris dabar 2.5kg, jauciu vel bus nemazas arba nemaza Siaip jauciuosi neblogai, tik baimes truputi kamuoja, bijau kazkodel gimdymo... O ir niekaip neisivaizduoju kaip reikes suktis su trijais vaikuciais dirbti liko dar trys savaites, nors jau taip tingisi eiti i darba
Nuosirdziausi sveikinimai zoroboba ir largesize daug sveikatytes jums
Musu angeliukam po zvakute
Kazin kuri cia sekanti, nejaugi as? O gal ka praleidau
Mes vakar darem skana, nusprendem neklausti kas bus, darysim siurpriza viskas tvarkoj, musu stebuklelio svoris dabar 2.5kg, jauciu vel bus nemazas arba nemaza Siaip jauciuosi neblogai, tik baimes truputi kamuoja, bijau kazkodel gimdymo... O ir niekaip neisivaizduoju kaip reikes suktis su trijais vaikuciais dirbti liko dar trys savaites, nors jau taip tingisi eiti i darba