Lu...
visada skauda pagalvojus, kokie jie butu
vakar mano mazoji vos nepaspringo apturejom isgascio, man asaros kaip pupos begt pradejo, sakes...nusigriebe reklamu tu skaitiniu ir pr durna mano galva uzvalge...jausmas kosmariskas ilgai su vyrupaskui dusavom, kol atsigavom...per kelias s speji tiek daug pagalvot...
musu seimyna visa apsirgusi siaucia ligos
Ačiū,mergaitės už paguodą...
Xiuke,su tuo springimu gerai,kad Kernius niekada neatpila.Ir tai miegodamas ant šono kelis kart atpylė nedaug,bet sugebėjo užsikosėt labai.Tai su MB kaip "probkės" iš lovos šokom ir puolėm pas jį.Bet baisu būna,Labai...Širdis tam kartui sustoja.
Sveikatos Jums visiems
Xiuke,su tuo springimu gerai,kad Kernius niekada neatpila.Ir tai miegodamas ant šono kelis kart atpylė nedaug,bet sugebėjo užsikosėt labai.Tai su MB kaip "probkės" iš lovos šokom ir puolėm pas jį.Bet baisu būna,Labai...Širdis tam kartui sustoja.
Sveikatos Jums visiems
QUOTE(Lu @ 2013 01 09, 08:45)
Lu
LU........
xiuke..taip kai pagalvoji kokie dideli ten musus angelai jau..Maniskei jau butu beveik 6 metai.. del uzspringimu, tai man sirdis sustodavo...buve kelis kart..
xiuke..taip kai pagalvoji kokie dideli ten musus angelai jau..Maniskei jau butu beveik 6 metai.. del uzspringimu, tai man sirdis sustodavo...buve kelis kart..
QUOTE(Suleima @ 2013 01 10, 14:04)
LU........
6m... pskaiciuoji, isivaizduoji ir liudna...dar nenustojau galvoti ir lyginti su kitais vaikais kaip atrodytu, ka veiktu, ka sneketu, kaip su sesem zaistu, tokios kaip pametinukes visos butu grazu...
Laba mergytes,
As greit prisiduoti. Teko uzsibuti ligonineje, tad niekaip anksciau neisejo....
Mano maziukas knopkiukas gime sausio 6diena. 3960- mazuliukas, pernesiotas ir susiraukslejes Myliu ji be galo be krasto
Gime labai netiketai ir greit, per viena saremi, MW vos spejo atlekti ir tai jau galvyte buvo uzgimus, kai ji iejo
Siokios tokios problemos su gelta...taip pat dehidratacija, nors irgi dvi paras nuo papulio nenukabinau, o ir jis nei mieguistas, nei per daug verkiantis, matyt kantrus labai , tad jei ne gelta, but nieks ir nepastebejes, kad turim tokia problema
Taigi, verdiktas- ant papulio kabo tiek kiek nori, bet i tarpus valgom misinuka. Taigi labai gerai suprantu, ka teko iskesti Zoro...
O siaip, net nezinau, prieziura, pediatrais cia uk labai nusivyliau, ne bet ne tai svarbiausia- bandom susigyventi su nuju nariu ir pagauti nauja ritma
Liudincioms Angeleliams zvakeles...
As greit prisiduoti. Teko uzsibuti ligonineje, tad niekaip anksciau neisejo....
Mano maziukas knopkiukas gime sausio 6diena. 3960- mazuliukas, pernesiotas ir susiraukslejes Myliu ji be galo be krasto
Gime labai netiketai ir greit, per viena saremi, MW vos spejo atlekti ir tai jau galvyte buvo uzgimus, kai ji iejo
Siokios tokios problemos su gelta...taip pat dehidratacija, nors irgi dvi paras nuo papulio nenukabinau, o ir jis nei mieguistas, nei per daug verkiantis, matyt kantrus labai , tad jei ne gelta, but nieks ir nepastebejes, kad turim tokia problema
Taigi, verdiktas- ant papulio kabo tiek kiek nori, bet i tarpus valgom misinuka. Taigi labai gerai suprantu, ka teko iskesti Zoro...
O siaip, net nezinau, prieziura, pediatrais cia uk labai nusivyliau, ne bet ne tai svarbiausia- bandom susigyventi su nuju nariu ir pagauti nauja ritma
Liudincioms Angeleliams zvakeles...
Largesize sveikinu
ai sergu, į darbą kaip ir negaliu neiti
Laukiu savaitgalio, kad sau ramiai namie pabūt galėčiau
Šiaip gal gerai viskas jei neskaityt ligos
QUOTE(Suleima @ 2013 01 08, 11:36)
Rugseje, kaip tu?
ai sergu, į darbą kaip ir negaliu neiti
Laukiu savaitgalio, kad sau ramiai namie pabūt galėčiau
Šiaip gal gerai viskas jei neskaityt ligos
QUOTE(Largesize @ 2013 01 10, 17:13)
Sveikinimai
Kantrybės.Viskas bus gerai
QUOTE(Largesize @ 2013 01 10, 16:13)
SVEIKINU LABAI LABAI LABAI LABAI
QUOTE(Largesize @ 2013 01 10, 18:13)
Laba mergytes,
sveikinimai tap greit lukstenasi leliukai
del geltu tai nera ko bijoti, juk visi praserga maziukai, maniske beveik pusantro men geltona buvo, kadangi maitinau, tai ir uzsitese...labai mamos panikuoja kazko del jos...
QUOTE(xiuke @ 2013 01 10, 22:17)
del geltu tai nera ko bijoti, juk visi praserga maziukai, maniske beveik pusantro men geltona buvo, kadangi maitinau, tai ir uzsitese...labai mamos panikuoja kazko del jos...
gerai,jeigu gelta lengva.tie skaičiukai nedideli.šiaip nejuokas gelta,jeigu didėja skaičiai
QUOTE(Largesize @ 2013 01 10, 17:13)
Laba mergytes,
Mano maziukas knopkiukas gime sausio 6diena. 3960- mazuliukas,
Mano maziukas knopkiukas gime sausio 6diena. 3960- mazuliukas,
Sveikinu jus abu
Svarbiausia kad dabar jau viskas gerai
Labutis...
Beje, manoji irgi gimė per patį pirmą sąrėmį, bet pas mus nebuvo kad pirmiau galvytė toliau kūnelis- ji šaute išovė visa, akušerė tėčiui suriko -fiksuok laiką, nes nieko daugiau nebuvo . O dėl tokio staigaus jos gimimo gavau bart iš vaikų gydytojos, nes sako ji taip gimdama patyrė šoką. Bet ką aš galėjau padaryt
Svarbiausia kad jau turim savo aukselius
Kas sekanti???