Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų Mamos

Sveikinu Kristulee 4u.gif Aukit sveikos 4u.gif

Nińa_del_viento labai užjaučiu, stiprybės.

Man artėja metinės mano mažiuko, tai jaučiu, kad tarsi kas skobtų iš vidaus. Vyriausiąjį paleidau ilsėti ramybėje, o mažiuko negaliu... negaliu
Atsakyti
Gyvenimas - tarsi amžinas stovėjimas kryžkelėje. Rodos, visus metus skubėjome, planavome, dirbome, svajojome, mylėjome, ilgėjomės, ieškojome.
Tačiau apsisukus metų ratui ir vėl pasijutome stovį toje pačioje kryžkelėje, ir vėl - veidu į nežinią...Kas pasikeitė per tuos metus? Ar pasiekėte savo tikslą, ar įgyvendinote svajonę, ar tapote laimingesni?Ar Jūsų širdys dainuoja, ar spindi akys džiaugsmu ir palaima? Artėja ypatinga naktis, ypatinga diena. Virsmo akimirką galvojame apie prasmę, ilgimės to, kas nuskaidrino sielą, ramybės, nuoširdumo, meilės...Linkiu ramios ir jaukios Naujųjų metų nakties. Tegul Naujųjų metų nakties burtai išpranašauja tai, ko stokoja širdis ir įžiebia gyvenimo naują Pradžią!

Linksmų Naujųjų!!!
Atsakyti
Su artejanciais naujais...Bukit laimingos smile.gif
Atsakyti
jus taip pat visas su artejanciais 4u.gif
kad sekantys metai butu dosnus labai geromis emocijomis ir laimes akimirkomis mirksiukas.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laimingu Naujuju Metu visoms Angeliuku mamytems 4u.gif
Atsakyti
Linkiu kitais metais daug, daug vilties. Vilties, kad mūsų angeliukai šypsosi, kad jiems gerai ten kur jie yra; vilties, kad mūsų sieloms bus ramiau, lengviau; vilties, kad mūsų visų namuose dar skambės vaikiškas juokas
Atsakyti
su artėjančiais Naujais Metais likimo draugės... lai šie metai tikrai būna Laimingi!!!! 000059.gif
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2012 12 31, 00:57)
KRISTULEE SVEIKINU
wub.gif

prisidedu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Su artejanciais Naujaisiais mielosios mamytes 000054.gif 000552.gif

KRISTULEE Sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif Ramiu nakteliu, saldaus pienelio.
Atsakyti
Su Naujaisiais!Svajonių išsipildymo smile.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais visoms!!!!!!!!ramumos sirdyje, dziaugsmo akyse,sypsenos veide, bukit laimingos!!!!
Atsakyti
Kristulee wub.gif wub.gif wub.gif pagaliau thumbup.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis,

Ačiū mergaitės už sveikinimus 4u.gif
Vakar vakare mus paleido namo, tad puoliau pamiegot, nes paskutine praktiškai penkias paras buvau be miego. Mažiukė jaučiasi puikiai, namuose gal pasijautė saugiau, tad ir naktį abi gana gerai numigom.
Broliai išrinko varduką- Elzė. Tad augs mūsų mergytės Urtė ir Elzė wub.gif
Kol kas keistos nuotaikos, durnos mintys, baimės, vakar lyg ir ašarot norėjosi...bet ... turiu penkius džiaugsmelius wub.gif , privalau save suvaldyt.

O Jus visas sveikinu su Naujaisiais metais, linkiu kad aplankytų ramybė, kad išsipildytų svajonės ir lai gandrai aplanko visas jo laukiančias 4u.gif
Atsakyti