Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų Mamos

QUOTE(xiuke @ 2012 12 30, 01:47)
Mūsų vaikai panašaus amžiaus... verysad.gif šiūmetiniai vaikai jau pas kalėdų senelius ėjo... verysad.gif tik ne mūsų...
o man vistiek potiek laiko išlikusi pagieža ir nusivylimas gyvenimui...ir nieko negaliu sau padaryti... doh.gif

Puikiai tave suprantu ir man tokios pat mintys kyla...
QUOTE(tanler @ 2012 12 30, 15:22)
Ruta_bern kai jau yra 24sav arba vaikutis svere virs 500gr  jau neklausia, o privalai palaiduoti.

Gali buti as nesidomejau nes niekada negalvojau kad tai man bus aktualu...
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2012 12 30, 17:48)
Labas vakaras  4u.gif
Atsiprasau, kad isibraunu i jusu temele, bet turiu puikiu naujienu, Kristulee labai prase jums pranesti, kad jau turi dukryte, kuri gime siandien 15 val 50 cm ir 3450 g  wub.gif Abi su mamyte sveikos ir jauciasi puikiai  wub.gif Lauksim visos drauge ju gryztant  4u.gif

Didziausi sveikinimai!!!!
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2012 12 30, 17:48)
Labas vakaras  4u.gif
Atsiprasau, kad isibraunu i jusu temele, bet turiu puikiu naujienu, Kristulee labai prase jums pranesti, kad jau turi dukryte, kuri gime siandien 15 val 50 cm ir 3450 g  wub.gif Abi su mamyte sveikos ir jauciasi puikiai  wub.gif Lauksim visos drauge ju gryztant  4u.gif

SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2012 12 30, 19:48)
Labas vakaras  4u.gif

wau, kokios naujienos thumbup.gif o Ji taip bijojo, juk turejo but viskas gerai... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bona -pari @ 2012 12 30, 15:08)

o jums kaip sekasi ?

augam ir mes, ir kartais atrodo, kad per greitai... doh.gif 4u.gif
o praeitis vis neapleidzia...nzn, kitos mamytes raso, kad pasimirso, nebeskauda ir pan...o as nzn man kazkox akmuo stovi sirdy ir viskas, kartais ir kaltes jausmas kazkox, kad Ji kazkur uzmarsty, zodziu, pastarosiomis dienomis, kazkokia nestabili mano emocine bukle, per daug kazko susidejo. visi erzina ir pan...tapau pikta sirse doh.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikinimai Zorobobai ir Kristuleei 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
aukit dideles ir sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 12 30, 19:02)
praeitis vis neapleidzia...nzn, kitos mamytes raso, kad pasimirso, nebeskauda ir pan...o as nzn man kazkox akmuo stovi sirdy ir viskas, kartais ir kaltes jausmas kazkox, kad Ji kazkur uzmarsty, zodziu, pastarosiomis dienomis, kazkokia nestabili mano emocine bukle, per daug kazko susidejo. visi erzina ir pan...tapau pikta sirse doh.gif  verysad.gif

As ir nepamirsiu... o skauda maziau... bet vis tiek skauda... be proto... vis dar kiekviena vakara atsukineju ta pacia plokstele...
Atsakyti
Sveikos

Kristulei sveikinimai..

Bet ar pastebejot, kai tik pas mus gimsta kudikelis, vel kazkas iseina... Dvi mergytes atejo, o du leliukai isejo..Kaip liudna....
Atsakyti
QUOTE(Suleima @ 2012 12 30, 20:32)
Bet ar pastebejot, kai tik pas mus gimsta kudikelis, vel kazkas iseina... Dvi mergytes atejo, o du leliukai isejo..Kaip liudna....

Jep tokia cia tiesa... o kiek dar mamu neateina cia verysad.gif
Atsakyti
Sveikinimai Kristulei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tee: 30 gruodžio 2012 - 21:28
Kristulei ir jos dukrytei didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
KRISTULEE SVEIKINU
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 30 gruodžio 2012 - 23:58
Dideliausi sveikinimai Kristulei wub.gif wub.gif wub.gif