Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų Mamos

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 12 28, 15:22)

Tenoriu pasiteirauti apie tokių angeliukų laidojimą, kaip tai vyksta?

Nežinau, kaip būna su tokiais mažulyčiais angelėliais... manau - prašytumėt, atiduotų.

Nežinau, kaip tokioj situacijoj elgčiausi aš.. turbūt kapelio nenorėčiau.. Prisiminsi Juos vis tiek visą gyvenimą..

Mes nesam nei paminklėlio šventinę, nei mišių pirkę..iš vis nustojau draugauti su tikėjimu po to, kai Ji išėjo.
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2012 12 29, 01:02)

Mes nesam nei paminklėlio šventinę, nei mišių pirkę..iš vis nustojau draugauti su tikėjimu po to, kai Ji išėjo.

nešventinom ir mes unsure.gif mišių ir aš neužsakinėju, anyta ar močiutė užperka, kai saviems reikia, bet aš neprašau, man nereikia...nes tikėjimas kažkaip išblėso... unsure.gif
dabar blaivia galva mastau, kad kremavimas būtų buvę geriausia išeitis... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 29 gruodžio 2012 - 00:02
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 12 28, 16:22)
Sveikos mamytės, jungiuosi prie Jūsų, gruodžio 22d. pagimdžiau 2 negyvus savo vaikelius. Buvo 21 savaitė ir 1 diena.

Labai liudna verysad.gif laikykis...kiek zinau jei vienas vaikelis sveria daugiau nei 500gr arba jau buvo 24sav tik tokiu atveju atiduoda...Nebent kazkas pasikeite, bet labai abejoju. seip tau iskarto po gymdimo turejo duoti lapuka, kur paskutynei eilutei parasyta pasiimti naujagimi verysad.gif jai tokio negavai, abejoju kad atiduos vaikucius verysad.gif

O del kapelio mano nuomone, kad geriau tokio gerio netureti... verysad.gif Pradzioj tos vietos reikia, o praejus metams, tu tik zinai kad ten taves laukia akmuo verysad.gif ir tu turi ten vaziuoti. o istikruju ta vieta gali buti bet kokia jug savo vaikus mes sirdi nesiojame.

QUOTE(vilma37 @ 2012 12 28, 20:26)
Istiesu labai jau liudna,bet ka noriu pasakyti,kad uz angeliukus misiu niekas nelaiko,o tik uz gimine galima siuo atveju.Kai musu sunelio buvo metines,o mes paprasciausiai nepasakem kunigui,kad butent vaikuciui.Tai jis pamates kapuose data,nes tuo paciu ir sventino paminkla,mums pasake,kad daugiau sito nedarytume,nes jie dar angelai ir jiems jokiu misiu nereikia!

ir mums ta pati sake, jie tesiog dar nespejo pridaryti nuodemiu.

Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2012 12 29, 01:01)
dabar blaivia galva mastau, kad kremavimas būtų buvę geriausia išeitis... verysad.gif

gerai pasakiai blaivia galva verysad.gif nes tuo momentu blaiviai mastyti pradedi tik po kokiu geru 2-3savaiciu. kai jau yra per velu.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2012 12 29, 04:27)

gerai pasakiai blaivia galva  verysad.gif  nes tuo momentu blaiviai mastyti pradedi tik po kokiu geru 2-3savaiciu. kai jau yra per velu.

oj ne...as gal tik po kokiu 8 menesiu pajutau palengvejima ir atradau blaivu prota doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif
Visas su sventemis mirksiukas.gif ir po bucki :*

Zoroboba - Sveikinimai dideliausi, nuosirdziausi ir ruzaviausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif [FONT=Impact][COLOR=deeppink] graziu jums emociju 4u.gif

Lu - ech kaip greit bega laikas, jau menesiukas, speju, kad visos emocijos tvyro ore ir taip jauku ir miela ax.gif

Nińa_del_viento - labai uzjauciu, apkabinciau ir parymociau kartu, kad tik galeciau ir manau visos cia esancios ta pati padarytu. daug stiprybes Jums.. zvakutes angeliukams

O mes buvom savaitei isvyke i Lietuvele, Kaledoms - pirma kart per kelis metus. Tai sirdis atsigavo su artimaisiais per tokias sventes. Taip miela buvo pabuvot pas dukryte ant kapelio. Matyt man to labai reikia ir labiau nei pati galiu isivaizduot. nurimsta emocijos, kai Ja aplankau..
Labai sunkus sie metai buvo, tai sirdy dziaugiuosi, kad nelikom cia dviese sedet per sventes.
Atsakyti
Juk kūdikio verksmas gražiausia daina,
Juk kūdikio džiaugsmas-mamos dovana.
Ir nemigo naktys netenka reikšmės,
Kai lūpos dukrytės tau "mama" šnibždės!
zoroboba -dideliausi tau sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
[quote=kristulee,2012 12 28, 17:02]
Papildyta:
[quote=Largesize,2012 12 24, 20:22]

dabar jūsų eilė ,tai linkiu begalinės sėkmės jums mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 12 29, 23:44)

Kaip Jums besekas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2012 12 28, 23:02)
Nežinau, kaip tokioj situacijoj elgčiausi aš.. turbūt kapelio nenorėčiau.. Prisiminsi Juos vis tiek visą gyvenimą..

QUOTE(xiuke @ 2012 12 29, 00:01)
nešventinom ir mes unsure.gif mišių ir aš neužsakinėju, anyta ar močiutė užperka, kai saviems reikia, bet aš neprašau, man nereikia...nes tikėjimas kažkaip išblėso... unsure.gif

QUOTE(tanler @ 2012 12 29, 02:27)
O del kapelio mano nuomone, kad geriau tokio gerio netureti... verysad.gif Pradzioj tos vietos reikia, o praejus metams, tu tik zinai kad ten taves laukia akmuo  verysad.gif ir tu turi ten vaziuoti. o istikruju ta vieta gali buti bet kokia jug savo vaikus mes sirdi nesiojame.

Musu net neklause ar pasiimsim, bet tikpasake kur reiks pasiimt, as tuo tarpu gulejau reanimacijoj vos gyva tai vyras is karto nelaidojo po poros dienu palaidojo, pastate paminkliuka, kuri pasventinome antrojo tyliojo gimtadienio proga, misiu neuzsakinejome, nes nusprendeme kad nereikia, tikejimas man isbleso visai, nebetikiu, mes nesam susituoke baznycioje bet manau kad po to kas nutiko nezinau ar to man reikia... o anksciau labai to norejau.... apie kapelio vieta ir sunku pasakyti.. gal geriau peleneliai urneleje, nes dabar musu kapelis per puse lietuvos nuo musu gyvenamos vietos, o ir vieta buvo parinkta turbut nenorint manes skaudint arciau mano tevu, nors dabar laidociau bet kur tik ne ten.. bet gi jau pakeisti nieko negalima.... bet kapelio man reikejo, nes sutvarkem kaip mums atrode grazu bent tiek del jo paskutini karta galejom padaryti, o kai sodinu kiekviena kart geles galvoju kad jam is virsaus ziurint turi buti grazu i jas ziureti ir tuo metu lyg ir jauciu ji salia.. tada taip ramu ant dusios buna, bet tik reikia vaziuot namo ir vel guzas gerklej... kai degu svakutes vis sakau na va jam dabar vel bus sviesu ir silta...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2012 12 30, 02:16)
kai degu svakutes vis sakau na va jam dabar vel bus sviesu ir silta...

Mūsų vaikai panašaus amžiaus... verysad.gif šiūmetiniai vaikai jau pas kalėdų senelius ėjo... verysad.gif tik ne mūsų...
o man vistiek potiek laiko išlikusi pagieža ir nusivylimas gyvenimui...ir nieko negaliu sau padaryti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 30 gruodžio 2012 - 01:48
QUOTE(xiuke @ 2012 12 30, 00:54)
Kaip Jums besekas? 4u.gif

Ačiū, po trūputėlį augam,žinai žiūri į ja ir jaučiuosi nesaugiai,to kas galėjo būt nesugražinsi ir su tuo sunkiausia susitaikit.....
o jums kaip sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 12 29, 19:17)
O mes buvom savaitei isvyke i Lietuvele, Kaledoms - pirma kart per kelis metus. Tai sirdis atsigavo su artimaisiais per tokias sventes. Taip miela buvo pabuvot pas dukryte ant kapelio. Matyt man to labai reikia ir labiau nei pati galiu isivaizduot. nurimsta emocijos, kai Ja aplankau..
Labai sunkus sie metai buvo, tai sirdy dziaugiuosi, kad nelikom cia dviese sedet per sventes.

Mes po daug daug metu naujuosius svesime uk visa seima biggrin.gif

Ruta_bern kai jau yra 24sav arba vaikutis svere virs 500gr jau neklausia, o privalai palaiduoti.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Atsiprasau, kad isibraunu i jusu temele, bet turiu puikiu naujienu, Kristulee labai prase jums pranesti, kad jau turi dukryte, kuri gime siandien 15 val 50 cm ir 3450 g wub.gif Abi su mamyte sveikos ir jauciasi puikiai wub.gif Lauksim visos drauge ju gryztant 4u.gif
Atsakyti