Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų Mamos

QUOTE(Raja28 @ 2012 12 20, 09:01)
Vakar nuverkiau posma vel 20 savaite...Si kart pusesere laukia kol prasides veikla savaime po skatinamuju, nes mazylis su zymiais apsigimimais. verysad.gif Gal zinot ar tokiu atveju jei neprasideda veikla gal daro cezari????

labai liudna unsure.gif nemanau, kad daro cezari tokiu laiku. Paciai teks pagimdyti... As veiklos laukiau beveik savaite su citoteku 3kart dienoje ....baisu...

p.s. nesu nauja, tik kailiukas naujesnis ax.gif kai busim ramus - prisiduosim .
Atsakyti
laba,

Na na pasakok?Ar taip greitai pavyko, ar viska taikiai pavyko suderet?
g.gif  mirksiukas.gif
Dėkui, tau irgi linksmu svenciu 4u.gif  4u.gif
Mano vyro senelis jau 1m. kai patale guli, jau arti 90m., esam visai svetimi, bet nuo pat pazinties pradzios jauciu toki gera jausma bendraudama, labai gabus zmogus buvo ir yra, labai geru patarimu visad duoda, mano senelis irgi toks pat labai nagingas, ir geras, todel visad pagalvoju , kad labai bus gaila kai teks atsisveikint verysad.gif
Ir dar...
Turesim dar viena angeliuka......giminej verysad.gif Vakar nuverkiau posma vel 20 savaite...Si kart pusesere laukia kol prasides veikla savaime po skatinamuju, nes mazylis su zymiais apsigimimais. verysad.gif Gal zinot ar tokiu atveju jei neprasideda veikla gal daro cezari????

man jau ėjo 22 savaitė, tai leido į raumenis skatinamuosius, nevyko niekas, paskui statė skatinamųjų lašalinę, tai prasikankinau 3 dienas ir pagimdžiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 12 20, 14:40)
man jau ėjo 22 savaitė, tai leido į raumenis skatinamuosius, nevyko niekas, paskui statė skatinamųjų lašalinę, tai prasikankinau 3 dienas ir pagimdžiau... verysad.gif

ziauru,tas laukimas toks skausmingas verysad.gif
Atsakyti
Laba
laba,

Na na pasakok?Ar taip greitai pavyko, ar viska taikiai pavyko suderet?
g.gif  mirksiukas.gif

Jo pavyko visko taikiai... ofocialiai taikiai... o saip visko buvo tikrai labai labai daug... tiesiog pas advokata surasem skyrybu sutarti... ir teisme teiseja dar truputi paklausinejo... pasakiau kad yra trecias zmogus... jis prisipazino kad su ja gyveno ir iskart isskyre...
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 12 20, 15:23)
ziauru,tas laukimas toks skausmingas verysad.gif

taip, žiauru, ir dabar kai pagalvoju jau praėjo 14 metų ir atsimenu viską kaip atrodo būtų įvykią viskas šiandien...ir liks visam gyvenimui atsiminimas...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Raja28 @ 2012 12 20, 11:01)
laba,

Turesim dar viena angeliuka......giminej verysad.gif Vakar nuverkiau posma vel 20 savaite...Si kart pusesere laukia kol prasides veikla savaime po skatinamuju, nes mazylis su zymiais apsigimimais. verysad.gif Gal zinot ar tokiu atveju jei neprasideda veikla gal daro cezari????

Kaip skaudu skaityti tokias istorijas verysad.gif niekas cezario tikrai nedarys... mano vienai pazystamai irgi buvo vaikutis labai apsigimes, tai ja skatino kelias dienas kol gimdymas neprasidejo verysad.gif

Kumpiene stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 12 20, 12:57)

p.s. nesu nauja, tik kailiukas naujesnis  ax.gif kai busim ramus - prisiduosim .

ir vėl intrigėlė smile.gif
lauksim prisiduodant:)

Kažin,kaip zoroboba,man rodos ant dienų turėjo susitikimas būt ax.gif

Kaip kitos mūsų nestuke.gif ?

Angeliukams žvakutės....
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 12 21, 11:57)
ir vėl intrigėlė smile.gif
lauksim prisiduodant:)

Kažin,kaip zoroboba,man rodos ant dienų turėjo susitikimas būt ax.gif

Kaip kitos mūsų  nestuke.gif  ?
Angeliukams žvakutės....

o jum sveikinimai su menesiuku 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 12 21, 12:08)
o jum sveikinimai su menesiuku 4u.gif  4u.gif  wub.gif

Dėkojam 4u.gif
Atsakyti
Labutes

QUOTE(Lu @ 2012 12 21, 12:19)

Lu, su menesiadieniu Kerniuka 4u.gif

Raja , kaip liudna kai tokie dalykai vyksta.. ir dar pries sventes verysad.gif Cezario tikrai nedaro...

Man siandiena irgi liudna. Lygiai 5 metai kai nera JOS salia. Vis prisimenu viska is naujo ir is naujo - laukima, gimdyma, ziauria realybe, diagnoze...Ir dar mazute vilti kad tai tik sapnas...O siandien ryte prabudus prisiminiau paskutine nakti verysad.gif Ech..nei kiek nelengviau..

Iš kur aš atėjau, kur tu radai mane? – paklausė
kūdikis savo motiną.
Jinai prispaudė savo kūdikį prie krūtinės ir jam pro ašaras
Šypsodamasi atsakė:
Tu glūdėjai mano širdyje slapčiausiu troškimu,
O mylimasis. Tu buvai lėlėse,
Kuriomis vaikystėje žaidžiau, ir kas rytmetį
Aš iš molio lipdydavau pavidalą savo dievaičio,
Tada aš kurdavau ir kurdavau iš naujo vis tave.
Visose mano vaikystės viltyse ir meilėje,
Mano gyvenime, mano motinos gyvybėje tu gyvenai.
Kada mergystėje mano širdis dar skleidė
Savo žiedlapius, tu plevenai virš jų
Kaip aromatas.
Tavo glebus jaunumas žydėjo jauname
Mano kūne kaip dangaus rausvumas prieš saulėtekį.
Pirmasis mano dangaus numylėtini,
Kartu užgimęs su aušra,
Tu atplaukei su savo pasaulio gyvybės srove ir pagaliau
Prisiyrei prie mano širdies.
Aš žiūriu tau į veidą ir negaliu suprasti paslapties:
Juk tu, kuris priklausai visiems,
Štai atiduotas man vienai.
Bijodama netekti tavęs laikau stipriai priglaudusi tave
Prie krūtinės.
Kokie gi burtai įviliojo tą pasaulio brangenybę į silpnas
Mano rankas?
R. Tagorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suleima: 21 gruodžio 2012 - 11:36
Labutis,

Suleima, Tavo Angelėliui žvakutė....
Kaip greita bėga laikas verysad.gif

Trečiadienį mano antrasis Angeliukas būtų šventęs savo 15 gimtadienį.....prie kapo pribrist be šansų, tad namie deginom žvakutę. Beje, tą dieną sulaukiau Kalėdinio stebuklo, nors netikėjau kad tokie dar būna. Pirmadienį atvažiavo vienas rajono tarybos narys, nes mūsų adresą jam davė rajono vaikų teisės, kaip tvarkingos daugiavaikės šeimos. Apžiūrėjo kaip gyvenam, pakalbėjo, su mažaisiais pabendravo ir išvažiavo. O trečiadienį jis atlydėjo patį Ramūną Karbauską, kuris atvežė vaikams didelį krepšį saldumynų, šakotį, man laikraščio prenumeratą ir vaikams labai gražią sofą-lovą, rašomąjį stalą bei kėdę prie jo. Žinokit negalėjau patikėti, negalėjau atsigauti, vakar visą dieną dar vis apie tai galvojau. Beje, buvo aišku ir žurnalistai, tik net nepaklausiau kur rašys.

Kažin kaip Zoroboba, nieko neparašo g.gif
Lu, su maža švente Tavo Kerniuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaitės,
Visiems Angeliukams žvakelės, liūdinčioms daug 4u.gif console.gif

Lu, Mažylį su pirmu jubiliejum wub.gif

Pati einu iš proto šiom dienom doh.gif Sergu, buvau pas gyd., tai tipo virusas, aišku vaistų jokių, nuo arbatų jau pykina doh.gif , šonus nuo kosulio skauda jau doh.gif doh.gif Man panašiau į bronchitą, nu bet jei daktarams virusas, tai virusas....
Mano pilvinukas ramus ir tai irgi kelia nerimą, kai buvau pas MW, paklause širdelę sake baby happy, bet, kad labai jau jis mieguistas doh.gif o gal tik man taip atrodo unsure.gif
nu zodziu, pasiguodziau.......

O Zoroboba, kaip užmačiau kitoje temutėje, jau ligoninėje, skatinama- tad lengvai ir su šypsena jai wub.gif (ech, tikiuos nesupyks, kad pletkinu unsure.gif )
Atsakyti