Mergytės,uogytės Jūs.Jūs gi žinot,kokios Jūs stiprios.Kokį likimo smūgį atlaikėt.
O maži stebuklai ateis tikrai,tik jie laukia kada mamos atsipalaiduos,kada nebesinervins ir nusileis pas jus tada kada jus visiškai nesitikėsit
aišku,žinau,kaip sunku.laukti ir nesulaukti...
bet jūs stiprios.Juk artėja Kalėdos,o per jas ,jeigu tikim vyksta stebuklai.Linkiu Jums to stebuklo pilvukuose
na,o mano Angelui šiandien būtų 1metai ir 11 mėnesių.taip ir įsivaizduoju kokia Ji didelė Ten...
Degu zvakute LU angeliukui Laikas eina greitai , kokios jos jau butu ...
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 12 10, 17:57)
stengiuosi laikytis bet buna kai taure jau per pildyta o dar tos sventes ... tas noras pastot ir kiek jau laiko pastot negaliu daugiau nei pusantru metu ir nesuprantu kodel, tada pastojau po triju menesiu ir nesistengdami , o dabar nenori ateit pas mus gyvybe.
kazkur po tiek laiko ir as pastojau...matyt kai lauki ir neiseina, o va suzinojau, kad mane priims i darba, nes nebeturejau vilciu pastoti , ziuriu ir II juosteles , ko pasekoje, darbo neturiu, bet turiu savo meile juokiuosi su drauge, kad man reikia vos susirasti darba ir as tuoj pastoju (taip buvo ir su pirmagyme )...
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 12 10, 18:41)
na,o mano Angelui šiandien būtų 1metai ir 11 mėnesių.taip ir įsivaizduoju kokia Ji didelė Ten...
Manoji jau eitu i darzeli
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2012 12 10, 17:59)
Zodziu turim apsisarvot kantrybe ir kazkaip nusiteikt tam kaip bebutu
nepyk, Raja, bet kol kas Tavo norai prasilenkia su galimybemis, kalbu apie darba Tavo suprantu, kad esi atsakinga moteris ir manau dirbdama pagal tokia sutarti bijai ir pastojimo, ar ne taip? (gal ir klystu), visgi isipareigojai atidirbt kazkiek laiko ten eidama? gal praejus terminui(nuslugus tai itampai), pastosi...zinoma, tai nereiskia, kad darbas turi buti svarbiau uz , bet...as pati ta dilema sprendziau ir nervavausi labai...likau be darbo, nesinorejo man apgaudineti darbdaviu...nezinau, matyt tox mano likimas...is to rasto, isejau is krasto mokslai baigti, stengtasi ir pan, o matyt, niekada netex man dirbti...kol kas labai nepergyvenu, kol maziuke dar kudikis, bet...ateitis baugina vistiek...
QUOTE(xiuke @ 2012 12 11, 00:27)
nepyk, Raja, bet kol kas Tavo norai prasilenkia su galimybemis, kalbu apie darba Tavo
Is dalies teisi esi, is dalies ir ne.
Atejau dirbti kaip laikina darbuotoja, todel neturiu jokiu ispareigojimu darbdaviui, kaip ir pati direktore yra pasakiusi "nepakeiciamu nera", tad per galva zinok nesiverciu, ypac kai dar toks kolektyvas tiesiog turiu savu ambiciju , tikslu, noru, man reikia darbinio stazo patirties saviems tolimesniems tikslams tai puiki "dirbtuve" tam, beto jauiciu pati, , kad nors praejo 3m. po netekties, bet sveikata mano dar nera pavydetina, vis lopau, lopau, lopau save....Aisku nesinori blaskytis, metytis,elgtis neatsakingai, nerupestingai tiek pries save tiek pries darbdavi, bet sirdis juodai plysta......kazkaip turiu rasti priezasti, buda kaip nuraminti save ir pakreipti ar i viena ar i kita puse, kitos iseities tiesiog nera...
QUOTE(Raja28 @ 2012 12 11, 10:11)
Aisku nesinori blaskytis, metytis,elgtis neatsakingai, nerupestingai tiek pries save tiek pries darbdavi, bet sirdis juodai plysta......
ta ir turejau omeny...sirdis visada diktuoja kitaip nei protas... , patirtis butina ir reikalinga, Tavo ateiciai... plius uzsirekomenduosi...
kolektyvas nekox? idomu ar pas kazka yra normalus kolektyvas? Atrodo Lairam rase, kad ir sefas ir kolektyvas-geri...
QUOTE(xiuke @ 2012 12 11, 12:20)
ta ir turejau omeny...sirdis visada diktuoja kitaip nei protas... , patirtis butina ir reikalinga, Tavo ateiciai... plius uzsirekomenduosi...
kolektyvas nekox? idomu ar pas kazka yra normalus kolektyvas? Atrodo Lairam rase, kad ir sefas ir kolektyvas-geri...
na tikiuos kad bus naudingas, todel dar kol kas ir temsiu, bet jei bus kitaip arba jei jausiu kad turiu daryt perversma tai ir darysiu,tad kol pati blaskausi temsiu ir ziuresiu kaip bus viskas ateity, gl i darbo gala , atsiras ir kitas "darbas" , kaip tu ir sakai
Papildyta:
Todel visoms daaaaaug uz ta gelezine katrybe ir tikejima!!!!
[quote=xiuke,2012 12 11, 01:27]
kazkur po tiek laiko ir as pastojau...matyt kai lauki ir neiseina, o va suzinojau, kad mane priims i darba, nes nebeturejau vilciu pastoti , ziuriu ir II juosteles , ko pasekoje, darbo neturiu, bet turiu savo meile juokiuosi su drauge, kad man reikia vos susirasti darba ir as tuoj pastoju (taip buvo ir su pirmagyme )...
Papildyta:
Papildyta:
as vis stengiuosi ir neprarandu vilciu , labai noriu pastot , as taip myliu vaikus ir ju taip noriu , bet va vis neigiamas ir neigiamas tas rezultatas. Metai eina o as vis negaliu susilaukt, svajojau 3leliuku , bet...
Tik keista tai kad tada pastojau taip greitai o dabar...kazkokia nesamone...
Papildyta:
Papildyta:
as vis stengiuosi ir neprarandu vilciu , labai noriu pastot , as taip myliu vaikus ir ju taip noriu , bet va vis neigiamas ir neigiamas tas rezultatas. Metai eina o as vis negaliu susilaukt, svajojau 3leliuku , bet...
Papildyta:
[/quote]
oi Tauškute Aš svajojau turėti 3 vaikus. Svajonė išsipildė.... turiu 3 berniukus, tik kad 2 kapuose. Vienas jau būtų pirmokas, kitam va vasarį būtų metai. ir turiu vilties vis gi auginti ne vieną berniuką - taip sakė dvi būrėjos, kad auginsiu du vaikus. Tas tikėjimas atpalaiduoja man smegenis ir leidžia stumtis pirmyn.
Anksčiau ar vėliau ateis šventė į mūsų kiemus ir būsim laimingos tiek kiek galėsim
[/quote]
oi Tauškute Aš svajojau turėti 3 vaikus. Svajonė išsipildė.... turiu 3 berniukus, tik kad 2 kapuose. Vienas jau būtų pirmokas, kitam va vasarį būtų metai. ir turiu vilties vis gi auginti ne vieną berniuką - taip sakė dvi būrėjos, kad auginsiu du vaikus. Tas tikėjimas atpalaiduoja man smegenis ir leidžia stumtis pirmyn.
Anksčiau ar vėliau ateis šventė į mūsų kiemus ir būsim laimingos tiek kiek galėsim
Kaip tylu cia matyt ruošiatės merginos šventėm...
mane depresiškos nuotaikos lydi: atrodo ir šeima , ir vaikai ir viskas lyg normaliai, bet kažkokia tuštuma, išsisėmimas
Prasmingi žodžiai: Gyvenime vieniems svajotojams paklūsta pačios fantastiškiausios svajonės per labai trumpą laiko tarpą, o kitiems, - tenka svajonę nešiotis savo širdyje visą gyvenimą, - taip ir neišsipildžius...
mane depresiškos nuotaikos lydi: atrodo ir šeima , ir vaikai ir viskas lyg normaliai, bet kažkokia tuštuma, išsisėmimas
Prasmingi žodžiai: Gyvenime vieniems svajotojams paklūsta pačios fantastiškiausios svajonės per labai trumpą laiko tarpą, o kitiems, - tenka svajonę nešiotis savo širdyje visą gyvenimą, - taip ir neišsipildžius...
Laba
Xiuke... naturalus jausmai manau tave puola... kiekviena cia turbut pries sventes puola... naturalumano galva taip gaunas...
Man ir sios sventes vel bus kazkokios... ne tokios... atrode jau pacios sunkiausio buvo... bet ir sios bus nelengvos... bet kaip nors... laikomes merginos ir nenukabinam nosies... visoms po
Xiuke... naturalus jausmai manau tave puola... kiekviena cia turbut pries sventes puola... naturalumano galva taip gaunas...
Man ir sios sventes vel bus kazkokios... ne tokios... atrode jau pacios sunkiausio buvo... bet ir sios bus nelengvos... bet kaip nors... laikomes merginos ir nenukabinam nosies... visoms po
QUOTE(kumpiene @ 2012 12 16, 23:11)
Laba
Nezinau gal Tu ir teisi, nesieju to su Dukrytes išėjimu, bet gal gaunasi savaime, nežinau iš kur tas puolantis liūdesys...
Kad ir kokios Tau bus tos šventes be vyro, bet būsi su vaikais ir kitais artimaisiais...