Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų Mamos

as ir bandau tiket, tuo kazkada, bet kaip neateina jis taip neateina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 12 09, 19:28)
o apie karmas.. as nzn kuo tikiu, tik kuo toliau tuo labiau nusiviliu gyvenimu, visada tikedavau,kad lazda turi du galus, kad vistiek kazkada baigiasi nelaimes, bet.. pradedu prarast vilti, net tikejima..
si menesi pagaliau pamaciau II, ech kaip apsidziaugem su vyru, nors antroji juostele buvo ne 100% ryskumo, bet ytin ryski. taciau pilvo tempimai, patepliojimas gasdino vis labiau ir labiau, na ir penktadieni praradau ta laukta zirniuka.. nenustoju vis klausus kvailu klausimu savy,matyt is nevilties. zinau, kad nieko tas nepakeis, bet gal tai kazkoks nusiraminimas ka?  unsure.gif

nežinau net ką pasakyti....kažkada baigsis nesėkmės. Aš panašiai jaučiausi kai po dukrytės mirties pastojau..džiaugiausi, sužinojau kad dvynukai.. Trylikta savaitė - išvada dvyniai serga ta pačia liga kaip dukrytė. jei gimdysiu išgyvens gal metus. Dariau nėštumo nutraukimą. Guliu ant gimdymo stalo, o labiau už sąrėmius skaudėjo širdį..Tada jau nebetikėjau niekuo..po visko buvo tuščia, nyku.. vėl ant nosies Kalėdos o aš vėl tuščiomis...
Bet, išsikapstėm iš to ilgo juodo dryžio 4u.gif Linkiu ir tai to paties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suleima: 10 gruodžio 2012 - 10:57
QUOTE(tee @ 2012 12 09, 19:28)
si menesi pagaliau pamaciau II, ech kaip apsidziaugem su vyru, nors antroji juostele buvo ne 100% ryskumo, bet ytin ryski. taciau pilvo tempimai, patepliojimas gasdino vis labiau ir labiau, na ir penktadieni praradau ta laukta zirniuka.. nenustoju vis klausus kvailu klausimu savy,matyt is nevilties. zinau, kad nieko tas nepakeis, bet gal tai kazkoks nusiraminimas ka? 

Neprarask vilties..... console.gif

Bona-pari, kaip džiugu kad savo rankose jau supuoji savo svajonę. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif thumbup.gif

Lu, sveikinu tave, sulaukus savo drakoniuko. 4u.gif wub.gif

vikvei, šaunuoliai kad nepasidavėt ir dar kartą bandėt. thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Lengvo ir sėkmingo tau nėštumo bei gimdymo 4u.gif

kumpiene, gaila labai kad pas tave taip viskas susiklostė.... console.gif Na bet kas mūsų nenužudo, tas padaro stipresnėm. 4u.gif Kad tik tau šis sunkumas būtų kelias naujam laimingesniam gyvenimui. 4u.gif

O visoms stiprus stiprus apkabinimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 12 10, 12:13)
as ir bandau tiket, tuo kazkada, bet kaip neateina jis taip neateina verysad.gif

kartais laukimo procesas uztrunka, bet rezultatas-dziugina wub.gif
Atsakyti
negaliu sakyt,kad visai nebetikiu, tiesiog senka ta taure pamazu..
aciu merginos uz siltus zodzius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 12 09, 20:28)
Sveikutes  4u.gif
uzuojauta seimai, degu zvakute ir as angeleliui..
Lu - aukit ir bukit stiprus, vykit visas blogas mintis salin  4u.gif
zoroboba - kaip tu? 4u.gif
Tauskute - kaip tavo savijauta, kaip planavimai?

o apie karmas.. as nzn kuo tikiu, tik kuo toliau tuo labiau nusiviliu gyvenimu, visada tikedavau,kad lazda turi du galus, kad vistiek kazkada baigiasi nelaimes, bet.. pradedu prarast vilti, net tikejima..
si menesi pagaliau pamaciau II, ech kaip apsidziaugem su vyru, nors antroji juostele buvo ne 100% ryskumo, bet ytin ryski. taciau pilvo tempimai, patepliojimas gasdino vis labiau ir labiau, na ir penktadieni praradau ta laukta zirniuka.. nenustoju vis klausus kvailu klausimu savy,matyt is nevilties. zinau, kad nieko tas nepakeis, bet gal tai kazkoks nusiraminimas ka?  unsure.gif

Labutis. Savijauta mano gera, planavimai ir geri , bet kad rezulatatu nerodo teig. Tu dvieju juosteliu , ir vis kiekviena menesi save tuom ir guodziu kad kitas menuo bus teig, bet kiek jau laiko negaliu pastot, ir gyd.sako kad viskas gerai nera prie ko prisikabint. O taip as noriu leliuko , o taip as jo noriu ...vel sventes ir vel man sirdy negera . Nepasiduodu ir stengiuosi kaip galedama kad pastot.
O tu tee laikykis nepasiduok , gal kaledu stebuklas mums padarys svente , ir kitais metais, naujais metais mes apsidziaugsim kad pagaliau II juosteles. nenuleiska tik ranku
Papildyta:
QUOTE(tee @ 2012 12 10, 17:46)
aciu merginos uz siltus zodzius  wub.gif

pas mane ir susikaupe viskas i viena ir pratrukau keleta dienu verkiau ir verkiau nebe galejau sustot. atejus ziemai vis del to man sunku yra ir pratrukau. Bet ir vel keliuosi ir einu kaip ir sunku bebutu turim keltis ir eit toliau.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 12 10, 13:50)
Labutis. Savijauta mano gera, planavimai ir geri , bet kad rezulatatu nerodo teig. Tu dvieju juosteliu , ir vis kiekviena menesi save tuom ir guodziu kad kitas menuo bus teig, bet kiek jau laiko negaliu pastot, ir gyd.sako kad viskas gerai nera prie ko prisikabint. O taip as noriu leliuko , o taip as jo noriu ...vel sventes ir vel man sirdy negera . Nepasiduodu ir stengiuosi kaip galedama kad pastot.
O tu tee laikykis nepasiduok , gal kaledu stebuklas mums padarys svente , ir kitais metais, naujais metais mes apsidziaugsim kad pagaliau II juosteles. nenuleiska tik ranku
Papildyta:
pas mane ir susikaupe viskas i viena ir pratrukau keleta dienu verkiau ir verkiau nebe galejau sustot. atejus ziemai vis del to man sunku yra ir pratrukau. Bet ir vel keliuosi ir einu kaip ir sunku bebutu turim keltis ir eit toliau.

aciu,laikykis ir Tu mergyt, kartu lengviau console.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 12 10, 17:52)
aciu,laikykis ir Tu mergyt, kartu lengviau  console.gif

stengiuosi laikytis bet buna kai taure jau per pildyta o dar tos sventes ... tas noras pastot ir kiek jau laiko pastot negaliu daugiau nei pusantru metu ir nesuprantu kodel, tada pastojau po triju menesiu ir nesistengdami , o dabar nenori ateit pas mus gyvybe.
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 12 10, 16:46)
aciu merginos uz siltus zodzius  wub.gif

pas manes tas pats kariauju ir su hormonu svyravimais, ir su savimi, ir su mintimis apie nestuke.gif doh.gif verysad.gif vyrui vakar net sakiau, kad jau nebegaliu, jauciuosi kaip narkomane turinti priklausiomybe, gal ir tas organizmas del to streikuoja, nes mmm kas antra menesi "grybauja" doh.gif Psichologiskai vos atsilaikau, nuveju kuriam laikui mintis ir vel i asaras, nurimstu ir vel susigraudinu ir ariu darbe be jokio malonumo ir gyvenimo dziaugsmo doh.gif , bet ir tokioj busenoj negaliu visko mesti ir atsiduoti planams, turiu su savimi susitvarkyti, bent kad pozytiviai nusiteikciau, nes nezinia ar pavyks is vis tapti dar nestuke.gif Zodziu turim apsisarvot kantrybe ir kazkaip nusiteikt tam kaip bebutu verysad.gif
Atsakyti
oj kaip as tave suprantu, tie neisbaigiantys klausimai be atsakymu, vien nusivylimas ir neigiamos emocijos.. pati gyvenu tuo jau 7 menesius. bet dar tikejimo kruopelyte liko, tikiuos ir ta nenuvils

Raja - tavo tiesa, belieka apsisarvuot kantrybe.. nors kartais susikaupiu susiimu, bet va kaip ir tu, tiesiog kartais paluztu..
zodziu merginos kol galim tol laikykimes, kai sunku ir verkim, cia rasykim, nes nors tiek tai dienai biskuti lengviau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tee: 10 gruodžio 2012 - 16:03
ir nepasiduokim merginos ateis ir pas mus i kiema svente. turi ateit!!!!!
Atsakyti
privalo 4u.gif
Atsakyti