QUOTE(tanler @ 2012 11 26, 01:25)
Galiu pasakyti kad daktarai tikrai gylinasi i tai kas buvo, kokios isvados ir t.t. Pas mus Klaipedoje tai jei moteriai virs 35m arba buvo nelaimingu nestumu gali buti priziurima daktaru gymdymo namuose. Seip Gymdymo namuose priziuziurimos nestukes su patalogijom...arba kaip rasiau dviem kitais atvejais. Bet vel gi jai pati tuo nepasirupinsi gali buti priziurima ir terapeuto kuris tave sius kazkiek kartu pas ginekologa ir t.t. Galiu pasakyti kad mano gydytoja buvo labai atidi, ji buvo su manim nuo nelaimes iki pat sekancio nestumo pabaigos. Didelis pliusas kad gydytoja dirbtu kasdien...Nes tokiom kaip mums ciut kas negerai ir atrodo visas pasaulis toj vel apsivers aukstin kojom Todel pas gydytoja buvau beveik kiekviena savaite...buvo atlikti visi imanomi tyrimai pries nestuma ir nestumo metu. Bent jau as jauciausi kaip porcelialine lele
Musu "problema" kad mano nestumas kaskart kone tobulas, nekeliantis jokiu itarimu..bet va mazylis kaskart kazka turi ir tik gimus imanoma nustatyti jo problemele..Shitam reikale ginekologas ar nestuma priziurintis daktaras nieko padaryt negali jei naujagimio daktaras maziau "besirupinantis".. Kaskart vos gimus vaikiukas atrodo be jokiu problemu , puikiai issivystes, puikus svoris ir pan.. tuo labiau ,kad nepatiria beveik jokio streso gimimo metu, nes viskas man trunka labai trumpai.. bet...gimsta kiek anksciau , bet ne tiek anksti,kad butu priskiriamas prie neisneshiotuku.. pirmagimis gime 38.5 sav ir po paros ishejo , o broliukas gime 36.5 sav..