Sveikos mergaites
labai smagu matyti ilgejancias nestukiu liniuotes , as galiu tik baltai pavydet...
mano mmm buvusios labai tikslios, staiga dingo liepa, o testai neigiami, negaliu pasakyt kodel neinu pas gine... gal bijau isgirsti ka nors.
man jau daryti 3 cp, gydytojai sako kad gali ir 6 padaryt, viskas priklauso nuo moters organizmo. Galincios naturaliai pagimdyt, gali ta daryt n kartu, o jei kelis kartus pjauta, sansu mazeja:( tai as is tokiu, kurioms nesiseka- ne tik vaikai mirsta, bet ir nestumai riboti ar negalimi.
QUOTE(Lu @ 2012 10 04, 08:41)
tee,Tu jau bendrauji su mumis 4 mėn,jeigu nori ateik į FB.
Ar sutinkat mergaitės?nes žadėjom,kad pabendravus 3 mėn priimam
Lu - aciu uz pakvietima ir pasitikejima, labai miela, tik as palauksiu kol jus visos tam pritarsit, nes tikrai jus suprantu niekur as neskubu ir niekur nedingsiu, nes man cia kampelis, tos sirdies kerteles,kuri ne visiems pasiekiama
QUOTE(Lu @ 2012 10 04, 09:41)
ok
QUOTE(Lu @ 2012 10 04, 11:41)
taip
na, aš irgi kaip prie senbuvių
Taip
Taip
tai manau kad dauguma sako taip
As ir sakau taip
Lu na nesakau kad pr daug tai tikrai, bet kaip nefisa sako viskas priklauso nuo organizmo moters tai kad jai galesi tai manau dar reik leliuko
nefisa gal nu eik pas gine gal yra visai ne taip kaip tu galvoji , o jai kazkas ir yra tai geriau eit anksciau negu veliau ir sudetingiau jau... tai kad pagalvok ir nu eik pas gine
ruta_bern kaip tu laikaisi?
Lu na nesakau kad pr daug tai tikrai, bet kaip nefisa sako viskas priklauso nuo organizmo moters tai kad jai galesi tai manau dar reik leliuko
nefisa gal nu eik pas gine gal yra visai ne taip kaip tu galvoji , o jai kazkas ir yra tai geriau eit anksciau negu veliau ir sudetingiau jau... tai kad pagalvok ir nu eik pas gine
ruta_bern kaip tu laikaisi?
Ir aš visai noreėčiau į FB Kas galit prigriebkit mane (Sandra Vežuka)
QUOTE(Bona -pari @ 2012 09 13, 12:12)
sveikutės visoos
Sveikinu iš visos širdies Bona-pari Labai miela dukrytė, o ir vardukas labai gražus Linkiu, kad viskas tavo gyvenime turėtų tik lawimingas pabaigas
Džiaugiuosi ir Inezzos stebuklu
Nėštukėms - daug sveikatytės, kad šitą virusų laikotarpį praleistumėte sveikos
Kristulee, smagu, kad tave gydytoja nuramino-vaikeliui nereikia nervingos mamos. Gražaus likusio laukimo
Kumpiene nežinau, net ką tau pasakyti...pati išgyvenu nelinksmas dienas šeimoje, tik skirtumas gal toks, kad trečio kol kas tarp mūsų nėra (bent aš taip manau), bet santykiai labai banguoti, įtempti, jaučiuosi atitolusi... Gyvenam kaip ir kartu, kaip ir atskirai... pati nesuprantu kaip (jis sode, mes su dukra-mieste). Susitinkam, pasišnekam, bet keistis nei vienas labai netrokštam... nelengvao po 15 metų imti taip ir nubraukti viską, tad kol kas viską palikom laikui, likimui ar dar kažkam... Aš myliu jį, jis - mane, gal atstumas padės susidėlioti prioritetus ir viskas aprims...arba ne...net nežinau, kaip geriau... Tik žinau, kad dėl vaikų gyventi kaip kaimynam tikrai neverta, nes jie kentės labiausiai-pati tą patyriau.
Gal tikrai reikia daugiau laiko, kad atvėsti, apgalvoti, priimti rimtus sprendimus reikia ramiai... sėkmės, tvirtybės tau Kumpiene
P.S. gal galėtumėte kas atsiųsti nuotraukyčių slap? O kaip papulti į tą fb grupę?