Sveikos likimo drauges mamos
Nezinau ar kas mane dar bepamena..
Paskutini karta cia apsireiskiau 2011 ziema pranesti apie
...Deja praejus keletai savaiciu patyriau ankstyva persileidima
Na bet visgi shi karta atbegu su kitokia zinia..
2012 vasari as ir vel patapau
.. 15. 10.2012 gime musu mazasis aukselis..26 sav. ir 4 dienu - 3.1 Kg Deja pirmosios 10 dienu buvo kaip pasikartojantis kosmaras - kabejo ant plonycio plaukelio musu aukselio givybe..Aciu Dievui ir daktarams supuoju savo mazyliuka as ant ranku..
Iki siol nesame tikri kas istikruju buvo musu pirmagimiui , galbut ta pati problema , o gal ir dar kas rimciau .. Zinau viena, kad ta karta daktarai i viska ziurejo atsainiai ir tai buvo dalis ju kaltes..
Labai sudetinga suprasti kaip kiekvienas mums gimstantis vaikutis gali vis kokia reta sveikatos problema turet.. Aciu Dievui uz gera ir bloga..nelabai ka mes zmogeliai sitam reikale galim ka ir padaryt ...
Viena is priezasciu kodel as cia pas jus uzbegau
yra man ishkilusi dilema ( klausimas)
Kadangi iki siol esame uzsienyje , bet turime labai rimtu planu gryzti i LT noriu pasiteirauti kaip elgiamasi ir ziurima i tokia istorija kaip as turincia
( tevelius)..??
Kiek zinau LT nestuma priziuri viena daktare , o gimdyma priima kita ( jei aishku nesusitariama ir pan.) ..Bet man abu gimdymai praejo itin sklandziai ir greitai - kazkokios ipatingos prieziuros nereikejo , bent iki shiol..Shi karta taip greitai apsisukau ,kad vos pakeliui i gimdykla nepgimdziau ( teko sulaikineti stumima
).. Bet kaip su naujagimiu priueziura ir kt.. ??? Ar ish anksto imanoma sakykim KUK (Kauno uni Klinikose) prisiregistruoti kaip gimdyve su tam tikra istorija ir kad tureu buti naujagimis itin atidziai apziurima sir stebimas..?????
Tikiuosi ,kad suprasite mano nuogastavimus.. Tiesiog kazkada planuose bus ir sesute ar broliukas mazajam ir kadangi tikriausia vis dar turesim galimybe atvaziuoti ten kur ir shi karta pagimdziau , toj pacioj ligoninej su tais paciais daktarais , noretusi zinoti gal visgi galiu pasitiketi ir Lietuvos daktarais