QUOTE(kristulee @ 2012 10 23, 14:45)
Labutis...
*Mūsų šaunioms planiukėms linkiu kuo greičiau sulaukt dviejų brūkšnelių
**LU, nėštumo metu gali padidėti pulsas, tai normalu. Be to, gal mažokai skysčių vartoji? Mano gine liepdavo gert nori, nenori ir susitvarkydavo.
***O man jau koks antras mėnuo kai pulsas 116- 118, bet dabar jau žinau priežastį... visai nukritęs hemoglobinas, pripaišyta mažakraujystė. Geriu geležį ir tikiuosi, kad bent iki gimdymo dar spėsiu viską susitvarkyt.
*Mūsų šaunioms planiukėms linkiu kuo greičiau sulaukt dviejų brūkšnelių
**LU, nėštumo metu gali padidėti pulsas, tai normalu. Be to, gal mažokai skysčių vartoji? Mano gine liepdavo gert nori, nenori ir susitvarkydavo.
***O man jau koks antras mėnuo kai pulsas 116- 118, bet dabar jau žinau priežastį... visai nukritęs hemoglobinas, pripaišyta mažakraujystė. Geriu geležį ir tikiuosi, kad bent iki gimdymo dar spėsiu viską susitvarkyt.
*
**kristulee labai gerai viską išdėstė Ir dar plius tas vidinis jaudulys irgi dasideda kažkiek, bet tik lb maža dalim, nes šiaip padažnėjas pulsas nėštumo metu yra visiškai normalu
*** man ir nukritęs, ko nera buve niekada Dar mažakraujystės nesiekiu, bet pakritęs
Valgyk daugiau produktų turinčių geležies... aš savo Miglei mažakraujystę gydžiau tokiu mišiniu : spanguolės, razinos,dž. abrikosai ir slyvos, graikiniai riešutai. Viskas lygiomis dalimis sumalta, sumaišyta su medumi. Skanėstas bent kartą dienoj po gerą šaukštą
PS su geležies preparatais gali ir folio rūgštį dar pavartoti, geriau pasisavina organizmas geležį
Papildyta:
kiek man jau mažai liko echhhhhh kaip ta maža mergytė - ir noriu labai labai ir bijau dar labiau