QUOTE(nefisa @ 2012 10 16, 10:36)
Pradžioj įtarė, kad galbūt turiu antifosfolipidinį sindromą ( tirštas kraujas) - nepasitvirtino.
Man ir itare antifosfolipidini, veliau atmete, paskui vel patvirtino, veliau vel atmete, dabar sakiau remsiuosi tuo kad jis yra planuodama
QUOTE(kristulee @ 2012 10 16, 14:06)
Kaip reiks išmokt tvarkytis ir prižiūrėt lelytę su DS, ar sugebėsim, ar suteiksim jei visko, ko reikės, kaip vaikai reaguos, ar neatstums... ir dar begalės AR????? Taip naktis ir praslenka- mintyse ir ašarose.
nekalk sau galvon tokiu minciu kurios nera garantuotos 100 prc. dziaukis sia minute juk nestumo laikotarpis pats graziausias as kai buvau tai tas laikas buvo laimingiausias mano gyvenime...
QUOTE(kumpiene @ 2012 10 17, 08:51)
Bijau tik, kad nesugalvotu persigalvoti.... va tada tai butu.... nes as tvirtai nusprendusi skirtis.... o is jo puses pradedu jausti dvejone... nors gal man ir vaidenasi
manau tau nesivaidena, nes tik tavo parodymas kad tu esi tvirta, savimi pasitikinti ir galinti apseiti be jo ji turbut privercia dvejoti, kad tokios moters jis niekur neras, o tu gerai pagalvok... gal ir verta viska susitvarkyti, o jei persigalvos, tai gal verta duoti sansa, o gal kaip tik reikia rasti sau toki zmogu kuris taip nepasielgtu.. sunku ka ir bepatart, bet manau tavo sirdis geriausiai zino kaip reiketu pasielgti..