QUOTE(Lu @ 2012 10 15, 14:36)
tauskute,gera ideja pastu siusti vafliai
tee,o kodėl dirbtinis apvaisinimas
Tu man LU parasyk savo adresa ar i az ar sms
kazkur turejau adresa bet kazkur pasimetes tik nezinia kur
Papildyta:
QUOTE(tee @ 2012 10 15, 10:21)
Lu tu negali pasiduot slogioms nuotaikoms
visad su sypsniu
Tauskute sulauksim tu II, tik mano vyras nerimauja ir vis dazniau uzsimina apie dirbtini..
sutinku su tavimi as ir ieskojau tos ruskines vaflines ilgai ir niekas ju,kad ir padevetu neparduoda
bet radau, kad kazkokia firmele pardavineja tu rusisku imitacija tik mazesnes truputi, tai ir papirkom.. kepa tikrai skaniai, verta buvo/ o tu jei turi grynai te sena originalia isvis nerealu
Tikrai su lauksim tik reik kantrybes
turiu ta sena originalia vafline
Papildyta:
QUOTE(nefisa @ 2012 10 15, 17:52)
Tee, svarbiausiai nenusiminti ir nesiliauti "dirbus" tuo klausimu. Neprarasti ūpo
Kuo ilgiau gyvenu, tuo labiau suprantu, kad posakyje "minties galia" yra daug tiesos. Kai mintyse yra tik noras pagaliau pamatyti II, tai jos tarsi specialiai nesirodo. Reikia pabandyti save įkalbėti negalvoti tik apie tai.
O dėl dirbtinio apvaisinimo... negarantuojama juk sėkmė nei pastojimo, nei išnešiojimo. Garantuojama tik, kad teks pakloti nemažus pinigus, įdėti daug vilčių, o rezultatas...
Aš taip pat tiesiog maniakiškai noriu pastoti, o iš to noro, net 3 mėnesiams dingo mmm. Ir puoli į depresiją, niekas nedžiugina, gyvenimas atrodo juodas, visos besilaukiančios ( nepykit mergaitės, kurios laukiasi) erzina, nes pati jaučiuosi beviltiška- negalinti pastoti, nesugebanti išnešioti. Tarsi viskas prieš mane.
Suprantu tave brangute , sis jausmas ir mane buvo apemes, jauciausi beviltiska, niekam nereikalinga ir t.t. kad viskas pries mane , ir mintyse ka tokio padariau gyvenime kad uzsitarnavau tokia rustybe , tokia neapykanta is gyvenimo... Bet vis vien nepasiduodu as blogom mintym , pasikausciau ir toliau ranku nenuleidu
Ir jus mergytes mano mielosios nenuleiskit ranku , turi but ,tikrai turi ateit, ta svente i musu
KIEMA
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....