QUOTE(tee @ 2012 10 14, 14:04)
puola slogi nuotaika
Kas atsitiko ?
Sveikutes Siandiena tokia grazi diena, saulute sviecia , bet saltoka lauke. Tikras jau ruduo, medziai be lapu jau , tik vienas kitas dar su lapais geltonais-raudonais. Arteja po truputi ziemuzele. Buvom su vyreliu islinde i lauka,i miesta. Nuvaziavom balsuoti , dar mieste pasibastem siek tiek, uosviui dovanele nupirkom ir namo. Valgyt gaminu dabar ir skaniuosiuos vafliukus kepu visas mergaites vaisinu
Ka tik iskepti
nezinau mergaites net ko asaros kaip pupos riedejo, paliudejau sau sirdy
matyt buna tu dienu..ir dar sirdele labai nerami, kad vis nerodo tu II
bet vyras pamates mano minas istempe biski pasivazinet, tai kazkaip prasiblaskem kartu siek tiek
o taip Tauskute mes penktadieni su vyru ir kepem ir poto smaguriavom tokiais, ech skanumelis
Lu kaip tavo sveikatele?
bet vyras pamates mano minas istempe biski pasivazinet, tai kazkaip prasiblaskem kartu siek tiek
o taip Tauskute mes penktadieni su vyru ir kepem ir poto smaguriavom tokiais, ech skanumelis
Lu kaip tavo sveikatele?
QUOTE(tee @ 2012 10 14, 18:16)
nezinau mergaites net ko asaros kaip pupos riedejo, paliudejau sau sirdy
Lu kaip tavo sveikatele?
Lu kaip tavo sveikatele?
Buna tokiu dienu ir man ir manau visoms mamytems angelu. Tu tik nepasiduok , bus tikrai bus II teigiama, stengsimes, darbuosimes bus tikrai bus ir pas mane ir pas tave leliukas tik reik kantrybes ir nenuleist ranku Aukstyn nosite ...
QUOTE(Lu @ 2012 10 14, 19:34)
tauskute,tu su tais vafliais teks vafline pirkt,nes senoji caro laikų sugedo.
tee,sveikatėle gera.bet va mintys padrikos.
bet jau greit,tikiu laiminga pabaiga
tee,sveikatėle gera.bet va mintys padrikos.
bet jau greit,tikiu laiminga pabaiga
Pas mane ir sugedo tai ieskojau kad nusipirkt ir nieko gero , niekur neradau ir cia vyro mociute nauja turi , naujutele keleta kartu panaudota , is pirmo pasiskolinau , kaip pasiskolinau taip ir liko pas mane O poto Padovanojo ja man nes vis vien nenaudoja ir nereikia jai ,tai ziauriai nuskilo man Nes nusipirkt tokios vaflines nezinau kur , nes nera niekur ju pirkt, as net prasiau kad paziuretu Baltarusijoje ir nerado, nebe parsiduoda tokios vaflines parduotuvese , nebera prekiboje. Yra tokios naujesnes, sirdutes formos.
LU As tau pastu galiu atsiust vafliu
Lu tu negali pasiduot slogioms nuotaikoms visad su sypsniu
Tauskute sulauksim tu II, tik mano vyras nerimauja ir vis dazniau uzsimina apie dirbtini..
sutinku su tavimi as ir ieskojau tos ruskines vaflines ilgai ir niekas ju,kad ir padevetu neparduoda bet radau, kad kazkokia firmele pardavineja tu rusisku imitacija tik mazesnes truputi, tai ir papirkom.. kepa tikrai skaniai, verta buvo/ o tu jei turi grynai te sena originalia isvis nerealu
Tauskute sulauksim tu II, tik mano vyras nerimauja ir vis dazniau uzsimina apie dirbtini..
sutinku su tavimi as ir ieskojau tos ruskines vaflines ilgai ir niekas ju,kad ir padevetu neparduoda bet radau, kad kazkokia firmele pardavineja tu rusisku imitacija tik mazesnes truputi, tai ir papirkom.. kepa tikrai skaniai, verta buvo/ o tu jei turi grynai te sena originalia isvis nerealu
QUOTE(tee @ 2012 10 15, 14:55)
as tai to nenoriu
tik vyras mano sako - nejau vel 5m reiks laukt, sako geriau tada dirbtinis apvaisinimas
nzn kodel, bet labai sunku man pastot
tik vyras mano sako - nejau vel 5m reiks laukt, sako geriau tada dirbtinis apvaisinimas
nzn kodel, bet labai sunku man pastot
Tee, svarbiausiai nenusiminti ir nesiliauti "dirbus" tuo klausimu. Neprarasti ūpo Kuo ilgiau gyvenu, tuo labiau suprantu, kad posakyje "minties galia" yra daug tiesos. Kai mintyse yra tik noras pagaliau pamatyti II, tai jos tarsi specialiai nesirodo. Reikia pabandyti save įkalbėti negalvoti tik apie tai.
O dėl dirbtinio apvaisinimo... negarantuojama juk sėkmė nei pastojimo, nei išnešiojimo. Garantuojama tik, kad teks pakloti nemažus pinigus, įdėti daug vilčių, o rezultatas...
Aš taip pat tiesiog maniakiškai noriu pastoti, o iš to noro, net 3 mėnesiams dingo mmm. Ir puoli į depresiją, niekas nedžiugina, gyvenimas atrodo juodas, visos besilaukiančios ( nepykit mergaitės, kurios laukiasi) erzina, nes pati jaučiuosi beviltiška- negalinti pastoti, nesugebanti išnešioti. Tarsi viskas prieš mane.
QUOTE(nefisa @ 2012 10 15, 13:52)
Tee, svarbiausiai nenusiminti ir nesiliauti "dirbus" tuo klausimu. Neprarasti ūpo Kuo ilgiau gyvenu, tuo labiau suprantu, kad posakyje "minties galia" yra daug tiesos. Kai mintyse yra tik noras pagaliau pamatyti II, tai jos tarsi specialiai nesirodo. Reikia pabandyti save įkalbėti negalvoti tik apie tai.
O dėl dirbtinio apvaisinimo... negarantuojama juk sėkmė nei pastojimo, nei išnešiojimo. Garantuojama tik, kad teks pakloti nemažus pinigus, įdėti daug vilčių, o rezultatas...
Aš taip pat tiesiog maniakiškai noriu pastoti, o iš to noro, net 3 mėnesiams dingo mmm. Ir puoli į depresiją, niekas nedžiugina, gyvenimas atrodo juodas, visos besilaukiančios ( nepykit mergaitės, kurios laukiasi) erzina, nes pati jaučiuosi beviltiška- negalinti pastoti, nesugebanti išnešioti. Tarsi viskas prieš mane.
Nenusiminu visai taip, tiesiog sakau, kad uzpuola tos tokios kritines dienos, kai begalo buna sunku. matau ir manau tikrai ta supranti
bet tavo tiesa, nosytes aukstyn ir kuo daugiau geru emociju ir darbu
pamatysim ir mes tas dvi II