Jų neatstos niekas.
Nei pavasariniai medžiu vaisiai, pražystantys idealiai balta spalva. Nei gaivus vėjas, pavakary pučiantis iš jūros. Nei nusileidžianti saulė, horizonte nusidažiusi kraujo spalva. Nei debesų pūkai, krentantys vasarą į tavo rankas. Nei rasos lašeliai, rytais padengiantys ką tik sužaliavusią žolę..
Nei visas pasaulio bankuose sukauptas auksas. Nei pirmu žvilgsniu apgaunantis spindintys briliantai. Nei šypsenos - į akis spindinčios, už nugaros smerkiančios..
...šilto rudens visoms....
QUOTE(Lu @ 2012 09 26, 02:40)
Labas rytelis,
Deja, diagnozė ne tik ant lapelio - per durną galvą ir nemokėjimą pasakyt NE. Jau savaitė kai geriu vaistus, o krūtinė visvien tarsi akmeniu užgulta, oro trūksta, atkosėt neina. Šiandien einu pas ginekologę, kažin ką leptels mane vos kalbančią išgirdus . Penktadienį vėl pas šeimos gydytoją, tik galvoju, ar dar galės pratęst nedarbingumą? Visai nebeturiu noro grįžt darban, kai nuo spalio pirmos man didina krūvį . Į dekretą tik lapkričio antrą...
Vaivos juostai už naujus namučius
sveikos
VJ uz namus
Kristulee tikrai prates.... kurgi su tokia savijauta i darba... gryniausia nesamone Sveik kuo9 greiciau
VJ uz namus
Kristulee tikrai prates.... kurgi su tokia savijauta i darba... gryniausia nesamone Sveik kuo9 greiciau
sveikos
keliuosi i naujus namucius...VJ-
šeštadienį krikštynos mažiukės...
keliuosi i naujus namucius...VJ-
šeštadienį krikštynos mažiukės...
QUOTE(kristulee @ 2012 09 26, 09:25)
Labas rytelis,
Deja, diagnozė ne tik ant lapelio - per durną galvą ir nemokėjimą pasakyt NE. Jau savaitė kai geriu vaistus, o krūtinė visvien tarsi akmeniu užgulta, oro trūksta, atkosėt neina. Šiandien einu pas ginekologę, kažin ką leptels mane vos kalbančią išgirdus . Penktadienį vėl pas šeimos gydytoją, tik galvoju, ar dar galės pratęst nedarbingumą? Visai nebeturiu noro grįžt darban, kai nuo spalio pirmos man didina krūvį . Į dekretą tik lapkričio antrą...
bandyk su kišiuku,jeigu kitaip neišeis susitart dėl biuletenio
bet aš manau,kad turėtų duot
Xiuke,faina dėl krikštynų
Dėkui už naujus namus
va krūva , kad greičiau sveiktum
Jo, su nedarbingumais taip jau būna, sergi , nesergi, įstatymu numatyta kiek laiko jis gali tęstis, bet manau nėščioms šiek tiek kitokia tvarka O šiaip jei jau gydytoja sakys, kad daugiau negali tęsti, tai dar vienas būdas yra- penktadienį nedarbingumą užbaigti, pirmadienį vėl pradėt ir kaip jau mergaitės minėjo, gydytojų "kišenės" daro stebuklus
Šiaip ar taip, tikėkimės pavyks greitai pasveikti ir dekreto sulaukti namuose
Gražios šventės
QUOTE(kristulee @ 2012 09 26, 08:25)
Labas rytelis,
va krūva , kad greičiau sveiktum
Jo, su nedarbingumais taip jau būna, sergi , nesergi, įstatymu numatyta kiek laiko jis gali tęstis, bet manau nėščioms šiek tiek kitokia tvarka O šiaip jei jau gydytoja sakys, kad daugiau negali tęsti, tai dar vienas būdas yra- penktadienį nedarbingumą užbaigti, pirmadienį vėl pradėt ir kaip jau mergaitės minėjo, gydytojų "kišenės" daro stebuklus
Šiaip ar taip, tikėkimės pavyks greitai pasveikti ir dekreto sulaukti namuose
QUOTE(xiuke @ 2012 09 26, 09:06)
Gražios šventės
VJ Aciukas uz naujus ir siltus namucius
Sveikutes
kristulee sveik greiciau mergyt o del pratesimo tai manau ligonlap pratesi, jai normali gyd.o jai nea tai jau apdovanok jos siek tiek kiseniuka ir prates tau iki dekreto
xiuke lauksim foto is krykstinu
Sveikutes
kristulee sveik greiciau mergyt o del pratesimo tai manau ligonlap pratesi, jai normali gyd.o jai nea tai jau apdovanok jos siek tiek kiseniuka ir prates tau iki dekreto
xiuke lauksim foto is krykstinu
Registruojuos naujuos namučiuos
QUOTE(nasata @ 2012 09 27, 13:00)
Registruojuos naujuos namučiuos
Kaip tu laikaisi mergyt? Kas geresnio ir naujesnio pas tave gyvenime?
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 09 27, 17:44)
Kaip tu laikaisi mergyt? Kas geresnio ir naujesnio pas tave gyvenime?
Laba,
Nieko naujo pas mane.. "bangom" gyvenu.. su pakilimais ir kritimais į duobę... jau vienu metu maniau, kad vėl juodai uždepresuosiu, mintys žudančios buvo..bet "pasikalbu su savim" , paskaitau protingų knygų ir vėl kurį laiką gerai