Dėkui už naujus namus
QUOTE(kristulee @ 2012 09 26, 08:25)
kristulee, 26 Rgs 2012 - 08:25, parašė:
kristulee, 26 Rgs 2012 - 08:25, parašė:
Labas rytelis,
Deja, diagnozė ne tik ant lapelio - per durną galvą ir nemokėjimą pasakyt NE. Jau savaitė kai geriu vaistus, o krūtinė visvien tarsi akmeniu užgulta, oro trūksta, atkosėt neina. Šiandien einu pas ginekologę, kažin ką leptels mane vos kalbančią išgirdus
. Penktadienį vėl pas šeimos gydytoją, tik galvoju, ar dar galės pratęst nedarbingumą? Visai nebeturiu noro grįžt darban, kai nuo spalio pirmos man didina krūvį
. Į dekretą tik lapkričio antrą...
Labas rytelis,
Deja, diagnozė ne tik ant lapelio - per durną galvą ir nemokėjimą pasakyt NE. Jau savaitė kai geriu vaistus, o krūtinė visvien tarsi akmeniu užgulta, oro trūksta, atkosėt neina. Šiandien einu pas ginekologę, kažin ką leptels mane vos kalbančią išgirdus

. Penktadienį vėl pas šeimos gydytoją, tik galvoju, ar dar galės pratęst nedarbingumą? Visai nebeturiu noro grįžt darban, kai nuo spalio pirmos man didina krūvį

. Į dekretą tik lapkričio antrą...
va krūva

, kad greičiau sveiktum

Jo, su nedarbingumais taip jau būna, sergi , nesergi, įstatymu numatyta kiek laiko jis gali tęstis, bet manau nėščioms šiek tiek kitokia tvarka

O šiaip jei jau gydytoja sakys, kad daugiau negali tęsti, tai dar vienas būdas yra- penktadienį nedarbingumą užbaigti, pirmadienį vėl pradėt

ir kaip jau mergaitės minėjo, gydytojų "kišenės" daro stebuklus
Šiaip ar taip, tikėkimės pavyks greitai pasveikti ir dekreto sulaukti namuose
QUOTE(xiuke @ 2012 09 26, 09:06)
xiuke, 26 Rgs 2012 - 09:06, parašė:
xiuke, 26 Rgs 2012 - 09:06, parašė:
šeštadienį krikštynos mažiukės...

šeštadienį krikštynos mažiukės...
Gražios šventės