Sveikutes,
Aciu labai visoms parasiusioms,o ir labai labai tikiuosi kad mane paliks ramybej ir nebebus tu gniuzdanciu zinuciu. Labai tikiuosi,kad tos merginos ar moterys suvoks ko man prilinkejo,ka negerai padare ir nebedarys niekam tokiu skaudziu sirdies duriu.Man atsiprasymo nereikia, nelinkiu kad jums tie prakeiksmai ir palinkejimai griztu-tiesiog pagalvokit ir nebereikia to pykcio ir pavydo,juk jis eda ir jus.
Labai atsiprasau visu visu mane palaikanciu mergaiciu,bet as tiesiog privalau nors kiek laiko atitrukti.Man reikia atsigauti jau psichologiskai,nes siuo metu esu paluzusi ir net turiu baimes jausma.
Aciu jums uz palaikyma ir tikiuosi,kad suprasit mano pasitraukima kuriam laikui...nezinau,ar begalesiu ateityje buti tokia atvirasirde,nes i ja tiek pridejo sh...kad siuo metu bijociau net pasakyti jei man ir butu isodinimas,ar geras HCG.
Sveikatos ir sekmes jums visoms.Aciu jums
Afrodite linkiu kad ta viltis sikart isnesioti maziuka virstu realybe
Prie jusu svajones prisidejau pirmakart,prisidesiu ir dabar
Prie jusu svajones prisidejau pirmakart,prisidesiu ir dabar
Svajonės suteikia pasauliui įdomumą ir prasmę. Nuoseklios ir protingos svajonės tampa dar gražesnės, kai kuria realų pasaulį pagal savo paveikslą ir panašumą.
Anatolis Fransas
Geros ir prasmingos savaitės
Anatolis Fransas
Geros ir prasmingos savaitės
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 10 28, 20:54)
o tai nelengva rasyti ir atverti savo siela kitiems.
stiprybės Jums ir sėkmės. Perskaičiau ką parašėt ir negaliu suvokti, kaip ir kodėl taip žmonės gali elgtis. Suprantu, kad atsiverti visiems labai sunku ir dėl to, pasidarai dar pažeidžiamesnis.
Pabėk, atsipūsk, atsiribok nuo to purvo, kurį siunčia.
Organziaciniai klausimai. dar renkami pinigiukai? iki kada ? (laukiu algos, kad galėčiau prisidėti)
QUOTE(ablydute @ 2012 10 29, 14:07)
stiprybės Jums ir sėkmės. Perskaičiau ką parašėt ir negaliu suvokti, kaip ir kodėl taip žmonės gali elgtis. Suprantu, kad atsiverti visiems labai sunku ir dėl to, pasidarai dar pažeidžiamesnis.
Organziaciniai klausimai. dar renkami pinigiukai? iki kada ? (laukiu algos, kad galėčiau prisidėti)
Dar renkami Ir iki tada kada bus gana...Si ryta paprasiai VA suskaiciuot kiek turim,tai bus aisku kiek liko
QUOTE(exDaiva @ 2012 10 29, 08:35)
Afrodite, labai uzjauciu del izeidzianciu zinuciu...daug piktu zmoniu deja....man cia sove tokia mintis, ne i tema gal biski....nezinau ar SM dar veikia ispejimu sistema....gal reiketu bandyti persneketi su administracija (per moderatores gal) - jei neleistinos izeidziamo turinio viesos zinutes, tas pats turetu galioti ir AZ - juk tai to paties forumo erdve. Gal reiketu tokias zinutes persiusti administracijai ir prasyti, kad butu imamasi priemoniu pries tokius narius - kazkiek sudrausmintu.
Jei jau ryzotes tokiai kovai del vaikelio - reikia but stipriai, tiesiog nekreipti demesio, tokiu "ereliu" elektroninej erdvej marios.
Jei jau ryzotes tokiai kovai del vaikelio - reikia but stipriai, tiesiog nekreipti demesio, tokiu "ereliu" elektroninej erdvej marios.
To, kaip bendraujama AŽ tarp narių, mes kontroliuoti negalime, mes juk jų nematome, nesekame (neturime tam nei teisės, nei galimybių). Tačiau pati Afrodite gali užblokuoti nepageidaujamus asmenis, kad šie jai AŽ parašyti nebegalėtų. Arba laikyti savo AŽ perpildytą, kol baigsis akcija - tie, kas nori gero palinkėti, palinkės ir viešai, o tie, kurie tik purvais drabstytis sugeba, į viešumą išlįsti nedrįs, nes tik bailiai rašinėja įžeidžiančias AŽ, pasislėpę po netikrais vardais.
QUOTE(HappyAngel @ 2012 10 29, 17:55)
To, kaip bendraujama AŽ tarp narių, mes kontroliuoti negalime, mes juk jų nematome, nesekame (neturime tam nei teisės, nei galimybių). Tačiau pati Afrodite gali užblokuoti nepageidaujamus asmenis, kad šie jai AŽ parašyti nebegalėtų. Arba laikyti savo AŽ perpildytą, kol baigsis akcija - tie, kas nori gero palinkėti, palinkės ir viešai, o tie, kurie tik purvais drabstytis sugeba, į viešumą išlįsti nedrįs, nes tik bailiai rašinėja įžeidžiančias AŽ, pasislėpę po netikrais vardais.
Afrodite, laikykis musu, kurios serga uz Tave, pergyvena ir tikisi stebuklo kartu su Tavim yra daug daugiau nei tu antzmogiu, tik labai apmaudu, kad visgi atsiranda tokiu, kurios savo problemas bando isreiksti tokiais veiksmais
O Tau tikrai pasiseks!!! TIKIU!!!
Papildyta:
Beje, labai palaikau Tavo nora "pasitraukti" - ir labai lauksim sugriztant su gerom ziniom!!!
O Tau tikrai pasiseks!!! TIKIU!!!
Papildyta:
Beje, labai palaikau Tavo nora "pasitraukti" - ir labai lauksim sugriztant su gerom ziniom!!!
Prisidėjau kiek galėjau, nedaug, bet iš visos širdies tačiau tikiu, kad visos šitaip po truputį ir netruksim surinkti reikiamą sumą
O pačiai Afroditei linkiu belaukiant, tikiu, jau greitai pilvelyje užgimsiančio kūdikėlio, nepamiršti ir jau turimos Dievo dovanos, kuri mamytę norėtų matyti laimingą, o ne susikrimtusią dėl pavydžių, beširdžių žmonių...
O pačiai Afroditei linkiu belaukiant, tikiu, jau greitai pilvelyje užgimsiančio kūdikėlio, nepamiršti ir jau turimos Dievo dovanos, kuri mamytę norėtų matyti laimingą, o ne susikrimtusią dėl pavydžių, beširdžių žmonių...
Na ka,atrodo,kad ledai kazkiek pajudejo.Dar kazkiek ir pasieksim tiksla
Turim dabar 8557,26 litu,nuo paskutinio karto surinkta 2375.41.
Afrodite,primink dar karta kokios sumos reikia,bus aisku kiek truksta
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 10 30, 11:43)
Na ka,atrodo,kad ledai kazkiek pajudejo.Dar kazkiek ir pasieksim tiksla
Nerealu As nezinau net ka sakyti....tiesiog net nesitikejau kad visai bus pasiekta tokia suma net iki gruodzio menesio..verkiu is laimes,tikrai labai aciu-Aciu uz palaikyma,aciu uz gerus zodzius,aciu uz patarimus,aciu uz kiekviena jusu centa ir kaip gaila,kad as esu bejege,nes niekaip jums visoms negaliu nors kazkiek atsidekoti-zemai lenkiu galva pries jusu sirdi,pries jus su padeka-ACIU JUMS MERGAITES Galbut supykdysiu,bet man ir tuo paciu dziugu.Aciu tau,T.P. Keberiokst uz bendradarbiavima su VA ir kad pranesi visas zinias
Kiek truksta,kad butu visiems zinoma,dar karta surašau;
IVF (ICSI) 6800lt.
Blastocistos 1600lt.
Konsultacijoms -1000lt.
Tyrimai- 300lt.
Šaldymas -2000lt.
Tad iš viso reikia 11.700lt.
Vaistai neįtraukti todėl,kad mes patys susipirksime visus vaistus reikalingus IVF ir po jo.Tyrimai kuriuos reiks atlikti neskubiai,pasidarysime irgi patys.Be to,kartais mergaitems atlieka vaistuku tai jos pasiulo man arba tiesiog atiduoda su virusiuku Viena mergaite Diferelino 6 ampules atidave su virusiuku Nes ta diferelina kuri turejau,buvo irgi atidavusi mergaite su dvigubu virusiuku,tai O.K. sake kad jis man pagal dabartine situacija netinka.Tai vaistai neitiraukti,nes patys mes pirksime Diferelino,Gonalio dvi dezutes 900,Ovitreli,Estroferma,Flaxiparina ir leidziama Progesterona-na aisku jei dar ko nepaskirs.Ir operacija bei kitus tyrimus irgi mes patys pasidarysime ir jau daromes.
Tad truksta dar 3142lt. 4u.gif
Dar vis negaliu atsitoketi