QUOTE(Shira @ 2012 10 27, 14:57)
As dar karta perskaiciau Afrodites istorija ir mastau apie platinima socialiniam tinkle FB. Norint ji ten ideti, reikia pritaikyti pasakojima visiems skaitytojam. T.y. - neturi buti nesuprantamu IVF, hcg ir pan. tik mums zinomu terminu. Gal juos paaiskinti skiaustukuose ar pan.
Kreipiuosi i Afrodite - mieloji, tai tavo istorija, gal galetum ja perdaryt truputi, taip, kad butu viskas aisku net neisigilinusiems i siuos dalykus. Lauksiu, man rodos pinigeliu tikrai padaugetu!!!
Kreipiuosi i Afrodite - mieloji, tai tavo istorija, gal galetum ja perdaryt truputi, taip, kad butu viskas aisku net neisigilinusiems i siuos dalykus. Lauksiu, man rodos pinigeliu tikrai padaugetu!!!
Labas vakaras mergytes
Aciu uz idejas ir pasiulymus. Shiriuk,aciu tau bet as atsisakysiu ir ne be pagrindo.As tikrai jau pavargau,pavargau kas vakara verkti.
Pirma akcija nebuvo taip va imta mano sumastyta,kad reikia pasipelnyti ir parasyta istorija.Pirma kart sumaste ir pasiule SM mergaites,as dar nenorejau,sakiau kad kaip nors,gal stebuklas,rasiau atvirai kad man geda ir t.t.bet mane ikalbejo ir as pateikiau dokumentus reikalingus VA,parasiau istorija-o tai nelengva rasyti ir atverti savo siela kitiems.
Antra akcija,as ir pati rasiau kad butu nesazininga ir pan.Bet buvo pratesta,tikrai ir sms rase merginos,ir man a.z.,skambino kas zinojo numerius ir t.t.visi sake,bet yra pinigu,mes norim padet-kodel nepratesus.Juk buvo kibimas,o va sis kartas galbut ir bus tas laimingas,kai baigsis laimingai.
Mane perspejo,kad bus puolimas.Per pirma akcija buvo to puolimo,maniau kad atsilaikiau,bet kokio puolimo ir kokiu "graziu" palinkejimu sulaukiu dabar....zinot,jei dar patalpinus facebooke bus tas pats-realiai nezinau kaip atlaikyti reiks-zinau vieno kad nebenoriu niekur platinti.
Na,o jus noretumet? jeigu jusu laukti operacija ir jums rasytu,kad tu padvestum ir ne tik taip....o kiek paraso kad melsiuos kad tau nepavyktu,o jau kaltinimu kokiu tik neisgirstu; kad traukiu pinigus is kitu,jog tokias kaip as tik i kalejima reikia,kiti raso irgi labai graziais epitetais.Zinok,tikrai pavargau nuo to pykcio,siunciamu prakeiksmu mano mazyliui kuris net neuzsimezge,linkejimu mirti ir t.t.
Taip,as neturiu storos odos ir mane tai labai veikia.
Jei ne vezys- as laukciau,rinkciau ir taupyciau ir viskas butu kitaip.O dabar yra kaip yra.O kam jus manot man tiek daroma ivariu biopsiju ir dabar vel bus atliekama speciali operacija kartu su histeroskopija-tik kad padet man kad galeciau pastoti.Nes nei vienas negali pasakyti kiek dar galesiu pratempti su savo vaisingumu.
Nenoriu gailescio, bet bukit geri nebeliekit pagiezos ir pykcio ant manes,as irgi zmogus su jausmais.As nieko neapgaudineju ir mes nei is vienos merginos netraukiam pinigu.
Jums galbut atrodo,kad oi mes koja ant kojos susideje laukiam kol prikapses pinigu,o tada eisim darytis IVF.ir dzin mums.Labai teisingai parase PEPE,kad kaip sunku prasyti pagalbos,kaip geda ir tas mano orumas realiai pamintas.
As visada aukodavau kai budavo akcijos ir sirgau kad tik kuo daugiau pinigu prisirinktu kad tiems zmonems pagelebtu. Zinot,paaukojau 20lt.ir nuejau miegoti-sirdies neskauda ir kita diena net nemastai.Niekada negalvojau kad viskas pasisuks atvirksciai ir as prasysiu pagalbos.Bet jausmas visiskai atvirkscias kai gauni suma,dziugu-bet tuo paciu atsigule dekojam tai seimai,pakalbam,as asara nubraukiu -nes tikrai geda ir taip nejauku,nepatogu..toks keistas jausmas grauzia.... BET...as prisimenu kiekviena diena tos mergaites kurios paaukojo,kurios palinkejo sekmes,prisidejo ne inigais bet moraliniu palaikymu.
Atleiskit,kad taip daug parasiau.Bet nebegaliu-tos patycios turi liautis,moterys mes visos einam tuo paciu nevaisingumo keliu,turim problemas ir bedas-bet kitam linketi blogio,o dar baisiau linketi ir prakeikti maziuka kuris kaip sakiau tik siekiamas ir laukiamas,bet as ji myliu ir noriu apginti-mano busimo vaikelio nelieskit.As niekam nesu palinkejusi blogo,nereikia taip elgtis.Ok,koneveikit pagaliau mane-bet vaikucio nelieskit.
Labai aciu moterims,kurios visiskai kitokios-be pagiezos, pavydo,blogu minciu,pykcio ir abejingumo