Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

Greitas, bet neigiamas atsakymas schmoll.gif Forumo taisykles neleidzia pardavinejimo, pirkimo, mainu ar asmenines informacijos idejimo....nevisai to prasiau verysad.gif bet nors pabandem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 24, 16:16)
Greitas, bet neigiamas atsakymas schmoll.gif Forumo taisykles neleidzia pardavinejimo, pirkimo, mainu ar asmenines informacijos idejimo....nevisai to prasiau verysad.gif bet nors pabandem ax.gif

Gaila unsure.gif , bet gal vistiek galima išversti angliškai ir patalpinti, kad ir FB ax.gif taigi yra kas turi ir užsieniečių draugų g.gif , aš jau LT variantą paplatinau tarp draugų...
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 10 23, 18:11)
musu seima taip pat prisidejo smile.gif  afrodite sekmes 4u.gif

Aciukas visoms prisidejusioms ir dekui uz jusu idejas bei pastangas.Jus nerealios wub.gif
SAWANA,o tau sirdele lengvo ir greito susitikimo su stebukliuku,labai lauksiu naujienu.Ramiu jums nakteliu,nuostabiu dieneliu,pienelio mamytes kad netruktu-dabar laikau kumstukus uz sekminga gimdyma wub.gif 4u.gif
REGATUK,as zinok nezinau kiek tu pinigeliu jau yra,bet tikrai manau kad netrukus suzinosime mirksiukas.gif
Pepe,aciukas tau uz pastangas,nieko viskas bus gerai ir net jei ir norvegai nesutinka patalpinti istorijos,as tikiu labai stipriai kad viskas bus gerai.O tau sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2012 10 24, 09:57)
Gaila  unsure.gif , bet gal vistiek galima išversti angliškai ir patalpinti, kad ir FB  ax.gif  taigi yra kas turi ir užsieniečių draugų  g.gif , aš jau LT variantą paplatinau tarp draugų...

Jo, kas tik jaucia nora facebooke paplatinti, juk galima. Idomu butu suzinoti kiek pinigeliu pribirejo g.gif
Atsakyti
BRANGIOSIOS MANO FEJOS[FONT=Times]
Ačiū už paukščiais
Palaimintą rytą.
Už dienos skonį,
Kvapą ir spalvą.
Ačiū už vakaro
Gundančią tylą.
Už nakties guolį
Pavargusiai galvai.
Ačiū už tuos,
Kas ateina, nueina,
Kas sustoja trumpam,
Kas šalia pasilieka...
Ačiū už mano
Gyvenimo mirksnį.
Ačiū – už viską.
user posted image
Atsakyti
prisidedu prie akcijos ir as blush2.gif pervedziau kiek galejau. labai linkiu pamatyti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 02, 20:32)
Afrodite, sirdele, tikiuosi, kad nesupyksi, kad isdestysiu cia savo pamastymus.
Pries aukojant antra karta kilo vidinis klausimas: o kodel butent Afroditei, jei ji jau turejo viena sansa? Juk jei taip visi tikejo, meldesi ir nepavyko, gal tai zenklas ir t.t. BET. O kaip mes ziurime pacios i savo nevaisinguma?.. Jei mums nepavyksta is pirmo karto? Ar nuleidziame rankas ir nusprendziame, kad tai nebeverta tokiu investiciju? Man nepavyko. Bet as neplanuoju nuleisti ranku. Tai kokia as teise turiu nesuteikti sanso Afroditei?.. Tik tokia pacia, kaip nesuteikti sanso sau. Tai kaip, ar pasiruose atsisakyti SAVO sanso?..
P.S. Nieko nenoriu izeist ar iskaudint. Tai tik mano pamastymai, mano subjektyvi nuomone.

Labas visiems,as taip pat vieningos nuomones su Stryga,o kas mums suteiks antra sansa...??? As prisidejau pirma karta,ir dabar prisidesiu po algos,nes ir pati neturiu nes tik ka 25 d.spalio suzinojome kad musu pirmas IVF nesekmingas,ir musu santaupos isgaravo,kurias taupeme 5-6 metus,todel truputi teks palaukt kad galeciau padeti.
Kiekvienai mes turetume suteikti tikejima ir vilty ,antra sansa o ne isskirtinai vienam asmeniui,as kaip ir Stryga nenoriu nieko iskaudinti ar izeisti,visos mes tokio paties likimo,bet jai jau taip tai ir man padekite,as pati stengsiuosi,patys vel gyvensime duona vandeniu ir viltimi,melsimes dievams degsime zvakutes prasydami malones,bet mes nemanau kad sutaupysime reikiama suma iki kol man sukaks 40 metu,man sausio men.jau 38 m. KUR KREIPTIS MAN ,su savo istorija ,kad buciau laiminguju gretose???
Cia tik mano asmeninis issikalbejimas,bet musu teises ir norai troskimai VIENODI!!!
Linkiu kuo didziausios sekmes Afroditei,siuo metu prisidet galiu tik malda.
Sekmes VISOMS!
Atsakyti
SON777 - prisideciau ir prie tavo sanso nors trupineliu, nuolat galvoj sukasi mintis, kad pagalbos reikia daugeliui. Noreciau, kad ir Strygai, ir Beiliukui ir kitoms mergaitems butu pagelbeta. Su Dievo pagalba mums pavyko is pirmo karto, bet tikrai neisivaizduoju, ar buciau sutaupius antram sansui. Todel puikiai suprantu visas..
Atsakyti
QUOTE(SON777 @ 2012 10 26, 15:14)
Labas visiems,as taip pat vieningos nuomones su Stryga,o kas mums suteiks antra sansa...??? As prisidejau pirma karta,ir dabar prisidesiu po algos,nes ir pati neturiu nes tik ka 25 d.spalio suzinojome kad musu pirmas IVF nesekmingas,ir musu santaupos isgaravo,kurias taupeme 5-6 metus,todel truputi teks palaukt kad galeciau padeti.
Kiekvienai mes turetume suteikti tikejima ir vilty ,antra sansa o ne isskirtinai vienam asmeniui,as kaip ir Stryga nenoriu nieko iskaudinti ar izeisti,visos mes tokio paties likimo,bet jai jau taip tai ir man padekite,as pati stengsiuosi,patys vel gyvensime duona vandeniu ir viltimi,melsimes dievams degsime zvakutes prasydami malones,bet mes nemanau kad sutaupysime reikiama suma iki kol man sukaks 40 metu,man sausio men.jau 38 m. KUR KREIPTIS MAN ,su savo istorija ,kad buciau laiminguju gretose???
Cia tik mano asmeninis issikalbejimas,bet musu teises ir norai troskimai VIENODI!!!
Linkiu kuo didziausios sekmes Afroditei,siuo metu prisidet galiu tik malda.
Sekmes VISOMS!

Labai uzjauciu SON777 console.gif Puikiai zinau ta verinti skausma kai nepavyksta,nesvarbu ar po IUI ar po IVF-bet skausmas ir pyktis buna didziulis.Deja,gyvenimas negailestingas o mes tik zmones,bet istveriam pacius sudentingiausius dalykus.
Tu manai kad as laiminguju gretose?Taip,as dekinga uz galimybe kuria man suteike supermamos mergaites,taip as dekinga kad jos mane palaiko kovoje ne tik su nevaisingumu.
Ir zinai,jei bus tema Jusu seimai padeti tikrai padesiu ir savo zodziu neissizadu. Manau prisides ir daugiau.
Musu visu troskimas vienodas. tik galimybes ir gyvenimas skirtingas....nenoriu plestis...
Sekmes tau ir jei tik tau padeda isliek pykti,nusivylima ir skausma. 4u.gif Stebuklo Jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SON777 @ 2012 10 26, 15:14)
Labas visiems,as taip pat vieningos nuomones su Stryga,o kas mums suteiks antra sansa...???

Sveikos! Nepykit, jei ka izeisiu savo zodziais, bet manau, kad kai kas mano posta suprato priesingai. Norejau pasakyti, kad pries nuspresdamos, ar galima tam paciam zmogui suteikti antra sansa pagalvotumete, kaip jaustumetes, jei pirmakart nepavyko ir ar duotumete pacios sau antra sansa. Jei duotumete sau, tai kodel neduotumete Afroditei?.. mano mintis buvo palyginti poziuri i savo gyvenima ir su poziuriu i kito zmogaus gyvenima. O ne apie tai, kaip duodant sansa Afroditei atimame sansa is saves.
Labai svarbu suprasti, kad jokiu budu nepriekaistauju toms, kas negali paaukoti, nes tikrai nebera ko atsisakyti. Suprantu jus puikiai, nes ir pati dabar taupau kaip tik galiu, nes del man reikalingos gerokai uz IVF brangesnes operacijos net negaliu taupyti IVF - tai gali buti tik sekantis mano zingsnis. Tad nemanykit, kad as kokia apie geruma sapaliojanti turtuole is kitos barikadu puses.
Ir dar. Kodel Afroditei, o ne man ar dar kuriai mergaitei? Todel, kad mes nepraseme (na, bent jau as neprasiau). Todel, kad vis dar tikiu, kad idejusi visas pastangas ir atsisakiusi viso kito susitvarkysiu pati. Bet jei taip nemanyciau, del savo busimu vaiku padaryciau viska. Keliais apeiciau visas imanomas organizacijas, paminciau visa isdiduma ir pasiekciau tikslo. Manot, Afroditei labai lengva priimti parama?.. Manykit toliau. Duoti yra gerokai lengviau, nei pripazinti, kad turi paimti, pamynus visas kaltes ir zmogiska oruma. O kur dar su pinigais atkeliaujantys kaltinimai??? Nuosirdziai uzjauciu Afrodite del ju.
Afrodite, laikykis. Mes su tavim. Mes padesim. Gal dar nezinau, kaip as asmeniskai padesiu, bet butinai sugalvosiu. Mums pavyks.
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 26, 23:26)
Afrodite, laikykis. Mes su tavim. Mes padesim. Gal dar nezinau, kaip as asmeniskai padesiu, bet butinai sugalvosiu. Mums pavyks.

Prie SM intensyviau prisijungiau 02.2012 kai tik buvo prasidejus Afrodites parama...Afrodites visai nepazinojau...Ir tikrai, nors jos istorija graudino iki asaru, buvo ejimu jos kelyje, kurie man atrode nevisi priimtini bet...
Tai netrukde prisideti prie jos akcijos kelis kartus. Man atrodo, kad netureti galimybiu pabandymui siame kelyje yra skaudziau uz viska....
Sekiau jos kelia kaip ir dauguma, jos HCG skaiciukus, ju svyravimus......Jauciau lyg visos kavojom su nevaisingumu per Afrodites IVF. Kaip skaudu daugumai buvo pripazinti, kad vien tik geru noru neuztenka nuveikti priesa (nevaisinguma)....Tik galiu pabandyti isivaizduoti kaip skaudejo jai paciai/jos seimai....

Prasidejus antrai akcijai stengiuos buti neabejinga...Ir zinot del ko? Per tuos beveik metus paskaicius jos postus, zinau kaip ji laukia to stebukliuko, kaip stipriai ji to stebuklo nori...vercia kalnus,dirba nuo ryto iki isvakariu, iesko galimybiu....neziurint i tai, kad ir ligos ja persekioja prie viso sito....gulas ant operacines stalo, apsiremontuoja ir vel i prieki...Isivaizduoti, kad esi ispaustas i remus, ir jei nespesi susisukti duotame laike...daugiau galimybiu gali ir nebuti....Jus galit save isivaizduoti tokioje padetyje? Ar tikrai mes visos taip kovojam? Gal mes skirtingai to stebukliuko norim? Asmeniskai man Afrodites noras susilaukti atzalos atrodo LB.LB.LB stiprus, noreciau jo dalelytes sau....

Gal mes ir ne visos turim finansu siuo metu sekanciam IVF, bet mums duotas laikas, kuris tikrai nera tik keli menesiai....

PATS PRASMINGIAUSIAS DALYKAS - PADETI ZMOGUI IGYVENDINTI DIDZIAUSIA SVAJONE GYVENIME gal prie to prisidejus laseliu....
Visa sirdim tikiu, kad sis karta bus su sekminga pabaiga...ir as busiu laimingas zmogus prie to stebukliuko prisidejus.
Gero jum savaitgalio merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 27 spalio 2012 - 13:48
As dar karta perskaiciau Afrodites istorija ir mastau apie platinima socialiniam tinkle FB. Norint ji ten ideti, reikia pritaikyti pasakojima visiems skaitytojam. T.y. - neturi buti nesuprantamu IVF, hcg ir pan. tik mums zinomu terminu. Gal juos paaiskinti skiaustukuose ar pan.
Kreipiuosi i Afrodite - mieloji, tai tavo istorija, gal galetum ja perdaryt truputi, taip, kad butu viskas aisku net neisigilinusiems i siuos dalykus. Lauksiu, man rodos pinigeliu tikrai padaugetu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 27 spalio 2012 - 14:02