iš visos širdies nors ir maža dalele prisidedu prie Jūsų svajonės. Labai linkiu kad ji pildytųsi ir kad viskas būtų geriau nei iki šiol.
pati labiau už viską laukiu stebukliuko tikiu kad laimė mūsų nealenks!!!
QUOTE(Milow @ 2012 10 23, 15:59)
iš visos širdies nors ir maža dalele prisidedu prie Jūsų svajonės. Labai linkiu kad ji pildytųsi ir kad viskas būtų geriau nei iki šiol.
Dekui labai labai Ir tu tiesa sakai,uztenka jau visko,turi pagaliau ir i musu kiema ateiti svente As nezinau kodel (nors del to save baru) bet tiesiog viduj jauciu,tikiu ir net kiekviena nakti sapnuoju maziuka kaip as ji laikau ant ranku toki burbuliuka nesinori po tokiu naktu keltis,tada ryte kai pabundu apsipilu asaromis kodel tas sapnas toks trumpas buvo,as tiek mazai laiko pabuvau su maziuku.Matyt man visai kvankst Bet AS TIKIU KAD AS TIKRAI TAPSIU SEKMINGA NESTUKE SI KART.Nezinau kodel,is kur bet tai jauciu ir sunku paaiskinti.
MILOW,linkiu kad laime ir sekme butu Jusu pusej ir labai dziaugsiuos jei susimatysim pas greitu laiku
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 22, 20:54)
Gal as cia ir durnai nuskambesiu Tu alglu kalbos mokytoja esi? Gal noretum savo istorija angliskai parasyti? Ideciau i norvegiska foruma, gal kas noretu prisideti.
O facebooke nuorodas galim ir mes SM nares irgi ideti Gal kokie draugai, draugu draugai bus donus???
Cia tik siaip pamastymui, tai nieko juk nekainuoja
O facebooke nuorodas galim ir mes SM nares irgi ideti Gal kokie draugai, draugu draugai bus donus???
Cia tik siaip pamastymui, tai nieko juk nekainuoja
Pepiuk,ideja tikrai sauni Bet ar leis ten tau patalpinti istorija? Nes mano kelios drauges patalpine buvo i kitus pokalbiu forumus panasius kaip ir SM ir zinok istrine moderatoriai.Tai neaisku ar pas jus nebutu toks pat dalykas
As anglu k.mokytoja.Zinoma,kad parasyciau ,tiksliau isversciau as ta pati pasakojima koks yra pateiktas.Kartais turiu laisva pamoka,ar valandele tarp uzsiemimu tai ir paversciau-o gal....
Kaciuk,aciu uz tavo dosne sirdele-bet tau tu pinigeliu irgi reikia labai.As suprantu kad tu noretum kuo daugiau prisideti,bet pagalvok apie savo seima ir jusu laukianciu ivykiu.Tu jau ne kart man istiesei pagalbos ranka, palaikei kai netekau savo mazyliu-aciu tau didziulis ir tik Dievulis galetu isreiksti mano dekinguma tau ir kitoms mergaitems jas apdovanodamas sveikais maziukais,ko labai trokstu
musu seima taip pat prisidejo afrodite sekmes
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 10 23, 05:19)
Nes mano kelios drauges patalpine buvo i kitus pokalbiu forumus panasius kaip ir SM ir zinok istrine moderatoriai.Tai neaisku ar pas jus nebutu toks pat dalykas
As uzklausiu moderatoriu vieno puslapio, kurio nare esu.
Prisidedam prie stebuklo Sėkmiuko Jums dideliausio
Man irgi norisi prisidėti ne vieną kartą, o kai tik atsiranda keli laisvi pinigėliai. Nors ir po nedaug, bet vis geriau kilniam tikslui išleisti, nei kokioj kavinėj
Na va, vėl pajudėjo reikalai
Kažin, kiek šiai dienai tų pinigėlių įplaukę? Gal pasistūmėjom į priekį dar šiek tiek?
Nu merginos parasiau laiskeli Norvegijos nevaisingumo asociacijai "ønskebarn".Belieka laukti greito ir teigiamo atsakymo
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 24, 14:54)
Nu merginos parasiau laiskeli Norvegijos nevaisingumo asociacijai "ønskebarn".Belieka laukti greito ir teigiamo atsakymo
būtų labai šaunu, laikome kumščius...