QUOTE(Fliaske @ 2012 10 12, 13:34)
Kukliai, bet ir mes prisidedam prie tavo svajonės
Anąkart pro ašaras skaičiau ir tikėjau, kad jums pavyks (pati buvau po savaiminio persileidimo), tačiau dabar su didžiuliu džiaugsmu siunčiu jums patį tikriausią virusiuką!! Stiprybės jum, šįkart TIKRAi turi pavykti.
Anąkart pro ašaras skaičiau ir tikėjau, kad jums pavyks (pati buvau po savaiminio persileidimo), tačiau dabar su didžiuliu džiaugsmu siunčiu jums patį tikriausią virusiuką!! Stiprybės jum, šįkart TIKRAi turi pavykti.
Fliaske,aciu labai Kaip suprantu tu esi Oi,tikrai su mielu noru pasiimu virusiuka As labai tikiuosi,kad sis kartas bus tikrai TAS.Gydytoja kita,visai kitaip analizuoja kiekviena detale,tyrimus,taiko kita schema,pagaliau embriologe irgi bus gera.Tad labai tikiu,kad sis kartas bus musu sekmes ir laimes kartas.Nors tik viena dalyko nesuvokiu,kaip atsikratyti baimes.man smugis buvo nerealus kai praradau maziukus,nezinau gal viskas kitaip dar butu buve jei ne tiek laiko nesiota,jei vienas is ju nebutu iskrites tiesiog is manes ir as juk ji maciau vis tukstanti kartu permastau kas buvo ne taip.Labai bijau kad gali pasikartoti tas pats,bet tuo paciu stengiuosi save nuteikti kad viskas si kart bus gerai,kad pastosiu ir isnesiosiu musu sstebukliuka.Juk negali pastoviai buti tik juoda gyvenimo juosta.Zinai,per si isbandyma supratau viena-geriau suzinot neigiama HCG rezultata nei dziaugtis ir paskui prarasti.Man skaudu iki siol,bet as tikiu kad mazutis kuris mano smegenyse,sirdyje,kiekvienoj mano lastelej ir mano sapnuose-tikrai bus,jis gims ir busime visi laimingi ir Duok Dieve kad sveiki.
ACIU LABAI VISOMS KAD PO KRUOPELYTE,PO KRUOPELYTE BET AUKOJAT MUSU SEIMAI IR TUO PACIU ACIU JUMS UZ TIKEJIMA,LINKEJIMUS IR NEREALU PALAIKYMA.
Asmeniskai noriu padekoti T.P.KEBRIOKST nes siai mergaitei ir taip darbu per akis,vaikutis glaudzias ir mamytes reikia,bet ji randa laiko ir paraso.Aciu TAU LABAI
Mergaites sveikatos Jums,sekmes ir Dieviskos globos.