Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

QUOTE(Fliaske @ 2012 10 12, 13:34)
Kukliai, bet ir mes prisidedam prie tavo svajonės  4u.gif
Anąkart pro ašaras skaičiau ir tikėjau, kad jums pavyks (pati buvau po savaiminio persileidimo), tačiau dabar su didžiuliu džiaugsmu siunčiu jums patį tikriausią virusiuką!! Stiprybės jum, šįkart TIKRAi turi pavykti. wub.gif

Fliaske,aciu labai 4u.gif Kaip suprantu tu esi nestuke.gif wub.gif Oi,tikrai su mielu noru pasiimu virusiuka wub.gif As labai tikiuosi,kad sis kartas bus tikrai TAS.Gydytoja kita,visai kitaip analizuoja kiekviena detale,tyrimus,taiko kita schema,pagaliau embriologe irgi bus gera.Tad labai tikiu,kad sis kartas bus musu sekmes ir laimes kartas.Nors tik viena dalyko nesuvokiu,kaip atsikratyti baimes.man smugis buvo nerealus kai praradau maziukus,nezinau gal viskas kitaip dar butu buve jei ne tiek laiko nesiota,jei vienas is ju nebutu iskrites tiesiog is manes ir as juk ji maciau verysad.gif vis tukstanti kartu permastau kas buvo ne taip.Labai bijau kad gali pasikartoti tas pats,bet tuo paciu stengiuosi save nuteikti kad viskas si kart bus gerai,kad pastosiu ir isnesiosiu musu sstebukliuka.Juk negali pastoviai buti tik juoda gyvenimo juosta.Zinai,per si isbandyma supratau viena-geriau suzinot neigiama HCG rezultata nei dziaugtis ir paskui prarasti.Man skaudu iki siol,bet as tikiu kad mazutis kuris mano smegenyse,sirdyje,kiekvienoj mano lastelej ir mano sapnuose-tikrai bus,jis gims ir busime visi laimingi ir Duok Dieve kad sveiki.
ACIU LABAI VISOMS KAD PO KRUOPELYTE,PO KRUOPELYTE BET AUKOJAT MUSU SEIMAI IR TUO PACIU ACIU JUMS UZ TIKEJIMA,LINKEJIMUS IR NEREALU PALAIKYMA.
Asmeniskai noriu padekoti T.P.KEBRIOKST nes siai mergaitei ir taip darbu per akis,vaikutis glaudzias ir mamytes reikia,bet ji randa laiko ir paraso.Aciu TAU LABAI wub.gif
Mergaites sveikatos Jums,sekmes ir Dieviskos globos.
Atsakyti
Afrodite,tikrai nereikia man dekoti...laiko tikrai ne marios,nu bet zinai,del gero tikslo randi minutele ar kita.Bele padetu 4u.gif
Atsakyti
Mažas lašelis didelės svajonės išsipildymui 4u.gif

P.S. Neturiu su Jūsų skyreliu nieko bendro, bet čia yra vienas žmogus, už kurį labai sergu. Tai va, įlendu vis pasicekavinti, kaip jai sekasi, užėjau ir čia. Ir nesusilaikiau. Sėkmės didelės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nedaug,bet isvisos sirdies prisidejom prie tavo svajones Afrodite 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,Euromergele atsiunte paskutinius skaiciukus smile.gif
Taigi siai dienai turime 6676,85,VA apmokejo dvi konsultacijas su skirtingom procedurom 120+375 Lt,tai lieka is viso 6181,85 bigsmile.gif
Atsakyti
Prisideda ir mūsų šeima lašeliu, prie jūsų svajonės išsipildymo wub.gif wub.gif . Didelės sėkmės jums 4u.gif , palaikysime iki laimingos pabaigos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2012 10 16, 14:57)
Prisideda ir mūsų šeima lašeliu, prie jūsų svajonės išsipildymo  wub.gif  wub.gif . Didelės sėkmės jums  4u.gif , palaikysime iki laimingos pabaigos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Aciu Jums visoms,litas prie lito ir tikiuosi kad surinksime reikiama suma thumbup.gif Aciu uz gerasirdiskuma,palinkejimus ir virusiukus kuriuos ikvepiu,isimenu ir kaip tik begaliu stengiuosi pasisavinti,kad tik mano maziukas kuris tikrai tikiu kad bus,tvirtai ir stipriai isikybtu i mano iscias wub.gif Nesvarbu vienas du ar trys ju bus-svabiausia kad tik isnesiociau ir pagimdiciau wub.gif Kazkaip baime kaip kokia rakstis tam tikru metu primena apie mano nesekme ir praradima mano maziuku,meldziu Dievo kad daugiau tai nebesikartotu blush2.gif
Aciu labai T.P,KEBERIOKST,juk kiekviena savaite vis suzinom kiek pinigeliu itekejo i taip renkama suma.Atrodo liko nedaug virs 5500-bet realiai ziurint dar daug,bet as zinau ir tikiu kad vistiek mes surinksime ta suma,mes irgi su vyru suspaude viska kad tik surinkt patiems nors kiek pinigeliu,nes kaip bebutu laikas spaudzia,liga apie save randus palieka ax.gif
ACIU JUMS VISOMS IR LINKIU KAD GREICIAU SULAUKTUMET SAVO SEBUKLIUKO,SVEIKUCIO-O AUGINANCIOMS STEBUKLIUKUS LINKIU KAD JIE AUGTU SMAGUS IR SVEIKUCIAI wub.gif
Silto ir grazaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
Susidare ispudys, kad aktyvumas si karta nebe toks didelis kaip praeita....Tikiu, kad po truputi subyres reikiama suma, kaip kad aukso kapeikytes i aukso puoda...
Ar yra kokia data iki , kurios turi suspeti?
Atsakyti
Dalele sirdies ir finansine ir nuo musu seimos, labai linkiu, kad pasisektu. musu maziukai uzgime praktiskai kartu, savaites skirtumu, stebejau visa istorija, pergyvenau ir liudejau kartu. Nors ir isnesiojau daugiau, deja ir musu leliukas iskeliavo i dangu, tad labai labai linkiu, kad to skausmo jums daugiau nebetektu patirti, laikysim stiprius kumscius.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 22, 15:41)
Susidare ispudys, kad aktyvumas si karta nebe toks didelis kaip praeita....Tikiu, kad po truputi subyres reikiama suma, kaip kad aukso kapeikytes i aukso puoda...
Ar yra kokia data iki , kurios turi suspeti?

Tap,Pepe aktyvumas labai sumazejo.Bet nera ko noreti,mergaites pasyvesnes,be to praeita karta Vaisingumo Asociacija savo tinklapyje skelbe sia istorija ir net Facebook tinklapyje buvo istorija.Dabar liko tik tik cia.
Bet as vistiek labai dekinga mergaitems kurios nors ir 5 lt.paaukoja man.Aciu labai.
O data siaip idomus dalykas...reikia surinkti iki Kaledu,bet matau kad cia be sansu.
Nenoriu kad galvotumet kad mes patys nieko nedarome,tikrai darome,stengiames taupyti,einam pas verslininkus ir seimuno atstovus-tik zinot-vieni pasako ok,duokit pervesim ar uzteks tiek ir tiek ir spyga gauni,o kiti tiesiai pasako kad ne,cia ne pasalpos skyrius.Zodziu ko mes neisgirstame doh.gif Toks jausmas kad daraisi IVF tai darai pries valstybe nusikaltima verysad.gif
Zodziu,mes ne tik Jusu prasom padeti bet ir patys prasom ir ieskom galimybiu.
TIKIUOSI NIEKO SIAIS ZODZIAIS NEIZEIDZIAU-JEI IZEIDZIAU IS ANKSTO ATSIPRASAU.
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2012 10 22, 17:12)
Dalele sirdies ir finansine ir nuo musu seimos, labai linkiu, kad pasisektu. musu maziukai uzgime praktiskai kartu, savaites skirtumu, stebejau visa istorija, pergyvenau ir liudejau kartu. Nors ir isnesiojau daugiau, deja ir musu leliukas iskeliavo i dangu, tad labai labai linkiu, kad to skausmo jums daugiau nebetektu patirti, laikysim stiprius kumscius.

Sveikute,
Aciu labai uz abipuse parama. wub.gif Paskaicius tavo istorija,asaros rieda-as cia nematau jokios prasmes,jokios teisybes.Labai jus uzjauciu console.gif O kaip dabar laikotes?Ar jau atsigavai po smugio? kokie tolesni planai? Idomu,nes musu likimai matai kaip persipyne,tik gaila kad taip liudna.
Bet labai tikiu,kad mes turim sansa ir su Naujais Metais ateis Stebuklingos zinios wub.gif Aciu Jums dar karta.
Tikiuosi,kad Laura Remeikiene nesupyks,bet noriu padekot jums ir mana jusu gerumas beribis, begalinis.Lai saugo Jus Dievulis ir jusu artimuosius.ACIU wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=_B5-mf_jCr8
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 10 22, 07:42)
Tap,Pepe aktyvumas labai sumazejo.Bet nera ko noreti,mergaites pasyvesnes,be to praeita karta Vaisingumo Asociacija savo tinklapyje skelbe sia istorija ir net Facebook tinklapyje buvo istorija.

Gal as cia ir durnai nuskambesiu blush2.gif Tu alglu kalbos mokytoja esi? Gal noretum savo istorija angliskai parasyti? Ideciau i norvegiska foruma, gal kas noretu prisideti.
O facebooke nuorodas galim ir mes SM nares irgi ideti mirksiukas.gif Gal kokie draugai, draugu draugai bus donus???
Cia tik siaip pamastymui, tai nieko juk nekainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Pepe, sauni ideja thumbup.gif

As dar pakartosiu pavedima, bet laukiu pajamu, saskaita tuscia blush2.gif bet manau, senbuves po kelis kartus pervesim, dar gal va rasim kitu kontaktu ir iki Kaledu kaip nors... wub.gif
Papildyta:
Beje, jei Afroditei del kazkokios priezasties nesinori versti, as galiu isversti 4u.gif
Atsakyti