Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

Mes ir prisidedame prie didelio stebukliuko nestuke.gif nors maza kruopelyte...Sekmes Jums...
Atsakyti
Prisidejom mes ir si karta 4u.gif Sekmes jum einant uzsibrezto tikslo 4u.gif Palinkesiu kuo greiciau pereiti pas nestukes nestuke.gif ir paskui save issivesti mus likusias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 11, 10:30)
Prisidejom mes ir si karta 4u.gif Sekmes jum einant uzsibrezto tikslo 4u.gif Palinkesiu kuo greiciau pereiti pas nestukes nestuke.gif ir paskui save issivesti mus likusias wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Labai labai aciu visoms kurios paaukojate man,mano seimai-Dieve kaip jums dekui. Pepiuk,issivesciau as visas mergytes kuo greiciau pas nestukes ir pati iseiciau su malonumu,taciau viskas vyksta labai pasyviai ir matyt ne greit...negreit...
Taciau labai imu visus virusiukus ir vistiek tikiu kad liksiu nestuke.gif ir issivesiu ne tik tave bet ir kitas mergaites.Beje,perziurejau-nezinau gal sutapimas,o gal ne-tos kurios paaukojo praeita akcija jau dauguma laukias thumbup.gif o kitos sekmingai pagimde thumbup.gif Tad labai tikiu kad mano maldos isgirstos,o geras poelgis ateina ir kitam geruoju 4u.gif
Labai aciu visoms ir sekmes,sveikatos ir stebuklo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 10 11, 13:18)
Beje,perziurejau-nezinau gal sutapimas,o gal ne-tos kurios paaukojo praeita akcija jau dauguma laukias thumbup.gif o kitos sekmingai pagimde thumbup.gif Tad labai tikiu kad mano maldos isgirstos,o geras poelgis ateina ir kitam geruoju 4u.gif
Labai aciu visoms ir sekmes,sveikatos ir stebuklo thumbup.gif  wub.gif

Afrodite, tiesa tu sakai 4u.gif

Kaip jau kazkurioje temuteje sakiau, paaukokim siek tiek savanaudiskais tikslais blush2.gif juk D mato ir uz gerus darbus atlygina.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 10 11, 13:18)
.Beje,perziurejau-nezinau gal sutapimas,o gal ne-tos kurios paaukojo praeita akcija jau dauguma laukias thumbup.gif o kitos sekmingai pagimde thumbup.gif Tad labai tikiu kad mano maldos isgirstos,o geras poelgis ateina ir kitam geruoju 4u.gif
Labai aciu visoms ir sekmes,sveikatos ir stebuklo thumbup.gif  wub.gif

Labai neskaniai nuskambejo mergaiciu,imanciu paskolas ivf'ui,atzvilgiu......
sekmes tau,Afrodite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morita @ 2012 10 11, 15:59)

Morita,nieko nenoriu iskaudinti-tik parasiau kaip pastebejima,ir pasakiau kad gal sutapimas nezinau bet pamaciau kad nemazai is tu mergyciu laukiasi,o kitos net stebuklingai pastojo naturaliai.As nieko netvirtinau.
As esu dekinga visoms kas padeda man. Bet nezeminu kitu,tiesiog pasakiau savo mintis ir netvirtinu kad tai yra desninga ar pan.
Blogai gavosi,kad jus manot jog as jums cia "pipirus ar kita neskanuma"pakisu.
As parasiau kad maldos padejo- uz kiekviena mergaite,nesvarbu ji galejo paaukoti ar negalejo paaukoti,ar nenorejo-bet uz visas visada meldziuosi ir prasau,kad sv.Mergele Marija neliktu abejinga musu skyrelio merginoms.Visada perskaitau prasyma visu Nesulaukianciu gandru mergaiciu vardu malda kad tie maziukai stebukliukai pagaliau ateitu pas mus.
Todel net parasiau kad meldziuosi uz kiekviena nestuke,laukiancia savo HCG,pradedancia stimuliacija ir tik planuojancia. Neslepsiu kad prasau kad ir man pasisektu susilaukti stebuklo.
Sekmes ir tau Morita ir kitoms-ir tai sakau be pagiezos,pavydo,pykcio.Tiesiog aplink uztenka piktu,pavydziu,negeru zmoniu-norisi kad cia tokioj temoj vyrautu geris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 11 spalio 2012 - 15:43
QUOTE(Morita @ 2012 10 11, 03:59)

Manau svarbiausia yra geras rezultatas, musu atveju tapti nestuke.gif ...o ne budai, kaip mes to siekiam....Kiekvienas tai daro pagal savo galimybes....ir taip cia niuru...neskaudinkim viena kitos dar labiau....nereikia kandziotis ar nuodus palikineti....randu pas mus ir taip yra pakankamai pas kekviena sioje srityje...
Dziaukimes viena kitos sekme, palaikykimes viena kita einant mazais zingsneliais i prieki...taip juk gyventi mieliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 11 spalio 2012 - 15:47
Afrodite,prisidejau pirma karta prisidesiu ir dabar:) tik truputeli veliau kita savaitele.ir patys nuosidziausi linkejimai tau ir tavo seimai. 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu su didziausiais linkejimais ir malda!
Atsakyti
Afrodite prisidedame ir mes tikimes ir linkime tik geriausiu rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 11, 16:42)
Manau svarbiausia yra geras rezultatas, musu atveju tapti nestuke.gif ...o ne budai, kaip mes to siekiam....Kiekvienas tai daro pagal savo galimybes....ir taip cia niuru...neskaudinkim viena kitos dar labiau....nereikia kandziotis ar nuodus palikineti....randu pas mus ir taip yra pakankamai pas kekviena sioje srityje...
Dziaukimes viena kitos sekme, palaikykimes viena kita einant mazais zingsneliais i prieki...taip juk gyventi mieliau...

drinks_cheers.gif kartais juk galima ir patyleti...
Atsakyti
Kukliai, bet ir mes prisidedam prie tavo svajonės 4u.gif
Anąkart pro ašaras skaičiau ir tikėjau, kad jums pavyks (pati buvau po savaiminio persileidimo), tačiau dabar su didžiuliu džiaugsmu siunčiu jums patį tikriausią virusiuką!! Stiprybės jum, šįkart TIKRAi turi pavykti. wub.gif
Atsakyti