Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

geriausi linkejimai ir prisidejom kiek galejom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Afrodite palaikau tave tik mintimis,si karta prisideti nebegaliu unsure.gif ,bet linkiu tavo seimai pagaliau sulaukti stebuklo wub.gif
Atsakyti
Afrodite 4u.gif
Musu seima taip pat prisideda prie Jusu svajones wub.gif
Ir dar su 14 savaiciu virusiuku 2.gif wub.gif
Niekada nesustokite eiti i savo tiksla wub.gif koks sunkus ir ilgas bebutu kelias wub.gif
Pirmo laukem 10 metu ... kai planavome antra du kartus is eiles turejau nesivystanti nestuma...
Mums pavyko wub.gif pavyks ir Jusu seimai 4u.gif neturiu jokiu abejoniu wub.gif Tik reikai TIKETI... Tiketi visa savo esybe wub.gif Tiketi, kad maziukas jau jus pasirinko, ir reikai siek tiek laiko ateiti jam i Jusu gyvenima wub.gif Berods Zarskaus knygoje "Gimimo slepinys" parasyta, kad dar iki pradejimo,jau yra kudikio sielos kontaktas su tevais... ta rysi isduoda,begalinis beprotiskas tevu noras susilaukti kudikio wub.gif Kai buvo labai sunku, kaip bebutu keista man padejo knyga "Jusu pasamones galia" – Joseph Murph
ta prasme, aprasytas vizualizacijos metodas ir ne vien ...rekomenduoju smile.gif
Sekmes wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 10 05, 15:39)
Afrodite 4u.gif
Musu seima taip pat prisideda prie Jusu svajones wub.gif
Ir dar su 14 savaiciu virusiuku 2.gif  wub.gif
Niekada nesustokite eiti i savo tiksla  wub.gif koks sunkus ir ilgas bebutu kelias wub.gif
Pirmo laukem 10 metu ... kai planavome antra du kartus is eiles turejau nesivystanti nestuma...
Mums pavyko wub.gif pavyks ir Jusu seimai 4u.gif  neturiu jokiu abejoniu wub.gif Tik reikai TIKETI... Tiketi visa savo esybe wub.gif Tiketi, kad maziukas jau jus pasirinko, ir reikai siek tiek laiko ateiti jam i Jusu gyvenima wub.gif  Berods Zarskaus knygoje "Gimimo slepinys" parasyta, kad dar iki pradejimo,jau yra kudikio sielos kontaktas su tevais... ta rysi isduoda,begalinis beprotiskas tevu noras susilaukti kudikio wub.gif  Kai buvo labai sunku, kaip bebutu keista man padejo knyga "Jusu pasamones galia" – Joseph Murph
ta prasme, aprasytas vizualizacijos metodas ir ne vien ...rekomenduoju smile.gif
Sekmes wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Po kiekvieno parasymo,kad prisidejo prie musu svajones-as pravirkstu ir esu ne tik as,bet ir mano vyras be galo dekingi. Zodziai dekingumo neisreiksi-bet jis toks didziulis,visada paprasau kad Ausciausiasis nepamirstu tokiu zmoniu kaip jums;gerasirdziu,empatisku ir tiesiog Zmoniu is didziosios raides.Aciu Jums visiems,kad prisidedate prie sios paramos,kad palaikote mintimis ir padeda man -o pagalbos man labai reikia.
Rasau dabar ir asaros rieda upeliais,kad gyvename tokioj salyje kur niekam niekas nesvarbu.Pyktis ima,kai sneka kad gimstamumas mazeja-o kode jie nepadeda kelti to gimstamumo-mums kurioms tenka labai daug ko atsisakyti kad pasiekti pagaliau savo svajos,stebuklo.Seimoms,kurios turi viena vaikuti ir be galo troksta antro-bet viska apmaste,deja nuleidzia rankas arba isvyksta kitur.Atleiskit,gal nesutaps musu nuomones.As esu subjektyvi,nes aplink matau zmoniu kurie gali tureti vaikuciu,bet pas mus "labai geros algos" ir "normalus mokesciai ir kainos" doh.gif kalbu ne i tema,atleiskit.
Vakar buvau vizitui pas O.K. nors ovuliacinis testukas roderyskius du II bet nera dominuojancio folikulo.Aiskino,kad buna pas moteris ten tie hormonai kazkaip sukyla ypac LH bet ovuliacijos nera.Na,neatpasakosiu jos zodziais.
Paeme vakar onkocitologini tepineli.Dabar lauksiu atsakymo su tokiu nerimu....anksciau kai darydavausi onkocitologinius tai net pamirsdavau kad dariausi,iki sios nelaimes.
Apkalbejome operacija ir biopsija kuria reikia padaryti,nes ir O.K. neramina labai kad veziniu lasteliu yra polinkis i endocervikalines liaukas.Nesuprantu to taip,kad galeciau isaiskinti jums,bet jau nebe pirmas gydytojas i tai ziuri su nerimu ir to neslepia.Pamenu pats pirmas kuris pasake kad tai labai negerai buvo Treisas.Ech..Bet zinot,kas padeda -tikejimas kad vistiek as ne tik pastosiu bet ir pagimdysiu maza bet realiai didziuli stebukla wub.gif Ne tik O.K. sake kad mano sansai jei pastosiu ir pagimdysiu,padideja pasveikti.Kaip minejau man tai sake jau ne vienas gydytojas.Todel su tokia energija siekiame to tikslo..nenoriu sakyti kad nebijau..baisu,bet tikiu kad as pagysiu ir tikrai susilauksiu maziuko.
Aciu visoms,kas man padeda-esme ne tik tai kad as viena vaika turiu,esme tame kad musu svajone pasirodo yra net didziule galimybe buti man sveikai ir kad galeciau toliau gyventi ir dziuginti aplinkinius,dirbti ir kurti,mokyti vaikus -nes tikiuosi kad mano suteiktos zinios nors truputi prisides ir prie ju geroves,prie ju karjeros.
Is sielos gelmiu jums tariu ACIU uz teise buti,o ne egzistuoti. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ačiū visoms,kurios aukojate ir padedate musu svajonei.Jau žinau kiek reikės man tiksliai pinigėlių.Tad viską surašau ir Jums čia;
IVF (ICSI) 6800lt.
Blastocistos 1600lt.
Konsultacijoms -1000lt.
Tyrimai- 300lt.
Šaldymas -2000lt.

Tad iš viso reikia 11.700lt. Vaistai neįtraukti todėl,kad mes patys susipirksime visus vaistus reikalingus IVF ir po jo.Tyrimai kuriuos reiks atlikti neskubiai,pasidarysime irgi patys.
Tad truksta dar 6416.67 4u.gif
Ačiū Jums visoms už viltį,skleidžiamą gerumą ir tikėjimą. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 08 spalio 2012 - 12:29
Pamiršau visai pasakyti,kad mes us Euromergele kalbėjomes,kad iš paramos pinigėlių bus apmokami ir dabartiniai vizitai pas O.K. Pirmą vizitą VA apmokėjo,o antrą jau sakiau Euromergelei kad apmokėsime mes patys,tačiau gavosi taip kad kai nuvaziavome,popieriai jau buvo suruošti ir po pokalbio su gydytoja,kai pasakiau kad mes apmokėsime šį kart-ji pasakė kad jau saskaita faktura suruosta ir issiusta VA.Todel as is tos sumos kuria jau turime atemiau 375lt.(konsultacija,echoskopija, šlapių terpių tyrimas,tepinėlio paėmimas.)
Rašau,kad Jus būtumet irgi informuotos,kodėl tokia suma ir pan.
Grazios dienos ir bukit palaimintos 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, kaip ir per pirma akcija, taip ir dabar prisidedame prie jusu svajones 4u.gif Linkim kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labai labai linkiu, kad kitais metais ant jusu ranku krykstautu leliukas/-ai, kurio/-iu jau sitaip seniai laukiat wub.gif 4u.gif Tikiu jusu sekme 4u.gif
Atsakyti
As tiesiog neturiu zodziu,nebesitikejau kad atsiras dar zmoniu norinciu mums padeti antra akrt,kiti gal ir pirma .aciuks.gif :aciuks:Neturiu zodziu,esu sujaudinta iki sirdies gelmiu. cray.gif oro_buckis.gif Dar kartą AČIŪ visiems, ir kiekvienam asmeniškai, už tą parodytą dėmesį - jis tikrai sušildo! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif wub.gif
Bent dalelę šilumos taip norisi patalpinti ir čia smile.gif
user posted image
Atsakyti
Visa širdim su tavim ir tavo svajone wub.gif - siunčiam nors mažą trupinėlį nuo mūsų šeimos su dideliu virusiuku! Tegu kuo greičiau tavo įsčiose ima plakti maža širdelė/ės wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pranesu,kad siai dienai turime 6034,93 suaukotu pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
Nors labai nedaug, bet su geriausiais linkėjimais!!! Laikom kumštukus už Jūsų šeimos sėkmę drinks_cheers.gif
Atsakyti