Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

Su geriausiais linkėjimais 4u.gif
Atsakyti
prisidedu su malda, kad tai butu jusu svajones issipildymas 4u.gif
Atsakyti
ir si karta prisidejome, kiek galejome blush2.gif
melsimes uz Jusu seima user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 29 rugsėjo 2012 - 08:20
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 09 29, 09:19)
ir si karta prisidejome, kiek galejome  blush2.gif
melsimes uz Jusu seima user posted image

Nuosirdus Aciu Jums uz dar viena parama musu seimai ir uz maldas wub.gif Lai saugo visas jus angelas sargas ir sveikatos nepagaili 4u.gif
Atsakyti
Lauksim visos kartu su tavim Afrodite ir sulauksim wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 10 01, 12:36)
Lauksim visos kartu su tavim Afrodite ir sulauksim  wub.gif

Dabar laukiu ir meldziuosi uz tavo stebukliukus ir ju sirdeles wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip ir praeita kart,taip ir sita-as prisiduodu naujienomis.Daremes su vyru tyrimus nevaisingumo autoantikuniu-taigi atejo atsakymai neigiami.Neturime mes tu autoantikuniu.
Tai sekantis zingsnis bus skambutis imunologui ir ziuresiu ka sakys g.gif
pas Odeta Kazlauskiene vaziuosiu jau si penktadieni.Nori ji paziureti kokie mano reikalai 12 c.d. ir paiims citologini.Bet pradedu mastyti kad ka darytis su histeroskopija g.gif nezinau kiek laiko ji tinka iki IVF,nes O.K. nori iskart po jos pradeti diferelinu slopinima doh.gif
Tai tokios naujienos 4u.gif
Aciu visoms Jums ir jusu seimai,artimiesiems ir draugams.Aciu uz stebuklinga galimybe kuria galbut galesim pasinaudoti.Dekui 4u.gif
Atsakyti
Afrodite 4u.gif mes su tavimi, viskas bus gerai si karta - maldos bus isklausytos, as tikiu!
Atsakyti
Labas,

gavau nuo Euromergeles ziniu,kad siai diena suaukota 820.20 lt. Viso turime 5658,33 LT .Judame i prieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 10 02, 12:50)
Labas,

gavau nuo Euromergeles ziniu,kad siai diena suaukota 820.20 lt. Viso turime 5658,33 LT .Judame i prieki smile.gif

Nuosirdus aciu visoms kurios paaukojo musu seimai,musu svajonei ir siai kovai. Aciu Jums,kad net jei manes nepazystate gyvai,bet turedamos jautria sirdy bei atjauta kito zmogaus nesekmems pasidalinate nors ir trupuciu.
Aciu jums uz geruma ir zmogiskuma,aciu kad padedate musu seimai.Lai pildosi Jusu svajos,lai laime ir sveikata neaplenkia jusu namu wub.gif
Atsakyti
Afrodite, sirdele, tikiuosi, kad nesupyksi, kad isdestysiu cia savo pamastymus.
Pries aukojant antra karta kilo vidinis klausimas: o kodel butent Afroditei, jei ji jau turejo viena sansa? Juk jei taip visi tikejo, meldesi ir nepavyko, gal tai zenklas ir t.t. BET. O kaip mes ziurime pacios i savo nevaisinguma?.. Jei mums nepavyksta is pirmo karto? Ar nuleidziame rankas ir nusprendziame, kad tai nebeverta tokiu investiciju? Man nepavyko. Bet as neplanuoju nuleisti ranku. Tai kokia as teise turiu nesuteikti sanso Afroditei?.. Tik tokia pacia, kaip nesuteikti sanso sau. Tai kaip, ar pasiruose atsisakyti SAVO sanso?..
P.S. Nieko nenoriu izeist ar iskaudint. Tai tik mano pamastymai, mano subjektyvi nuomone.
Atsakyti
Afrodite 4u.gif

Dalele ir nuo musu seimos 4u.gif Tavo svajones isipildymui 4u.gif wub.gif
Atsakyti