Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 01 09, 13:24)
Aciu visoms uz grazius palinkejimus-as per diena juos skaitau vis kelis kartus,ypac kai atrodo kad visas pasaulis tik juodas ir asaros nori riedeti bet lyg gumulas uzstriges gerkleje.Jus nuostabios wub.gif Tikiuosi,kad sie metai bus puikus 4u.gif
Rota,kaip noreciau suzinoti paslapti kaip apsikresti nestukiniu virusiuku-tad tikiuosi kad tas APCYYYYY pasieks mane ir nezinau ka paaukociau kad tik ateiciau i jusu skyreli kaip nauja pamaina ir aisku,noreciau su savim atsivesti dar ir daugiau mergaiciu is IVF ir net tik temutes wub.gif Bandau tiket stebuklais 4u.gif
ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JUMS 4u.gif

Stebuklais reikia tikėti, net kai niekuo nebesinori tikėti....

Ir aš linkiu nuostabau stebuklo po širdim. Irgi apčy wub.gif

Sėkmės, mieloji, ir tvirtybės, kantrybės ir sielos ramybės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 09 sausio 2013 - 12:48
Afrodite, suprantu, kad nenori pasakoti, bet taip širdele suskausta skaitant tavo liūdnas žinutes... Kada situacija paaiškės, kada galėsi ramiai atsipūsti?
Nenusimink, laikykis, turi daug tave palaikančiu, tu tikrai tapsi nestuke.gif
Atsakyti
Svarbiausia tikejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 01 04, 12:33)
Gavau zinute is Euromergeles,kad sitam Afrodites IVF pinigeliu uztenka,taigi akcija stabdoma ir prasome pinigeliu nebeaukoti.Laikome kumscius uz sekmingai eiga ir superini finala wub.gif

Afrodite, mergyt, laikau kumščius už tave, kad tik viskas būtų gerai ir D pagaliau atsiųstų taip laukiamą stebukliuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linneliss @ 2013 01 09, 13:52)
Afrodite, suprantu, kad nenori pasakoti, bet taip širdele suskausta skaitant tavo liūdnas žinutes... Kada situacija paaiškės, kada galėsi ramiai atsipūsti?
Nenusimink, laikykis, turi daug tave palaikančiu, tu tikrai tapsi  nestuke.gif

Labutis 4u.gif
Aciu labai visoms palaikancioms 4u.gif Oh,Linnelisss man irgi sirdele senai skauda,bet vis ruseno mazute viltis...Jau rytoj vakare situacija bus aiski ir esu isitikinusi jau 99 proc.kad ji ne musu naudai.
Bet nieko nepadarysi,stebuklu buna bet matyt mums nelaikas..o gal nenusipelnem..Taciau jau stebuklas tai,kad turejom dar viena sansa,visu jusu deka bandyti.Jus padarete nerealu dalyka-jus nuostabios,stengemes ir mudu ir negaliu ne vienu blogu zodziu pamineti O.K. tiesiog gal schema pavede ar nezinau kas-bet ne visada norai,maldos,pastangos buna ivertintos.
As tik noriu visom visoms jums padekoti uz pagalba musu seimai,uz palaikyma,uz gerbima ir neklausinejima kada kas vyksta,uz maldas ir nestukinius virusiukus-cia sarasa galetu rasyti kiek reiktu jums padekoti.Aciu Jums-ir pliusas,kad sios akcijos deka mes suradom ir pamatem kas tikri musu palaikytojai ir draugai 4u.gif
Mergaites,nuosirdziai linkiu Jums viso ko geriausio,kad sirdelese butu laimes daug,kad pasiektu jus kuo greiciau stebukliukai,sveikatos jums ir artimiesiems ir aisku pinigeliu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 01 13, 11:05)
Labutis 4u.gif
Aciu labai visoms palaikancioms 4u.gif Oh,Linnelisss man irgi sirdele senai skauda,bet vis ruseno

o gal dar ne viskas prarasta?viskas bus gerai.laikau ir toliau kumscius uz jusu seima 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, as irgi dar turiu vilti ir tikiu tuo 1 % 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stebuklu tikrai buna, tik reikia tuo tiketi 4u.gif Stiprybes Jusu seimai!
Atsakyti
Afrodite, stipriai stipriai spaudziu kumstuksu kad viskas butu gerai!!! 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, laikykites, tikekim stebuklais 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, musu seima su Jumis wub.gif tikekime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 14 sausio 2013 - 13:07
Sveikutes mergytes 4u.gif
Aciu uz kumstukus,palaikyma ir sukryziuotas kojas ir rankas.Deja,bet nei vienas testukas nemelavo sad.gif Nestumo nera.HCG 1.5-truksta zodziu,minciu..dreba rankos..juk tiek vilciu.Na,dabar belieka tik O.K. pranesti HCG ir mano IVF baigiasi.Manau teks imti atostogas nuo visko.Dieve,kaip gaila...kaip sunku ir neteisinga...soriukas,neturiu zodziu..sunku rasyt.Aciu visoms uz palaikyma.Jus nuostabios,gaila tik kad skaiciai ne tokie kokiu visi troskom angel_sadangel.gif cray.gif
Atsakyti
Afrodite, sunkus jums laikas. Suprantu, nepaguos tai, kad kitiems nutinka kurkas didesniu nelaimiu... bet laikykites su vyru vienas kito - jus jau turite seima, mylekite ir vertinkite vienas kita, dziaukites tuo, ka gyvenimas duoda, ir perdaug neuzstrikite ties praradimais, galbut sekme aplankys tuomet, kai jos tiesiog nelauksite. To linkiu is visos sirdies :*
P.S. dabar turi rupintis tik savimi, savo fizine ir dvasine sveikata, asaromis nieko nepakeisi. Tai sakau ir sau paciai, nes isgyvenu taip pat netekciu ir nevilciu laikotarpi. Laikykis!
Atsakyti