Afrodite, mazu laseliu prisidedu prie akcijos. linkiu dideliausios sekmes. tikiu, kad sioje temoje mes visos skaitysime tavo sekmes istorija
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 12 20, 15:05)
todel,po visko stengiames apsaugoti si laikotarpi.Labai tikiuosi jusu supratimo.
Afrodite, tu MAMA, tu geriausiai žinai ir jauti, ką sakyti reikia, ko - ne..
Su visa šeima tyliai laikysime kumščius už Jūsų šeimą ir tikėsimės stebuklo Kai tiek širdžių tiki, viskas pavyks Mes tuo tikim, tikėkit ir Jūs! Sėkmės, ištvermės ir stebuklo Juk šis laikotarpis - pats parankaiusias svajonių išsipildymui...
Afrodite Jums pavyks, tikekite tuo
Afrodite, linkiu didžiausio troškimo išsipildymo- kūdikėlio. Tu nuostabių akimirkų: pirmos echoskopijos kai pamatysi mažą taškiuką ir žinosi, kad nuo šiol pasaulis pasikeis, pirmų judesiukų ir to nuostabaus jausmo kai mažas žmogutis ateis į šį pasaulį, vyro ašarų ir begalinio džiaugsmo. Aš tikiu, kad jums tikrai pasiseks ir to nuoširdžiai meldžiu.
Žinau tokį burtą pabandykite, gal padės įgauti daugiau vidinės ramybės. Nueikite į bažnyčia ir užtekite žvakelę prie mergelės Marijos altorėlio, nesu pamaldi, bet man tikrai padėjo nors žvakelę uždegė mano mama...
Pozityvių minčių ir tik gerų emocijų, o pinigėlius manau tikrai pavyks surinkti
Žinau tokį burtą pabandykite, gal padės įgauti daugiau vidinės ramybės. Nueikite į bažnyčia ir užtekite žvakelę prie mergelės Marijos altorėlio, nesu pamaldi, bet man tikrai padėjo nors žvakelę uždegė mano mama...
Pozityvių minčių ir tik gerų emocijų, o pinigėlius manau tikrai pavyks surinkti
KUO DIDZIAUSIOS JUM SEKMES, AFRODITE
LAUKSIU DIENOS KAI PRASINESI DEL PLAKANCIU SIRDELIU
O iki to galvosiu apie jus ir laikysiu kumtukus Kad tik jum pavyktu
LAUKSIU DIENOS KAI PRASINESI DEL PLAKANCIU SIRDELIU
O iki to galvosiu apie jus ir laikysiu kumtukus Kad tik jum pavyktu
Afrodite, manau, tikrai niekas nepyks ir nesmerks, tik tu viena žinai, kaip tau geriau, juk svarbiausia, kad tavo širdelėje apsigyventų nors kiek ramybės, mes tiesiog labai lauksime gerų žinių, siųsdamos tau pačias šilčiausias mintis
Afrodite,sirdele,sekmes sekmes sekmes ! Mes tyliai ir kantriai lauksim kada ateisi pranesti apie sirdutes.O iki tol ramybes ir daug kalediniu stebuklu
Afrodite kuo didziausios sekmes brangioji , mes su tavimi , spaudziam kumscius
Afrodite,asaros man rieda beskaitant Tavo paskutine zinute...TURI PAVYKTI, kitaip ir buti negali, Jus to nusipelnet!!! Melsiuos uz Jusu maziuka(-us) ir paprasysiu D pacios nuostabiausios dovanos Jums!!!
Palaikau Tavo apsisprendima nieko nerasyti. Taigi lauksim dabar geru ziniu, kada beparasytum
Palaikau Tavo apsisprendima nieko nerasyti. Taigi lauksim dabar geru ziniu, kada beparasytum
Sveikutes brangiosios,
Kaip Jums aciu-rekia tiesiog mano sirdis uz supratima,uz tokius grazius palinkejimus ir tikejima ir zinoma labai labai dekui,kad atimat is savo seimos kad tik padetumet musu seimai-TIKIU kad tokie darbai ne tik nebus uzmirsti bet ir atlyginta dvigubai jums.
O as laba labai tikiu siuo IVF.Mano vyras mane vis bando nuleisti ant zemes,sako juk paskui zviegsi,mazute bus sunkiau kai tiek tiki paskui atsigauti.Bet nezinau-turiu baimiu,bet mano tikejimas be galo stiprus
Aciu Jums ir graziu dieneliu,smagiu akimirku,sveikatos ir ispudziu.Buckis.Bukit laimingos visomis prasmemis.
ACIU
Kaip Jums aciu-rekia tiesiog mano sirdis uz supratima,uz tokius grazius palinkejimus ir tikejima ir zinoma labai labai dekui,kad atimat is savo seimos kad tik padetumet musu seimai-TIKIU kad tokie darbai ne tik nebus uzmirsti bet ir atlyginta dvigubai jums.
O as laba labai tikiu siuo IVF.Mano vyras mane vis bando nuleisti ant zemes,sako juk paskui zviegsi,mazute bus sunkiau kai tiek tiki paskui atsigauti.Bet nezinau-turiu baimiu,bet mano tikejimas be galo stiprus
Aciu Jums ir graziu dieneliu,smagiu akimirku,sveikatos ir ispudziu.Buckis.Bukit laimingos visomis prasmemis.
ACIU
Brangiosios mano globejos ir fejos
Ar jauti kaip kvepia Kalėdom ? Būkim atlaidesni,švelnesni,kūrybingesni.Juk tiek gėrio mumyse,tad parodykime jį visiems.Juk mes sugebam,mes mokam.Nusišysokim visiems einantiems gatve ir pajusime atsaką atgal.Ar tikite stebuklais? Jei ne,pradėkim tikėti,tik tikėjimas ir viltis daro stebuklus,o juk Kalėdos stebuklų metas.Lai stebuklai aplanko ir jūsų namus.Tik didelio džiaugsmo,tik didelės laimės ir daug daug sveikatos linkiu visiems Jums,Būkit mylimi ir mylėkit....
Lai artejantys metai buna tik didziu stebuklu,meiles,tikejimo,sekmes ir sveikatos metai.
Ar jauti kaip kvepia Kalėdom ? Būkim atlaidesni,švelnesni,kūrybingesni.Juk tiek gėrio mumyse,tad parodykime jį visiems.Juk mes sugebam,mes mokam.Nusišysokim visiems einantiems gatve ir pajusime atsaką atgal.Ar tikite stebuklais? Jei ne,pradėkim tikėti,tik tikėjimas ir viltis daro stebuklus,o juk Kalėdos stebuklų metas.Lai stebuklai aplanko ir jūsų namus.Tik didelio džiaugsmo,tik didelės laimės ir daug daug sveikatos linkiu visiems Jums,Būkit mylimi ir mylėkit....
Lai artejantys metai buna tik didziu stebuklu,meiles,tikejimo,sekmes ir sveikatos metai.
AFRODITE VISI NORAI ŠIANDIEN TAU