Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

Ir musu seima prisidejo 4u.gif didziausios sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 13, 01:46)
Paplatinau informacija keliose forumuose ir per pazistamus dar, labai laikau kumscius, kad galbut iki kaledu reikiama suma pagaliau susirinks  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Labaus sestadienio 4u.gif
Skaiciau...ir paciai asaros rieda-rieda is laimes,kad tiek jusu daug su tokiom sviecianciom ir gerom sirdelem. Nerandu zodziu kaip jums atsidekoti, nes paprasti padekos zodziai neatskleis musu padekos jums.Juk jus darote STEBUKLUS,jus bet kuriam nusivylusiam zmogui parodote kad yra ZMOGISKUMAS,tas kas netiki kad siais laikais zmones gali buti supratingi ir atjautus-turi paskaityti si skyreli,ne tam kad aukotu-bet kad pamatytu kiek Gerio,Grozio,Sviesos,Stebuklu nesansiu zmoniu cia yra.
As tik sugebu padekoti,jei galeciau kiekviena is jusu stipriai apkabinciau ir su asaromis sakyciau labai nuosirdu ACIUU,bet labai tikiuosi kad mano prasymai bus isgirsti ir uz jusu empatiskuma, nesavanaudiskuma, geruma ir siluma sirdies bus atlyginta su kaupu.
Brangiosios mano stebuklo kurejos,aciu Jums-lai niekada niekada Jusu seimos zidinys neprigesta,lai niekada namuose nepritruksta laimes,meiles ir silumos,lai jusu kune gyvena sveikata,o sirdis-jusu sirdis lai jauciasi neapsakomai laiminga ir gyvena harmoningai tuksedama.Jus pacios esate STEBUKLAI man 4u.gif
Murčikas aciu tau uz pastangas ir toki nora padeti-tu nuostabi wub.gif
Grazaus savaitgalio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Prie stebuklo prisideda ir musu seima. Nedaug, bet is visos sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2012 12 15, 18:29)
Prie stebuklo prisideda ir musu seima. Nedaug, bet is visos sirdies 4u.gif

Nuosirdus Jums aciu ir daug sveikatytes ir graziu artejanciu svenciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mane labai ivekepe sie zodziai,nes jus esate ta SVAJONE,kuri ne tik snabzda pabandyk o ir padeda ivykti paciam tikriausiam STEBUKLUI-aciu jums. wub.gif wub.gif wub.gif
Tai neįmanoma-pasakė Priežastis,
Tai neprotinga-pastebėjo Patirtis,
Tai nenaudinga-atšovė Išdidumas,
Pabandyk-sušnabždėjo Svajonė...

user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Euromergeles zinute " nuo paskutinio paskelbimo paaukota 379,40 Lt. VISO 10141,86 Lt"

Afrodite,patikslink kiek truksta?
Atsakyti
3ciam lape radau, kad viso reikia 11 700 doh.gif verysad.gif bendram kontekste tiek jau nebedaug, o realiai visai dar ir nemazai.

ech, o gal jie padarytu nuolaidele svenciu proga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 19 gruodžio 2012 - 13:28
Dalele ir nuo musu seimos, tau Afrodite 4u.gif
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 12 19, 14:51)
Dalele ir nuo musu seimos, tau Afrodite  4u.gif
Sekmes!

Aciukas Jums Liepa7 wub.gif wub.gif
Mergaites,turiu jums naujiena.Nors pinigeliai ne visi turimi,bet mes surizikavome blush2.gif ir pradedu stimuliacija Gonaliu 225 ir Luveriu 75. thumbup.gif Labai dziaugiuosi,nors ir baimes yra. unsure.gif Gydytoja tikrai labai suprantinga, paaiskina,nors ir nerealiai uzsiemusi-visur begte-begte.Bet meldziuosi ir viliuosi,kad siais metais Mes gausime visam gyvenimui pacia nuostabiausia, ismelsta,islaukta,isverkta,issvajota,ismyluota,labai mylima ir taip siekiama dovana-Mes turesime stebukliuka.Nesvarbu,ar du ar trys ar vienas-mums svarbiausia,kad tik viskas pasisektu ir pagaliau Dievulis leistu man priglausti mudvieju meiles vaisiu prie savos krutines,leis pajusti mano vyrui ka reiskia buti teveliu.Akyse mano jau dabar rasant pilnos asaru ir sirdis pradejo tankiau plakti,dar viskas tolima ir trapu...juk gali neaugti foliai ar uzpulti hiperstimuliacija ir viska nutraukti tektu...bet viduj gyliai savyje tikrai tikiu,tikiu svajone savo,tikiu siuo stebuklu kuri galim pasiekti ir JUSU GERUJU SIRDELIU SAVININKIU deka.Padekai zodziu isreiksti nera,tikrai kiekviena minute,nors ir nikais bet mes vis padekojam,palinkim geroves jusu seimoms ir tuo paciu aisku,pykstam kad tokia valstybe kad zmones visai nerupi.Juk tik jusu deka mes galime bandyti-todel ACCCCCCIIIIIIIIIUUUUUUUU wub.gif
Mes vyksime kitai vizitacijai jau si sestadieni-o kaip laukiu.
Mielos mergaites, as ilgai svarsciau pasakyti ar ne kad pradejom viska,pasakoti..taciau nusprendziau kad pasakysiu apie stimuliacijos pradzi,o kas del tolimesnes eigos-tai labai prasau Jusu atleidimo ir supratimo; po visko ka teko isgyventi ir isgirsti prakeiksmus,linkejimus,piktdziugavimus todel nusprendem kad nerasysiu apie eiga,pukcija kiek idejo.Brangiosios,jei HCG bus neigiamas ir mums neaisku del ko nepavyktu tikrai parasysiu,bet jei tikrai viskas eis stebuklingomis zvaigzdemis-tada ,atleiskit,bet pasakysiu kai jau sirdele uzplaks ir nebus pavojaus musu ir prie jo prisidejusiu jusu stebuklui.Maldauju,supraskit,nesupykit ir neteiskit.Juk viskas be proto trapu-man tiek kartu nepasiseke,ne tik su IVF ar snagutems,bet ir IUI..gyvenimas buvo kaip ir pacios zinot;viltys,laukimai,planavimai,svajones,troskimai,asaros,netektis ir nusivylimas. Aplink nebeliko nieko is draugu kaip ir pas dauguma,nes jie turi savus rupescius,kalba tik apie vaikus,pasakoja,dziugauja-o mes kazkaip kaip is kito eilerascio ideta eilute verysad.gif todel,po visko stengiames apsaugoti si laikotarpi.Labai tikiuosi jusu supratimo.
Bet pazadu vistiek as jums pranesiu,prisiekiu.
Ir dar karta ACIU kad jus esat gerosios kriksto mamos mano busimo stebuklo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sekmes didziausios Afrodite69 4u.gif 4u.gif
Ir jau labai dideliu tau virusiuku siunciu kalna 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2012 12 20, 15:13)
Sekmes didziausios Afrodite69 4u.gif  4u.gif
Ir jau labai dideliu tau virusiuku siunciu kalna  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi,imu imu ir dar karta tiesiog griebte griebiu stipru kalna tokiu stebuklingu virusiuku wub.gif kaip trokstu pagaliau nesioti maziuka sekmingai savyje,kad nepultu jokie kraujavimai ir praradimai,trokstu judesiuku,zagsiuku...ech....arteja sventes-tikrai tikiu stebuklu.
O jus jau greit susitiksite su savo maziuku wub.gif Dieviskas jausmas wub.gif Sekmes,sveikatos tau ir maziukui ir zinoma teveliui,kad laiku pasibelstu maziukas,sventes ramiai atsveskit irgimdymas eitus sklandziai 4u.gif
Atsakyti