Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

su geriausiais linkėjimais 4u.gif
Atsakyti
Stai ir pirmadienis, duota pazada istesejau 4u.gif Afrodite, o startuoti jau bus galima is kart kai tik bus surinkti pinigeliai?
Atsakyti
Aciu mergytes,stipriai ir jus apkabinu. wub.gif
user posted image
DAVINA,taip kai tik bus pinigeliai surinkti galesim ir startuoti.Dabar laukiu histologiniu atsakymu,kurie labai svarbus..o zinai kai lauki tas laikas eina letai ir prsigalvoji visko,bet meldziuosi kad nebutu veziniu lasteliu aktyvumo ir isplitimo ir galesim jau kita menesi startuoti thumbup.gif Aisku,musu startas velyvas bus nes taikys ilgaji protokola,tai migdys kiausides o paskui ziures kaip viskas einasi.Bet nezinau,kazkaip ir baisu,ir neramu bet tas toks tikejimas kad pasiseks yra labai stiprus,vis pagalvoju kad trys angeliukai esantys danguje pades mums ir globos savo broliukus/sesytes wub.gif gal kvailai skamba bet man tai padeda blush2.gif
Nors pasikartosiu dar karteli,as pasakysiu kada pradesiu viska,bet paskui dingsiu.Tiesiog nenoriu pyktu zmoniu mintys kad man pakenktu,gal kvaila ir prietaringa-bet tiek blogu zmoniu linkejimu buvo sikart,kad tiesiog dauguma kas man pritaria kad pradejus eiti vel tuo IVF keliu-nusesciau i dugna kuriam laikui.Bet be kuriuo atveju tikrai ateisiu ir pranesiu ir butinai butinai padekosiu bet kuriuo atveju.
JUS VISOS NEREALIAI ZMONISKOS,SUPRATINGOS IR GEROS-GERUMO ANGELAI ESATE IR RYTOJAUS DIENA TIKRAI JUSU DIENA-NES GERUMO DIENA-TAI BUTENT JUSU CHARAKTERIO BRUOZO DIENA wub.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
Kaip sekasi rinkti pinigėlius, gal jau ilgai lauktoji pabaiga matosi? thumbup.gif
Atsakyti
Gavau zinute is Euromergeles smile.gif

Po paskutinio karto surinkta 331.2,taigi turim 9242.26 ax.gif Po kruopelyte po kruopelyte ir susirinks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linneliss @ 2012 11 16, 11:35)
Kaip sekasi rinkti pinigėlius, gal jau ilgai lauktoji pabaiga matosi?  thumbup.gif

Sveikute 4u.gif
As tikrai to nezinau blush2.gif Bet kazkaip speju kad iki Kaledu dar nebus surinkta ta suma blush2.gif Bet as tikiu,kad viskas vistiek ivyks ir sikart as isnesiosiu sveikuti ir nuostabu maziuka wub.gif ACIU LABAI VISOMS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 11 16, 17:27)
Sveikute 4u.gif 
As tikrai to nezinau blush2.gif Bet kazkaip speju kad iki Kaledu dar nebus surinkta ta suma blush2.gif Bet as tikiu,kad viskas vistiek ivyks ir sikart as isnesiosiu sveikuti ir nuostabu maziuka wub.gif ACIU LABAI VISOMS wub.gif

O as manau, kad visus sirdys atsivers per adventa ir turesi kaledine reikiama suma 4u.gif
Papildyta:
Nes jei jau Stryga paaukojo, kuri yra toookia... na, labai bloga, nes beveik niekada niekam neaukoja netiesiogiai i visokias labdaringas saskaitas del tam tikru keistu paziuru, tai ka jau kalbet apie visus kitus geros valios zmones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 16, 17:26)
Gavau zinute is Euromergeles smile.gif

Po paskutinio karto surinkta 331.2,taigi turim 9242.26 ax.gif Po kruopelyte po kruopelyte ir susirinks ax.gif

:valioEik tu sau,nerealu,kaip faina-laimes asaros kapsi blush2.gif Aciu Jums visoms,aciu labai labai-gaila kad as negaliu Jums kaip reikiant atsidekoti,bet tikiu kad Dievulis mato jusu geruma,o dar vis laikas nuo laiko nueinu i baznytele SV.Mergeles Marijos ir prasau kad jums nieko netruktu ir svarbiausia turetumet sveikatos ir jus ir jusu artimieji.Mes jums laabai labaai dekingi ir zemai lnkime galva notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 11 16, 18:00)
O as manau, kad visus sirdys atsivers per adventa ir turesi kaledine reikiama suma  4u.gif
Papildyta:
Nes jei jau Stryga paaukojo, kuri yra toookia... na, labai bloga, nes beveik niekada niekam neaukoja netiesiogiai i visokias labdaringas saskaitas del tam tikru keistu paziuru, tai ka jau kalbet apie visus kitus geros valios zmones  biggrin.gif

N,jei STRYGA sako,ji zino mirksiukas.gif O jei rimtai,tai visalaik pervesdavau kiek galedavau visur pinigelius ir net nekylo abejoniu kad tie pinigeliai nepasiektu tu vaiku,moteru,seimu kurioms reikia ju.Bet...kita puse,kad aukodama pinigelius,tikrai ne dideles sumas-niekada,tikrai niekada negalvojau kad musu seimai reikes tokios akcijos.Aciu Jums visoms-us darote stebuklus ir suteikiat toooookia vilti ir tikejima-dekui uz viska wub.gif
Atsakyti
Kad ir mažutėle dalimi, prisideda ir mūsų šeimyna prie šios akcijos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir dar maldelėmis prisidėsim bei geriausiais linkėjimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Afrodite, pazystu tave dar nuo tu laiku, kai kartu planiuku temoje kureme mum aktualios temos pavadinima. Jei neklystu, si pavadinima (MAMA) pasiulei tu 4u.gif
Sunkus tas kelias link svajones nestuke.gif Deja, abi patyreme ir ta praradimo skausma, kuris neprilygsta jokiam kitam skausmui verysad.gif
Noriu palinketi jusu seimai stiprybes ir kantrybes siam kelyje 4u.gif
Atsakyti
Na štai ax.gif bent kruopelyte prisidėsiu prie šio Stebuklo wub.gif
Sėkmės, Afrodite 4u.gif
Ir nedėkok. Būtinai išsipildys gražiausi linkėjimai wub.gif (Aš prietaringa.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 21 lapkričio 2012 - 15:28
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 21, 16:28)
Na štai  ax.gif bent kruopelyte prisidėsiu prie šio Stebuklo  wub.gif
Sėkmės, Afrodite  4u.gif
Ir nedėkok. Būtinai išsipildys gražiausi linkėjimai  wub.gif (Aš prietaringa.)

Sniege555,o kas tai per prietaras,nelabai zinau blush2.gif Nors atrodo,kai negali niekaip kitaip atsidekoti uz besalygiska geruma,pagalba nesavanaudiska ir supratima tai stengiesi nors is visos sirdies,protu ir kiekviena kuno lastele padekoti,nes tai man asmeniskai labai labai svarbu ir ....tiesiog stebuklingo. wub.gif
Druide,taip as buvau pasiuliusi si pavadinima.Gaila,kad tau teko irgi patirti tokia netekti,labai uzjauciu ir linkiu stiprybes ir tikejimo.As jau kaip beprote pasidariau,bet vis vyrui sakau kad tikrai pamatysi busiu nescia,va kaip reiks isvengt itampos ir t.t.o jis man sako,na tu tiek tiki,juk paskui kruvinom asarom kauksi blush2.gif zinau kad jei jis teisus bus juodai sunku,bet dabar vistiek tikiu,gal tie sapnai daro savo,nezinau bet labai tikiu ir nerealiai laukiu wub.gif
Atsakyti