Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

QUOTE(lara86 @ 2012 11 06, 21:32)
mes su tavim ir dauguma tau linki gero.as vis karts nuo karto uzsuku paskaityti kaip sekasi tau blush2.gif laikom didelius ir mazus kumscius,bei siunciu tai virusiuka wub.gif

Ciumpu ir stipriai laikau tavo virusiuka wub.gif wub.gif wub.gif Aciu Jums nerealiai wub.gif
user posted image
Saldziu sapnu.
Atsakyti
Sveikutės mamytės, būsimos ir esamos, tik dėl šios temos prisiregistravau šiame tinklalapyje. Mane paveikė ne tik Afrodite69 istorija, jos ryžtas ir pasiaukojimas siekiant tikslo, bet ir jūsų visų. Šaunuolės esate! Aš neturėjau tokios skaudžios patirties kaip čia rašančios, todėl nelabai suprantu kai kuriuos dalykus, kiek laiko užtrunka dirbtinio apvaisinimo procedūra, jeigu visų padedančių pagalba pavyktų surinkti reikiama sumą per lapkričio mėnesį, ar pavyktų ją atlikti per gruodį? Manau, kad Jūs,Afrodite69, tikrai nusipelnėte, kad Kalėdų senelis atneštų mažą angeliuką ir įteiktų jūsų džiaugsmui ir paguodai.
Tvirtybės, juk visada negali būti blogai, turi ir geros, bei šviesios dienytės pas jus ateiti Afrodite69
P.s. Penktadienį gausiu atlyginimą, tad pirmiausia jo dalelyte prisidėsiu prie senelio dovanos...
Atsakyti
Idomu, kaip sekasi kaupti Aukso puoda?.. ax.gif
Atsakyti
nuo paskutinio paskelbimo paaukota 353.8 lt..

Is viso turim 8911.06 4u.gif
Atsakyti
Manau po 15d. dar ledai turetu pajudeti, prisidesime dar karta butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 08, 11:57)
Manau po 15d. dar ledai turetu pajudeti, prisidesime dar karta butinai  4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi kita savaite gausiu pinigeliu ir dar syki butinai prisidesiu, jau tiek nedaug beliko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 08, 00:44)

Is viso turim 8911.06  4u.gif

Merginos, o kur istorija yra iskelta Vaisingumo asociacijos puslapyje ar facebooke? As jos nerandu g.gif
Po truputi i prieki...bet dar truksta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 08 lapkričio 2012 - 16:15
..... virusai virusai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Manau, kad reikėtų paskelbti ir kitose temose, nes jei niekas nežino tai ir negali prisidėti. Aš sužinojau apie šią istoriją tik dėka žmogeliuko kuris patalpino istoriją į „gimdymo istorijų“ skyrelį, bet dabar ji jau ištrinta, gal reikėtų pakartoti...
Atsakyti
QUOTE(Linneliss @ 2012 11 09, 11:56)
Manau, kad reikėtų paskelbti ir kitose temose, nes jei niekas nežino tai ir negali prisidėti. Aš sužinojau apie šią istoriją tik dėka žmogeliuko kuris patalpino istoriją į „gimdymo istorijų“ skyrelį, bet dabar ji jau ištrinta, gal reikėtų pakartoti...

Negalima vaikščioti po forumą ir nešioti visur. Galite temos nuorodą įdėti ten, kur bendraujate (pvz. "Bendraminčių", "Kaimynų", "Bendraamžių" temose jei bendraujate), tačiau tikrai negalima vaikščioti po skyrelius ar temas ir dėlioti nuorodą.
Atsiprašau, tačiau tokios yra forumo taisyklės.
Atsakyti
Aš žinau, kad pažeidžiau įstatymus, ir patalpinau šią istoriją prie gimdymo istorijų blush2.gif Tačiau labai džiaugiuosi, jeigu tai padėjo pritraukti daugiau dėmesio, nes ten skaitytojų tikrai netrūksta. Ten renkasi labai mielos ir jautrios merginos, kurioms idomu kitų istorijos ax.gif Taip ir tikėjausi, kad ją ištrins, ar net pati gausiu kokių nuobaudų, bet vis tiek jinai ten pasilaikė apie 2 savaites, ir spėjo patraukti dėmesį thumbup.gif Ir nuobaudų negavau biggrin.gif
Jau visai nedaug trūksta, svarbiausia, kad didžiausia dalis surinkta, o toliau jau kaip nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 08, 12:44)

Is viso turim 8911.06  4u.gif

ACIUUUUUUUUUUU clap.gif clap.gif clap.gif fantastika wub.gif
Aciukas Regatuk,kad tu rizikuodama gauti nuobauda taip del manes stengiesi-tu lyg ta geroji feja wub.gif
Aciu visom Jums ir superinio sekmadienio ir kad ateinanti savaite butu sauni mirksiukas.gif
gatu speju,kad paveluotai imu virusiukus bet vistik imu nes labai labai trokstu kad sie visi man siunciami virusiukai pades man,gydytojai ir Auksciausiajam ir as tapsiu sekminga ir nerealiai laiminga nestuke.gif O tave sveikinu tapus mamyte,tikiuosi kad viskas ejosi sklandziai ir dabar tik glausk savo stebukla,dziaukites ir aukit sveikuciai wub.gif
Ramios nakteles thumbup.gif
Atsakyti