Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

Matai, Afrodite, juda reikalai. Niekur nebėk ir nesislėpk, rask dar truputį jėgų, nes esi šios temutės centras,o dėl tų visų baisybių-ką galiu pasakyti,jau ne jauniklė, o vis dar moku stebėtis pasauliu, netikėjau, kad yra tokių žmonių. Nelaimingi žmonės, nieko negalime padaryti (kur nors JAV gal ir galima būtų patraukti atsakomybėn už tokius dalykus, bet šiaip tai..) pritariu, laikyk pilną až, kam reikės,susirasime tave asmeniškai ar per šitą temą ir pabandyk atsiriboti, kad tai neterštų tavo sąmonės, žinau, kad sunku 4u.gif

Dėl viso kito, ką čia perskaičiau.. Paramos reikia daug kam, bet pati ji į namus, deja, neateis, ir į tylų klausimą "kas man padės", deja, turbūt nėra optimistiškai nuteikiančio atsakymo. Paramos reikia ieškoti. Nesuprantu šito supriešinimo, atrodo, kad pinigai Afroditei paimami iš kitų. Jei būtų kita akcija, ir ten paaukočiau, visada, tiesa, nors ir nedaug, dalyvaudavau visose akcijose, kitos galbūt pasirenka tas, kurios arčiau širdies, juk kiekviena daugiau bendraujanti forumietė turi savo "palaikymo komandą", pvz. su Afrodite bendravom porą metų iki akcijos, pažinom ją, kiek galima pažinti žmogų virtualioje erdvėje, ta akcija gimė kažkaip savaime. Mane ji itin "užkabino" dėl Afroditės onkologinės ligos, didelė mano šeimos narių dalis kenčia ar jau mirė nuo vėžio ir mintis, kad Afroditei jau norėjo išimti gimdą, o tada ji jau nebeturėtų net teorinio šanso, mane kažkaip labai giliai "palietė". Kitoms gal arčiau širdies būtų kita istorija. Bet tos istorijos turi būti iškeltos į tikrą ar virtualią viešumą, kad galima būtų ieškoti pagalbos. Sužinojau, kad vaisingumo klinikos galbūt norėtų reklamos tikslais apmokėti viešą IVF, suprantu, kad daug kam tai nepriimtina, tikriausiai absoliučiai daugumai, tačiau gal kokia šeima ir pasiryžtų vardan savo tikslo? Reikia ieškoti galimybių. Kita galimybė būtų kurti paramos fondą, dar reikėtėų išsiaiškinti, kokias galias šitoje situacijoje turi VA. Jie gauna pajamas iš GPM, seniau buvo tradicija iš tų lėšų apmokėti kelis IVF per metus, reikėtų pasidomėti, kokia dabar politika šiuo klausimu g.gif Gal čia skaito kas nors iš VA narių?
Galbūt galima būtų rasti kokį būdą, kaip galima būtų padėti šeimoms, kurios pačios niekaip negali surinkti pinigėlių, tik tam reikia iniciatyvos, reikia ieškoti galimybių, aiškintis, o kažkam gal tektų nebijoti "išlįsti į dienos šviesą", nes anonimiškai parama, kaip žinoma, nedidelė, va išeina žmonės į visokius "bėdų turgus", tada gal kažko ir pasiekia..
Aišku, dar lieka "kabantis" klausimas dėl Pagalbinio apvaisinimo įstatymo, bet pasikeitus valdžiai jis turbūt nebebus judinamas..
Atsakyti
Kaip suprantu,VA dabar visas pajegas ir pinigus meta i istatymo isleidima.Kol kas to fondo,is kurio tie keli ivf budavo,nera.Gal klystu,gal pataisys manes kas nors.Nors tikriausiai visa info VA temeleje.
Atsakyti
Afrodite laikykis ir tikek 4u.gif Prisidedame prie jusu svajones ir si karta, nors ir trupuciu.
Atsakyti
Afrodite, mieloji, ir šįkart prisidėjom prie jūsų svajonės išsipildymo- o ji BŪTINAI išsipildys, tikėk tuo, neklausyk piktų žmonių kalbų. Žinau, kaip sunku gyventi neturint storos odos, kartais neišeina nekreipti dėmesio, bet dėl vaikelio tu turi būti stipri ir eiti pirmyn, tave palaiko ir daug gerų žmonių blush2.gif
O piktavalėms (kažkodėl manau, kad tai moterys- kiek man teko susidurti, vyrai neturi tiek pykčio kiek moterys blink.gif ) noriu pasakyti- atsikniskit vieną kartą, Afroditei ir taip beprotiškai sunku, reikia palaikyti ją, pasimelsti, o ne keikti ar gink Dieve prakeiksmus siųsti vaikeliui!!!
Atsakyti
Nors krupelyte prie tavo svajones prisidedam ir mes 4u.gif lai sis kartas buna uztikrintas wub.gif ilgai ir sekmingai visus 9 menesius wub.gif
o tie pikti zmones...nepyk...gaila man ju..nes jie niekada netures tiek juos palaikanciu zmoniu, nes neturi tokios siltos sielos kaip tu...sekmes!
Atsakyti
o tie pikti zmones...nepyk...gaila man ju..nes jie niekada netures tiek juos palaikanciu zmoniu, nes neturi tokios siltos sielos kaip tu...sekmes!
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jo, teisingi zodziai SILTA SIELA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu su auganciu aukso puodu, jis tikrai dar paugs thumbup.gif
Lauksim taves griztant 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, ar tai būtų antras, ar dešimtas kartas - mūsų šeima net neabejodama prisidės kiek tik turės galimybių. Žinome, ką reiškia laukti ir nesulaukti mažiuko, todėl palaikome pačią paramos akcijos idėją, net nesvarbu, kuriai mergaitei ir kelintą kartą ji skiriama. Bųk stipri kiek tai įmanoma, tu tikrai tikrai tai gali dėl savo mažiuko/ų, o mes labai labai linkim tau sėkmingo iki galo IVF ir laikome kumštukus! 4u.gif
Atsakyti
Aš tai turbūt naivi, nes net nebūčiau kada pagalvojus, kad atsirastų tokių, kurie gali asmenines žinutes siuntinėti tokio turinio doh.gif doh.gif Atrodo, jei nepatinka paskebta akcija, ją ignoruoji ir tiek. O pasirodo, kad kažkam skauda, jog žmonės gerumu dalinasi doh.gif doh.gif
Afrodite, mes labai labai palaikom jūsų šeimą. Į jūsų kiemą irgi ateis šventė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerzaka: 31 spalio 2012 - 16:50
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 10 31, 11:50)

drinks_cheers.gif

mes ir prisidedame prie jusu svajones 4u.gif stiprybes brangioji 4u.gif
Atsakyti
gal kvailai nuskambes- o neimanoma tu zinuciu ir IP perduoti policijai? gal rezultato ir nebus, bet bent pagazdins gyvates? doh.gif
visada atsiras zmoniu, kurie nori akmenimis sudauzyt sviecianti zibinta, nes jis apsviecia ju paciu menkuma.

pinigu nelabai turim atliekamu, nes paciai dabar daug reikia, taciau mielai prisidesiu su kraiteliu tam mazyliui, kurio laukia tokia daugybe zmoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvytė Mū @ 2012 11 02, 17:04)
gal kvailai nuskambes- o neimanoma tu zinuciu ir IP perduoti policijai? gal rezultato ir nebus, bet bent pagazdins gyvates?  doh.gif
visada atsiras zmoniu, kurie nori akmenimis sudauzyt sviecianti zibinta, nes jis apsviecia ju paciu menkuma.

pinigu nelabai turim atliekamu, nes paciai dabar daug reikia, taciau mielai prisidesiu su kraiteliu tam mazyliui, kurio laukia tokia daugybe zmoniu  4u.gif

Sveikutes mergytes 4u.gif
Aciu labai uz palaikyma ir uz viska wub.gif Kas del tu zinuciu,nenoriu perduoti jokiai policijai-lai vaiksto tos moterys sau ramios,as pries jas nieko nedarysiu ir zinutes istryniau visas-vaiksciokit ir tik jusu sazinei sprest ka toliau daryt.As nenoriu ir neturiu teises bausti kazkaip tas merginas-manau pats gyvenimas parodys kad jos negraziai labai elgiasi,labai negraziai. Ypac mano mazyliui/iams linketi blogo-mano meile,mano vyro meile,aplinkiniu palaikymas bus kaip skydas tiems pyktiems linkejimams. Zinoma, as issigandusi dabar dar labiau,ir taip bijau kad nesikartotu tas pas nestumo scenarijus-todel manau daugiau nei puse mergaiciu mane supras-as dar nesidarau IVF,bet kai viskas prasides niekam nesakysiu iki to laiko kai mano nestumui nebus tokios dideles gresmes-tada su laime ir dziaugsmu pranesiu.Labai viliuosi kad mane suprasite.
Man treciadieni atliko histeroskopija ir frakcine gimdos ermtes abrazija.Gydytojas sake,kad gimda labai grazi,kiausintakiu angos dideles-sako na tiesiog ziurint i tokia gimda nesuvoki kaip galima nepastoti ir neisnesioti,nes nera prie ko net prikibti.
O dabar laukiam atsakymo po frakcines gimdos ertmes abrazijos- kaip O.K. sake kad greiciausiai gimdos gleivinej ir neras blogumu,bet sako labai svarbu kaip gimdos kaklelio gleivines atsakymas.Tai dabar meldziuosi ir esu laukime. wub.gif
Grazaus artejancio savaitgalio,nuostabiu akimirku ir sveikatos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o va as, taip "tauriai" supykusi ( lotuliukas.gif ), pagalvojau sau: uzkniso mane tas "antro zando atsukimo" principas, krikscioniskas atlaidumas, uztat paskui ir bujoja nebaudziamas blogis, nes mes gi "supratingi", "atlaidus", ,"uzjauciantys", nieko paskui ir nebijo, ir sh..a kitiems i dushias. Pritrumpint liezuvius ir nagus tokiems/ tokioms user posted image user posted image user posted image
Atsakyti