QUOTE(prekestolen @ 2013 11 25, 10:55)
Nepykit, tai tik mano nuomonė,

bet ateityje su tokiu požiūriu tiek jūs, tiek vaikas turėsite tik dar didesnių problemų.
Perfekcionizmas šių dienų psichologų jau laikomas beveik liga.
Vaikas ir nervuojasi, nes žino, kad jūs nervuositės...
Dar kartelį pridėsiu- čia tik
mano nuomonė, tad galite ją visiškai ignoruoti.

Bet man būtų labai gaila savo vaiko, kuris nervuotųsi gavęs 9-tuką. Labai gerai pamąstyčiau, ar nedarau auklėjimo klaidų, tokioje situacijoje....
bendrai apie vertinima, as suprantu 10 tai tobula, kai vaikas moka/supranta ne tik tiek kiek vadovelyje parasyta, bet daugiau
lietuvu k makytoja Vakares klaseje pasake, kad ji 10tukais nesimeto ir juos trimestre turi tie kas tikrai MOKA, tad siai dienai ji mato tik du vaikus ju klaseje kurie trimestre gali tureti auksciausia ivertinima.
kai kalbejau su ta pacia Liet.k. mokytoja ji man pasake, kad viskas su mano mergina gerai ir nemato pagrindo nerimui, taip ji daro klaidas rasydama, bet ji puikiai desto mintis, ji skaito knygas....... taip ji ture trimestre 8 (musu laikais 4), bet ar gi tai blogai, manau , kad ne
is anglu manau irgi tures 8, ir tai tik parodo, kad ji pas mus ne humanitarei, o tiksliuke.
o toliau visiki kiti 9-10 ir man visai tas pats bus 9 ar 10 (penkiabaleje ir vienas ir kitas yra 5)