Pas mus tai klases aukletoja sake,kad visa savaite vedzios vaikus po kabinetus,kad zinotu kur ir kaip ir nereketu ieskoti

Maniškis pilnas euforijos!!
Vakar pareiškė, kad laukia rytdienos ir NORI į naująją mokyklą.
man lengvas šokas buvo...
Šiandien irgi grįžęs skambino- džiugesys ir laimė balse.
Nauji draugai, nauji dalykai, erdvė, netgi sakyčiau laisvė...
Jetau, kad tokia nuotaika ir požiūris į mokyklą tęstųsi iki gegužės 31, būtų tiesiog
Vakar pareiškė, kad laukia rytdienos ir NORI į naująją mokyklą.

Šiandien irgi grįžęs skambino- džiugesys ir laimė balse.
Nauji draugai, nauji dalykai, erdvė, netgi sakyčiau laisvė...
Jetau, kad tokia nuotaika ir požiūris į mokyklą tęstųsi iki gegužės 31, būtų tiesiog

Kaip sekasi penktokams/šeštokams?
QUOTE(Pupa* @ 2013 11 14, 10:58)
Kaip sekasi penktokams/šeštokams?
Na, mūsų penktokas varo pašėlusiu tempu. Laukiam pirmojo trimestro rezultatų. Mokykloje krūvis tikrai ne mažas. O dar ir už klasę ir mokyklą kartais tenka paatstovauti. Plius po pamokinė veikla, šokiai, baseinas. Namų darbams paruošti kartais prireikia net iki dviejų valandų. Tad laiko kompui kažkaip mažai lieka.
Mūsiškis irgi sėkmingai mokosi, būna sunkių dienų, būna- sėkmingesnių.
Po pamokų užsiima sportu- imtynės, kvadrato rinktinė.
Pamokų ruošai 2 val tikrai niekada neskirai, gal pas juos krūviai mažesni.
Turim nesusipratimų su istorijos mokytoja, senyva jau, sunkiai r su TAmo ir apskritai su klase tvarkosi.....niekada nekviečia atsakinėti tų kurie prašosi savanoriais,kelia ranką, kontrolinių metu net dešimtukininkė gavo vos 7.
Pati prieš kontrolinį tikrinau saviškio žinias, jos buvo pakankamos, deja didžioji dalis klasės gavo 5. Tačiau jau antra savaitė to kontr. įvertinimo į TAMO neįrašo.
Taip ir nesuprantu jos politikos...
na greit bus mokytojų konsultacinės dienos- pasiklausim kaip ten kas...Nes kolkas mokinukas teturi vieną 5, o savanoriškai atsakinėti nekviečia
Po pamokų užsiima sportu- imtynės, kvadrato rinktinė.
Pamokų ruošai 2 val tikrai niekada neskirai, gal pas juos krūviai mažesni.

Turim nesusipratimų su istorijos mokytoja, senyva jau, sunkiai r su TAmo ir apskritai su klase tvarkosi.....niekada nekviečia atsakinėti tų kurie prašosi savanoriais,kelia ranką, kontrolinių metu net dešimtukininkė gavo vos 7.
Pati prieš kontrolinį tikrinau saviškio žinias, jos buvo pakankamos, deja didžioji dalis klasės gavo 5. Tačiau jau antra savaitė to kontr. įvertinimo į TAMO neįrašo.

na greit bus mokytojų konsultacinės dienos- pasiklausim kaip ten kas...Nes kolkas mokinukas teturi vieną 5, o savanoriškai atsakinėti nekviečia

QUOTE(prekestolen @ 2013 11 19, 14:01)
Taip ir nesuprantu jos politikos...

Maniškio klasėj irgi nesusipratimai su istorijos mokytoja

QUOTE(Pupa* @ 2013 11 20, 09:30)
Maniškio klasėj irgi nesusipratimai su istorijos mokytoja
Atsakinėti turi tiksliai, kaip mokytoja pasakė
Kitaip pažymys mažėja 2 balais 

čia su tom istorikėm, tai kosmosas

pasmus rugsejo men pažymių nerašė, spalio mėn, mokytoja sirgo, o grįžo tik lapkritį , o čia jau ir trimestras ant nosies, reik pažymių, tai ką jis sugalvojo, o gi atsakinėjimą raštu.
man Vakarė sako šiandien istoriją rašėm, tipo viskas gerai turėtų būti, pasižiūriu dienyne 6

kaip tik sekančia diena visuotinis susirinkimas, prie istorijos kabineto eilė tėvų

užeinam mes pas tą mokytoja paklausti apie tuos atsikaitymus ir ji mum pradeda dėstyti, kad nieko čia ypatingo, kaip atsakinėja žodžiu tai tegu ir raštu atsako, o kad jie nemoka atsakinėti, tai ji nekalta.
neva jai nereikia pasakų, kaip Jogaila , vedė Jadvygą, jei reikia faktų
nu žodžiu grįžau į namus ir vaikui aiškinau, ką tuose atsikaitymuose rašyti
Na, žiūriu visos dėl istorijos bėdų turit. Na, pas mus su šiuo dalyku kaip ir viskas tvarkoj. Pfiu pfiu pfiu... Bet yra toks dalykas kaip ekonomika ir verslas. Nu ten tai totali nesąmonė
. Pradinėse klasėse, kai buvo ekonomika, tai jie ten skaičiuodavo, biznio planus darydavo ir t.t... O dabar šis mokslas kažkokia psichologinė fantastika. Pvz; atsiskaitymas ir tokie klausimai: ką darytum jei turetum tris rankas? Ką darytum, kad išgyventum saulėje? O tie atsakymai yra vertinami pažymiais. Tai mano vaikui gręsia išeiti vienintelis 9 iš tos ekonomikos. Sakykit, o ar pas jūsų vaikus yra toks dalykas? Ar vertinama pažymiais?

QUOTE(barra @ 2013 11 20, 18:17)
Na, žiūriu visos dėl istorijos bėdų turit. Na, pas mus su šiuo dalyku kaip ir viskas tvarkoj. Pfiu pfiu pfiu... Bet yra toks dalykas kaip ekonomika ir verslas. Nu ten tai totali nesąmonė
. Pradinėse klasėse, kai buvo ekonomika, tai jie ten skaičiuodavo, biznio planus darydavo ir t.t... O dabar šis mokslas kažkokia psichologinė fantastika. Pvz; atsiskaitymas ir tokie klausimai: ką darytum jei turetum tris rankas? Ką darytum, kad išgyventum saulėje? O tie atsakymai yra vertinami pažymiais. Tai mano vaikui gręsia išeiti vienintelis 9 iš tos ekonomikos. Sakykit, o ar pas jūsų vaikus yra toks dalykas? Ar vertinama pažymiais?

QUOTE(barra @ 2013 11 20, 18:17)

Oi ne, nėra pas maniškį, eilinėje valstybinėje mokykloje, jokios ekonomikos.

Dėl istorijos tai man ir neramu ir pikta- aš pati matau, kad vaikas ir mokosi ir kai tikrinu- nu tikrai 7 balams tikrai moka. Nebent ten jai reikia, kad tie penktokiukai pasakotų žodis žodin iš knygos. Beje ir istorijos knygoje tekstai tai dieve dieve, kokiu stilumi surašyti...

Trimestras ant nosies, tikrai reikės gal nueiti su istorike susipažinti, gal aš kažko tiesiog nežinau...

QUOTE(prekestolen @ 2013 11 21, 10:49)
Trimestras ant nosies, tikrai reikės gal nueiti su istorike susipažinti, gal aš kažko tiesiog nežinau... 

O nėra atvirų durų dienos, kada galima susipažinti su mokytojais

Manau, kad tikrai vertėtų nueit pasikalbėt su mokytoja. Aš irgi bandysiu nueit. Buvo maniškis nuėjęs pasikalbėt su mokytoja , sakė,kad noriu taisytis. Tai ji sako, kokius pažymius susirinkai, tas ir išeina. Į jokias kalbas nesileidžia. Kažkaip keista.