Įkraunama...

2002 metų gimimo mokinukų mamos renkasi ČIA

QUOTE(barra @ 2012 10 04, 12:08)

barra, 04 Spa 2012 - 12:08, parašė:

barra, 04 Spa 2012 - 12:08, parašė:

Kazkaip tylu cia smile.gif ...
Sakykit, noriu paklaust jusu, ar jusu vaikai valgo mokykloje pietus? Nes maniskis grieztai atsisako maitintis mokykloje, motyvuodamas tuo jog neskanu. Pas mus maistas atvezamas termosuose, kazkokios maitinimo istaigos, kuri ir tiekia maista mokykloms. Tai, kai reikia kiekviena diena kazka jam idet, tai jau galva nebenesa...

Kazkaip tylu cia smile.gif ...
Sakykit, noriu paklaust jusu, ar jusu vaikai valgo mokykloje pietus? Nes maniskis grieztai atsisako maitintis mokykloje, motyvuodamas tuo jog neskanu. Pas mus maistas atvezamas termosuose, kazkokios maitinimo istaigos, kuri ir tiekia maista mokykloms. Tai, kai reikia kiekviena diena kazka jam idet, tai jau galva nebenesa...

schmoll.gif Nuo pirmo klasės nevalgo. Pernai lyg ir bandė baigiantis mokslo metams, o šiemet - vėl ne doh.gif Nevalgymo motyvai: eilės ilgos, nespėja, maisto nelieka. Namuose, geriausiu atveju, pasidaro sumuštinių arba užpilamų makaronų. Nors palieku pagamintus pietus - tingi pasišildyti doh.gif
Atsakyti
maniskis, tai konkretus valdiskos valgyklos gerbejas unsure.gif jam ir darzelyje buvo, ir dabar mokykloj maistas neapsakomai skanus doh.gif bet jau po truputi pavyksta "atvest i doros kelia", kad naminis maistas butu skanus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 10 16, 12:37)

zzzzzvimt, 16 Spa 2012 - 12:37, parašė:

zzzzzvimt, 16 Spa 2012 - 12:37, parašė:

tavo kavalieraitsi Zigimanto Augusto mokykloje mokosi g.gif

ar as cia kazka maisau blush2.gif

buvo pas Vakare klases susirinkimas, prasidejo diskusija, kur vaikai keliaus kai baigs 4-ta kalse, viena mama pasiule noirtiesm eiti i ta mokykla, susirasyti ir keliauti pas direktoriu, jog visi i viena klase pakliutu. Tai db vel metytis pradejau, i kuria mokykla toliau lesiti Vakare, nes is musu klase patys stipriausi kaip ir zada eiti i ta mokykla. Galvoju gal ir man nesuk per daug smegenu ir per nauja dviracio neisradineti doh.gif , nors kalbos apie ta mokykla ivairios

Kokia tavo nuomone ??
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 10 16, 15:20)

maksas, 16 Spa 2012 - 15:20, parašė:

buvo pas Vakare klases susirinkimas, prasidejo diskusija, kur vaikai keliaus kai baigs 4-ta kalse, viena mama pasiule noirtiesm eiti i ta mokykla, susirasyti ir keliauti pas direktoriu, jog visi i viena klase pakliutu. Tai db vel metytis pradejau, i kuria mokykla toliau lesiti Vakare, nes is musu klase patys stipriausi kaip ir zada eiti i ta mokykla. Galvoju gal ir man nesuk per daug smegenu ir per nauja dviracio neisradineti  doh.gif , nors kalbos apie ta mokykla ivairios
Kokia tavo nuomone ??

buvo pas Vakare klases susirinkimas, prasidejo diskusija, kur vaikai keliaus kai baigs 4-ta kalse, viena mama pasiule noirtiesm eiti i ta mokykla, susirasyti ir keliauti pas direktoriu, jog visi i viena klase pakliutu. Tai db vel metytis pradejau, i kuria mokykla toliau lesiti Vakare, nes is musu klase patys stipriausi kaip ir zada eiti i ta mokykla. Galvoju gal ir man nesuk per daug smegenu ir per nauja dviracio neisradineti  doh.gif , nors kalbos apie ta mokykla ivairios
Kokia tavo nuomone ??

Nors maniškis mokosi kitoje mokykloje, bet galiu pakomentuoti ax.gif
Jei eina dauguma klasės į ŽA, galima tartis su direktoriumi, kad vaikai būtų vienoje klasėje. Taip pat galima tartis dėl auklėtojos ir dalykininkų, ypač jei žinot konkrečiai kokių mokytojų norėtumėt savo vaikams.
O kalbų apie visas mokyklas būna ir bus 4u.gif Didžiausias minusas tos mokyklos - renovacijos nebuvimas. Nors žadėjo, kad šią vasarą reikalai pajudės - deja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa* @ 2012 10 17, 12:07)

Pupa*, 17 Spa 2012 - 12:07, parašė:

Pupa*, 17 Spa 2012 - 12:07, parašė:

Nors maniškis mokosi kitoje mokykloje, bet galiu pakomentuoti  ax.gif
Jei eina dauguma klasės į ŽA, galima tartis su direktoriumi, kad vaikai būtų vienoje klasėje. Taip pat galima tartis dėl auklėtojos ir dalykininkų, ypač jei žinot konkrečiai kokių mokytojų norėtumėt savo vaikams.
O kalbų apie visas mokyklas būna ir bus  4u.gif Didžiausias minusas tos mokyklos - renovacijos nebuvimas. Nors žadėjo, kad šią vasarą reikalai pajudės - deja  unsure.gif

Nors maniškis mokosi kitoje mokykloje, bet galiu pakomentuoti  ax.gif
O kalbų apie visas mokyklas būna ir bus  4u.gif Didžiausias minusas tos mokyklos - renovacijos nebuvimas. Nors žadėjo, kad šią vasarą reikalai pajudės - deja  unsure.gif

cia apie AZ mokyklos renovacijos nebuvima turi onemyje ???

Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 10 17, 13:11)

maksas, 17 Spa 2012 - 13:11, parašė:

maksas, 17 Spa 2012 - 13:11, parašė:

cia apie AZ mokyklos renovacijos nebuvima  turi onemyje  ???

cia apie AZ mokyklos renovacijos nebuvima  turi onemyje  ???

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Pupa* @ 2012 10 17, 12:23)

Pupa*, 17 Spa 2012 - 12:23, parašė:

Pupa*, 17 Spa 2012 - 12:23, parašė:

Taip.

Taip.

tai gal dar ka apie ta mokykla zinai blush2.gif

ar leistum ten savo vaika biggrin.gif

is mano pasirinkimo, tai dar A.Kulviecio mokykla, ji irgi be renovacijos, tik, kad statyti baigta jau po 1992 m
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

as cia ne i tema blush2.gif bet turiu klausima apie jusu vaiku namu ruosos darbus g.gif ka jusu vaikai privalo padaryti (jeigu daro),ir ar daro?o jeigu nepadaro ar buna kokios "bausmes" g.gif
nu mano panele visai nenori tvarkytis savo kambaryje,pastoviai reikia eiti ir pirstu rodyti ko nepadare,pastoviai barames del to g.gif juk nereikalauju labai daug,prasau kad po saves sutvarkytu ir isplautu savo lekste g.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 10 17, 14:55)

maksas, 17 Spa 2012 - 14:55, parašė:

maksas, 17 Spa 2012 - 14:55, parašė:

tai gal dar ka apie ta mokykla zinai  blush2.gif

ar leistum ten savo vaika  biggrin.gif

is mano pasirinkimo, tai dar A.Kulviecio mokykla, ji irgi be renovacijos, tik, kad statyti baigta jau po 1992 m

tai gal dar ka apie ta mokykla zinai  blush2.gif

ar leistum ten savo vaika  biggrin.gif

Daugiau papasakoti galėsiu vėliau mirksiukas.gif

Remiantis asmenine patirtimi - vaiką leisčiau į tą mokyklą, kur dauguma klasės vaikų eina. Nebent taviškė labai komunikabili. Maniškiui pirmi metai buvo siaubingai sunkūs ax.gif Šiais metais jo klasiokai, kurie po vieną išsivaikščiojo į skirtingas mokyklas - irgi sunkiai adaptuojasi.

A. Kulviečio man malonesnė nei ŽA ax.gif Tik ten gali būti (jei dar nėra) II pamaina, nes vaikų daug, nelabai telpa doh.gif O II pamaina - vargo vakarienė ir vaikams, ir tėvams.

Tavo dabartinė situacija kaip su mano būsimu pirmoku: ar renovuota mokykla su II pamaina, ar nerenovuota be pamainų doh.gif Nerenovuotos stovis baisesnis nei ŽA verysad.gif
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 10 17, 17:41)

Krištolinė ledi, 17 Spa 2012 - 17:41, parašė:

Krištolinė ledi, 17 Spa 2012 - 17:41, parašė:

Labas vakaras 4u.gif

as cia ne i tema blush2.gif bet turiu klausima apie jusu vaiku namu ruosos darbus g.gif ka jusu vaikai privalo padaryti (jeigu daro),ir ar daro?o jeigu nepadaro ar buna kokios "bausmes" g.gif
nu mano panele visai nenori tvarkytis savo kambaryje,pastoviai reikia eiti ir pirstu rodyti ko nepadare,pastoviai barames del to g.gif juk nereikalauju labai daug,prasau kad po saves sutvarkytu ir isplautu savo lekste  g.gif

Labas vakaras 4u.gif

nu mano panele visai nenori tvarkytis savo kambaryje,pastoviai reikia eiti ir pirstu rodyti ko nepadare,pastoviai barames del to g.gif juk nereikalauju labai daug,prasau kad po saves sutvarkytu ir isplautu savo lekste  g.gif

Dėl tvarkos kariauju kasdien su abiem doh.gif Vyresnis paskui save nesitvarko (rūbai, indai), o savo kambarį sutvarko po priminimo. O mažasis atsakingas už indų plovimą, užtat kambario netvarko doh.gif Per generalinę tvarką aš tik nurodymus duodu, nes viską tvarko vaikai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 10 16, 15:20)

tavo kavalieraitsi Zigimanto Augusto mokykloje mokosi  g.gif

ar as cia kazka maisau  blush2.gif
Kokia tavo nuomone ??

tavo kavalieraitsi Zigimanto Augusto mokykloje mokosi  g.gif

ar as cia kazka maisau  blush2.gif
Kokia tavo nuomone ??

taip, Zygimanto Augusto smile.gif pradiniu mokytoja patiko, o dabar dar mazai laiko praejo, kad galeciau pakomentuot naujus mokytojus... tik jau viena antipatija turiu - dailes mokytoja, vaikas sake, kad ja ten Barbe vadine biggrin.gif siaip, nezinau kokie Pikasai vaikai turi but, kad 10 gaut g.gif o ivairios nuomones tai bus apie kiekviena mokykla...
kiek zinau, tai is salia esancios pradines ateje vaikai visi i viena klase suejo, tai cia tikrai ta galima suderint smile.gif
siaip, as jau sakiau, kad labiau vaiko noras mokytis lemia tai, kaip jis mokysis, nei mokytojas, o kadangi as pati "nepescia", tai maniskis antra pamoka gauna namie biggrin.gif kazkada net sake vaikas, kad reik man eit i mokykla mokytoja dirbt, sakau, tai, kad as labai rekiu, sako nieko ir ju mokytoja rekia lotuliukas.gif

QUOTE(Pupa* @ 2012 10 17, 13:07)

Pupa*, 17 Spa 2012 - 13:07, parašė:

Pupa*, 17 Spa 2012 - 13:07, parašė:

aha, rugsejo 1 direktorius uzsimine, kad labai tikejosi, kad vasara vyks darbai, bet nepamenu kodel nesigavo, tai sake gal rudeni... paskutiniu metu nebuvau, nemaciau ar ten kas vyksta, bet ir vaikas nieko nesake... unsure.gif bet, jei gavo finansavima, tai reik tiketis, kad renovuosis g.gif
Papildyta:
ir mano netvarko, kol neatsistoju ir pirstu nebaksnoju, kad ta padaryk, ana padaryk doh.gif bet tai zino, kad neis i lauka ar draugai neateis, kol nebus sutvarkytas kambarys. jei nepadeda "stovejimas virs galvos", tai atimamas didziausias trukdys - kompiuteris rolleyes.gif tada viskas zaibo greitumu padaroma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 10 17, 23:34)

zzzzzvimt, 17 Spa 2012 - 23:34, parašė:

zzzzzvimt, 17 Spa 2012 - 23:34, parašė:

taip, Zygimanto Augusto smile.gif pradiniu mokytoja patiko, o dabar dar mazai laiko praejo, kad galeciau pakomentuot naujus mokytojus... tik jau viena antipatija turiu - dailes mokytoja, vaikas sake, kad ja ten Barbe vadine  biggrin.gif siaip, nezinau kokie Pikasai vaikai turi but, kad 10 gaut  g.gif o ivairios nuomones tai bus apie kiekviena mokykla...
kiek zinau, tai is salia esancios pradines ateje vaikai visi i viena klase suejo, tai cia tikrai ta galima suderint smile.gif
siaip, as jau sakiau, kad labiau vaiko noras mokytis lemia tai, kaip jis mokysis, nei mokytojas, o kadangi as pati "nepescia", tai maniskis antra pamoka gauna namie  biggrin.gif kazkada net sake vaikas, kad reik man eit i mokykla mokytoja dirbt, sakau, tai, kad as labai rekiu, sako nieko ir ju mokytoja rekia  lotuliukas.gif
aha, rugsejo 1 direktorius uzsimine, kad labai tikejosi, kad vasara vyks darbai, bet nepamenu kodel nesigavo, tai sake gal rudeni... paskutiniu metu nebuvau, nemaciau ar ten kas vyksta, bet ir vaikas nieko nesake...  unsure.gif bet, jei gavo finansavima, tai reik tiketis, kad renovuosis  g.gif

taip, Zygimanto Augusto smile.gif pradiniu mokytoja patiko, o dabar dar mazai laiko praejo, kad galeciau pakomentuot naujus mokytojus... tik jau viena antipatija turiu - dailes mokytoja, vaikas sake, kad ja ten Barbe vadine  biggrin.gif siaip, nezinau kokie Pikasai vaikai turi but, kad 10 gaut  g.gif o ivairios nuomones tai bus apie kiekviena mokykla...
siaip, as jau sakiau, kad labiau vaiko noras mokytis lemia tai, kaip jis mokysis, nei mokytojas, o kadangi as pati "nepescia", tai maniskis antra pamoka gauna namie  biggrin.gif kazkada net sake vaikas, kad reik man eit i mokykla mokytoja dirbt, sakau, tai, kad as labai rekiu, sako nieko ir ju mokytoja rekia  lotuliukas.gif
aha, rugsejo 1 direktorius uzsimine, kad labai tikejosi, kad vasara vyks darbai, bet nepamenu kodel nesigavo, tai sake gal rudeni... paskutiniu metu nebuvau, nemaciau ar ten kas vyksta, bet ir vaikas nieko nesake...  unsure.gif bet, jei gavo finansavima, tai reik tiketis, kad renovuosis  g.gif

Apie dailės mokytoją niekas neatsiliepia teigiamai unsure.gif

O dėl noro mokytis sutinku tik dalinai. Vaikas gali mokintis kiek nori, jei mokytoja neturi akies - gerų rezultatų nelauk schmoll.gif Motyvacija smunka labai žemai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 10 17, 16:41)

Krištolinė ledi, 17 Spa 2012 - 16:41, parašė:

Krištolinė ledi, 17 Spa 2012 - 16:41, parašė:

Pas mus irgi tokia pat situacija. Reikia viska pasakyt, ka reikia susitvarkyt, pats nemato doh.gif . Galvoju g.gif , gal cia visiems taip pat. Juk jie dar nera dideli... Na, ir mums tokio amziaus, as taip galvoju , budavo tokia pat problema. Tikriausiai nepuldavome pacios ir netvarkydavom namu. Kiek pamenu, liepdavo nuskusk bulves, isnesk siuksles, isplauk grindis, vykdavo viskas pagal komanda.
Atsakyti