QUOTE(maksas @ 2012 10 16, 15:20)
maksas, 16 Spa 2012 - 15:20, parašė:
maksas, 16 Spa 2012 - 15:20, parašė:
tavo kavalieraitsi Zigimanto Augusto mokykloje mokosi
ar as cia kazka maisau
buvo pas Vakare klases susirinkimas, prasidejo diskusija, kur vaikai keliaus kai baigs 4-ta kalse, viena mama pasiule noirtiesm eiti i ta mokykla, susirasyti ir keliauti pas direktoriu, jog visi i viena klase pakliutu. Tai db vel metytis pradejau, i kuria mokykla toliau lesiti Vakare, nes is musu klase patys stipriausi kaip ir zada eiti i ta mokykla. Galvoju gal ir man nesuk per daug smegenu ir per nauja dviracio neisradineti
, nors kalbos apie ta mokykla ivairios
Kokia tavo nuomone ??
tavo kavalieraitsi Zigimanto Augusto mokykloje mokosi
ar as cia kazka maisau
buvo pas Vakare klases susirinkimas, prasidejo diskusija, kur vaikai keliaus kai baigs 4-ta kalse, viena mama pasiule noirtiesm eiti i ta mokykla, susirasyti ir keliauti pas direktoriu, jog visi i viena klase pakliutu. Tai db vel metytis pradejau, i kuria mokykla toliau lesiti Vakare, nes is musu klase patys stipriausi kaip ir zada eiti i ta mokykla. Galvoju gal ir man nesuk per daug smegenu ir per nauja dviracio neisradineti

, nors kalbos apie ta mokykla ivairios
Kokia tavo nuomone ??
taip, Zygimanto Augusto

pradiniu mokytoja patiko, o dabar dar mazai laiko praejo, kad galeciau pakomentuot naujus mokytojus... tik jau viena antipatija turiu - dailes mokytoja, vaikas sake, kad ja ten Barbe vadine

siaip, nezinau kokie Pikasai vaikai turi but, kad 10 gaut

o ivairios nuomones tai bus apie kiekviena mokykla...
kiek zinau, tai is salia esancios pradines ateje vaikai visi i viena klase suejo, tai cia tikrai ta galima suderint

siaip, as jau sakiau, kad labiau vaiko noras mokytis lemia tai, kaip jis mokysis, nei mokytojas, o kadangi as pati "nepescia", tai maniskis antra pamoka gauna namie

kazkada net sake vaikas, kad reik man eit i mokykla mokytoja dirbt, sakau, tai, kad as labai rekiu, sako nieko ir ju mokytoja rekia
QUOTE(Pupa* @ 2012 10 17, 13:07)
Pupa*, 17 Spa 2012 - 13:07, parašė:
Pupa*, 17 Spa 2012 - 13:07, parašė:
O kalbų apie visas mokyklas būna ir bus
Didžiausias minusas tos mokyklos - renovacijos nebuvimas. Nors žadėjo, kad šią vasarą reikalai pajudės - deja 
O kalbų apie visas mokyklas būna ir bus

Didžiausias minusas tos mokyklos - renovacijos nebuvimas. Nors žadėjo, kad šią vasarą reikalai pajudės - deja
aha, rugsejo 1 direktorius uzsimine, kad labai tikejosi, kad vasara vyks darbai, bet nepamenu kodel nesigavo, tai sake gal rudeni... paskutiniu metu nebuvau, nemaciau ar ten kas vyksta, bet ir vaikas nieko nesake...

bet, jei gavo finansavima, tai reik tiketis, kad renovuosis
Papildyta:
ir mano netvarko, kol neatsistoju ir pirstu nebaksnoju, kad ta padaryk, ana padaryk

bet tai zino, kad neis i lauka ar draugai neateis, kol nebus sutvarkytas kambarys. jei nepadeda "stovejimas virs galvos", tai atimamas didziausias trukdys - kompiuteris

tada viskas zaibo greitumu padaroma