Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

O mano pagirune neseniai atbego pas mane ir sako:
-mama, as tokia grazi, kad kai uzaugsiu busiu princese?
-tu jau dabar labai grazi princese...
-taip ir galvojau! nes tu tai mano graziausia mama karaliene wub.gif
buvo ir gera ir juokinga thumbup.gif

o sunelis, nera labai snekus, bet daznai prieina apsikabina ir sako issisiepes: as taip tave myliuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif labai gerai jauciasi, kad teti kopijuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ayra: 24 kovo 2008 - 16:59
Kai močiutė paklausė "Kodėl, mažute, duonytės nevalgai?", tai mano gražuolė atsakė" Nes noriu būt liekna ir graži kaip mamytė" blush2.gif O taip malonu wub.gif kad bent vaiko akyse esu liekna ir graži lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ayra @ 2008 03 24, 17:57)
O mano pagirune neseniai atbego pas mane ir sako:
-mama, as tokia grazi, kad kai uzaugsiu busiu princese?
-tu jau dabar labai grazi princese...
-taip ir galvojau! nes tu tai mano graziausia mama karaliene  wub.gif 
buvo ir gera ir juokinga  thumbup.gif

o sunelis, nera labai snekus, bet daznai prieina apsikabina ir sako issisiepes: as taip tave myliuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu   wub.gif labai gerai jauciasi, kad teti kopijuoja   lotuliukas.gif

Kaip gražu pasižiūrėjus kairėje pusėje - trys vaikučiai. Šaunuolė mamytė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruzdzevičienė: 24 balandžio 2008 - 14:44
Maniske vis sako.As tave myliu mamyte,tu mano lele lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Mano penkiametis sūnus sako: mama noriu tokių tamsių plaukų kaip tavo. Ir kad niekada man nebūtum blondinė! bigsmile.gif
O šiaip tai pagyrimais nesišvaisto, labiau mėgsta kai jį patį giria biggrin.gif
Atsakyti
mano 7-cio komplimentas- " mama, tu pati storiausia mama pasaulyje ( dabar nestuke.gif 9-ta men.)- ir pati graziausia..."
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė labai mėgsta žarstyti komplimentus.
kartą skutu bulves pritūpusi, o ji prabėdrama pabučiuoja ir sako: mamyte, tavo labai gražios kojos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif

o šiaip: tavo gražūs plaukai, tavo gražios akytės, kokia graži suknelė ir t.t. - tai mūsų kasdienybė thumbup.gif

kartą sugebėjo pagirti vieno pažįstamo vyriškio dantis, kuriem akivaizdžiai reikėjo stomatologo pagalbos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridka2 @ 2007 09 18, 10:41)
Mano mažius mane vadina mamyte gražuole lape  wub.gif  O kodėl taip vadina tai net pats gerai nežino  biggrin.gif

Mane irgi taip vadina bigsmile.gif Esu gudri gražuolė lapė su ilgu sijonu ir nuplyšusia, bet prisiūta uodega laugh.gif, mano nosis ilga, akys siauros su pagaliukais ir kryžiukais laugh.gif, mano namuose baisi betvarakė, tiesiog šabakštynas su baisiu kvapu laugh.gif Va tai tokius komplimentus laaaabai dažnai girdžiu, nors jie tėra fantazijos vaisius, bet aš visada esu labai patenkinta ir laiminga wub.gif
Bet aš žinau kodėl mane taip vadina ..... mano dukrai lapė yra pats geriausias gyvūnas ..... ir filmukai, ir knygelės su jomis yra pačios geriausios. Ir zoologijos sode ilgai prarymo prie jų narvų hihihi.gif Ir dažniausiai piešia ji tik lapes biggrin.gif Ir mamos dienos proga ji nupiešė mane ........ LAPĘ rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 08 birželio 2008 - 11:51
mano 4 metu lelius tai kasdien dalina tokius kaip grazios akys, grazus plaukai ir t,t biggrin.gif bet vieno neuzmirsiu niekad smile.gif ruosemes i puseseres vestuves pamate man po salono sako mamyte tu kaip saule kaip tikra moteris biggrin.gif jo nuomone man tada svarbiausia pasirode ai dar sake kad db uzauges tikrai ves mane nes tetis jau senas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė vakar gulėjo vakare lovoje ir prieš užmigdama dainavo - mamyte, tu mano princesė, tu mano gražuolė...
Atsakyti
Ir aš pasigirsiu bigsmile.gif Man sako, mamyte, tu gražuole, tu mano mama... nu gražuolyte, mano mamytė... wub.gif kaip gera girdėti iš vaiko tokius žodžius...
Atsakyti