Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Kai kažką naujo apsirengiu, vaikas visada pastebi ir giria baisiausiai. Prieš kelias dienas matavausi naują paltą, tai jis neatsigrožėjo: "Uoaaai, kokia graži mano mamytė. Dar akinius nusiimk... (past. nusiėmiau). O dabar kokia graži wub.gif unsure.gif ".
O apskritai dažnai sako, kad labai myli, kad graži esu. Kartais ir antikomplimentų pavaro. Valgom kurį rytą pusryčius lovoje, o jis taip nužiūrinėja mane ir sako: "Nelabai tu šiandien graži, pasišiaušus truputį kaip ragana. Bet nieko, neliūdėk, pasitepsi kremu čia ir čia, susišukuosi, pasipurkši ir vėl gražuolė būsi". unsure.gif biggrin.gif .
Dar kartais pajuokaudamas sako: "Eik tu, lauciau, lauciau, labai myliu tave" biggrin.gif .

Vieną kartą ypatingai nustebino. Labai kažkur skubėjom, gražinausi lėkdama ir apsižiūrinėjau prieš vaidrodį paskutinę minutę. O vaikas iš kampo sako: "Oi, koks tavo užpakalis gražus" ir pribėgęs pabučiavo wub.gif lotuliukas.gif .

O šiaip labai už viską dėkoja. Net "Ačiū, mamyte, kad parėjai, ačiū, kad paturėjai mane, ačiū, kad man kepurę nupirkai, ačiū, kad putų į vonią pripylei, ačiū, kad į kiemą vesiesi, etc" bigsmile.gif

Tik galvoju, į ką jis toks atsigimė. Iš tėtuko tai ir su šautuvu komplimento ar padėkos neišprašysi bigsmile.gif unsure.gif .
Atsakyti
man tai vaikas daznai primena,jog mane labai myli wub.gif
Atsakyti
Mazesniai daznai problemu kildavo su linksniavimu ir giminem ! 4u.gif
Daznai teciui sakydavo - teti, tu labai protingis mergytis! wub.gif
Atsakyti
Istisai kartoja man, kad myli, vyresnelis giria, kad graziai atrodau, kai apsirengiu i miesta vaziuoti.
Atsakyti
mano mažylė mane apipila komplimentais kad esu labai graži kad esu gera kad mane myli, bet žinot pats gražiausias komplimentas man buvo kai mano vaikutis mus su tėveliu apkabino ir pasakė kad mes labai mylinti šeima ir kad jai patinka su mumis gyventi wub.gif
Atsakyti
Mano sunus visad ivertina mano apranga,pakomentuoja,kas grazu,kas ne,apziuri sukuosena,kartais priejas pabuciuoja ir sako,tu man tokia ,tokia,klausiu kokia,kad nezinau sako,na tokia smile.gif Jam ketveri,bet jau toks stiliaus zinovas... smile.gif
Atsakyti
labai daznai sako ,kad myli smile.gif
o vakar isgirdau savo pacios zodzius;ISDYKELE TU MANO ISDYKELE,OI KAIP AS TAVE MYLIU!!!!.net pciai juokas suime. biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažiukė dažnai mane giria, oi, kokia tu glazi,o is kul gavai tokias glazias lupas? lotuliukas.gif Čia jau reikia suprasti - duok ir man tokį lūpdažį... mirksiukas.gif
Kokie tavo kvapalai... Tai čia jau reikia suprasti - duok ir man pasikvėpinti doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškiai sako, kad aš pati geriausia ir gražiausia. bigsmile.gif be to dažna pagiria, kad skaniai valgyt darau
Atsakyti
Mano dukrytė dažnai sako, kad myli mane wub.gif Ir dažnai išgirstu:" Tu gimei butent tokia mama, kokios aš norėjau." lotuliukas.gif
Atsakyti
kai mano mazyte pirma kart pasake: mamyte, kokia tu grazi, beveik apsiverkiau.
ir dabar dar kartoja: mamyte, zinai, tu labai gera bigsmile.gif
galiu ir nuomones paklausti, kaip apsirengti, pasakys butinai, kaip jos akytem geriau. thumbup.gif
o kartais uzeina kaip as sakau meiles priepuoliukai, tai isbuciuoja visa, galetu nuo galvos iki koju, jei leisciau..
siaip vienu metu buvo zaiuriai pripratusi kojas buciuoti, ir man, ir teveliui, alia neleidau, sakau jau geriau i zanduka.. niu juk kai grizti is darbo namucio, tos kojytes nevisada buciavimui paruostos blush2.gif
o su teveliu labiausiai mesgta pasitrinti nosytem biggrin.gif , kai as irgi padriau taip, tai net nustebo: oho, ir tu kai ptevelis moki clap_1.gif
Atsakyti
Man vyresnė dažznai pasako "kokia tu graži princesė" ax.gif arba "aš noriu būt užaugus tokia graži kaip tu" wub.gif wub.gif ai dra dažnai giria mano plaukus (šeip atrodytų 5 metų mergaitėms turėtų patikti ilgi šviesūs barbiški plaukai, o mano gan trumpi ir tamsūs, o mergytė vis kartoja, kad ir ji tokių plaukų norės kai bus jau didelė pana" tongue.gif arba mane taip juokas ima kai manojipasako "kokia tu padykus" mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti